Kalori Arkadaşım

kızlar itiraf edin bu hafta fazla kilo vermenizde benim de katkım büyük değil mi iyi gazladım sizleri

cnm senin etkin çok büyük iyiki varsın

ay kız gitti benim 3. lük o zaman ayol

yazıııkkk

cnm tebrik ederim 1 beden incelmek mükemmel. Acaba bende 1 beden inceldimmi :44::44::44: Ben hiç anlayamıyorum azıcık midem sinmiş o kadar

Alınan Kalori
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Çikolatalı (162 kcal)162 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Dost Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal Getir
0.25 x 1 Porsiyon Dana Kavurma (410 kcal)103 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı712 kcal

bugünkü kalorim bu kadar akşama bişi yemeyecem sadece içecem içecem içecem. hırs geldi bana hıırrssss

bide 3. lük elimden alınınca birileri de bana yazııık diye takılıncaaa hırsım tavan yaptıııı..

bu hafta korkun bendeennnn

benim olacak fıstııkk binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

nerden geldi aklıma bilmiyom inan ki

Yarışalım bebeğim Zaten sen de başladın jiliye, şartlarımız eşit artık
evet şartları kiloları eşitledik kork artık benden
Bizim şirkette de var pışıkkkkkkk daha neler neler var ama ben nefsime hakim bi insanım

Cidden istiyor canım ya

kendini tutabiliyorsan yeme ama çok da kasma kendini bi anda patlayıp daha çok yiyiverirsin kuzum

valla ben bugün iyice suyunu çıkardım kalorim 1307 dünyaları yedim
arada ooluyo böyle napimmm insanım ben de
yarın tam gaz devam

sporumu da yapayım bari

cnm senin etkin çok büyük iyiki varsın

yazıııkkk

cnm tebrik ederim 1 beden incelmek mükemmel. Acaba bende 1 beden inceldimmi :44::44::44: Ben hiç anlayamıyorum azıcık midem sinmiş o kadar

bilmiyorum ki canım sen de rejime başlamadan ölçülerini aldın mı?oradan anlarsın ne kadar zayıfladığını benim bariz belli ama vücudum da yüzümde de herkes diyor yeter bu kadar zayıfladığın yüzün kötü oluyor ama benim hedefim 58 kimseyi takmıyorum

beimde sorunum yüzüm aslında hedefim 52 ydi bu yüzden 54 yaptım sporla sıkılaşacağım artık

Anlıyorum ama tablolarım anlaşılamayacak gibi değil sonuç itibariyle ben de insanım hata yapabilirim ki elimden geldiği kadar da dikkatli yapıyorum

canım sen bana kırıldın sanırım ama seni kırmak değildi amacım özür dilerim o kadar kilo verip da liste de olmamak şaşırttı beni bir anlık tepkiyle kırıcı oldum sanırım tabi ki hata yapabilirsin ben düzeltmen için demiştim kusuruma bakma lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…