Kalori Arkadaşım

Merak ettim, tarifleri paylaşır mısınız bizimle henfendü?

bebeimmm 3 beyazdan uzak durman için RAbbim yardımcı olmuş

kız ton balıklı patatesin tarifini banada yazıverirmisin

Şekerim pırasanın içine 3 yemek kaşığı un giriyo malesef :18:

Kızlar yaptığım güzel tarifleri bi yemek sitesinde yayımlıyorum şimdi burada anlatmak çok uzun sürebilir ekleyince siz ordan bakın

tatlım blog un mu var yoksa :26::26:
yaptığın yemekleri birde beğendiğin hafif yemekleri bana söylermisin ben bu yemek konusunda çok beceriksizim

tatlım blog un mu var yoksa :26::26:
yaptığın yemekleri birde beğendiğin hafif yemekleri bana söylermisin ben bu yemek konusunda çok beceriksizim

bloğumda var ama burasını yemek tarifleri ararken buldum cnm özelden mesaj atayım bak sen çok çeşit yemek var bu sitede

Merhaba kızlar leslie 1 mil yaptım ardında 15 er defa bacak hareketleri yaptım 50 defa da havada bisiklet çevirdim geldim bugün menüm;

Sabah= 1.5 dilim tam buğday ekmeği+1 kaşık tahin- pekmez+ 1 haşlanmış yumurta+ 1 fincan kiraz sapı

Ara Öğün= yarım porsiyon yer elması

Öğle= 1 porsiyon ton balıklı börek+ 1 porsiyon pırasalı börek

Ara Öğün= 1 fincan kiraz sapı

Aldığım kalori toplam 632 kalori birazdan da beyaz çay içicem

iyi geceler kızlar
Bugün yine geç girdim nete akşam misafirlerimiz geleceği için gündüz hep hazırlık yaptım.kara lahana sarması elmalı kurabiye börek ve etimek tatlısı yaptım.tabi ki hepsinden de çozutmadan yedim yapıp yememek olmuyor ama sporumu da yaptım tabi ki 75 squats 15 dk twister ve 40 dk bel göbek çalıştım.
bugünkü menümü paylaşayım sizinle; sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli ballı ılık suyumu içtim.yarım saat sonra kahvaltı da 1 dilim tam tahıllı ekmek 3 çeri domates yarım salatalık 2 küçük köy biberi ve 2 kibrit kutusu kadar peynir yedim.
öğlen yemeğinde 1 porsiyon karnıbahar 1 porsiyon tavuklu kara buğday pilavı ve 1 kase kereviz salatası yedim.
akşam yemeğinde 7 kara lahana sarması 2 küçük börek 1 elmalı kurabiye 1 dilim etimek tatlısı ve yarım peynirli pohaça yedim.
gün içinde yeşil çay ve kayısılı form çayı içtim.yediklerimi yaktım mı dersiniz kızlar?

Son düzenleme:
günaydın yavrular

Moralim çok bozuk aynı kiloda takılmış kalmışım veremiyorum
Motivasyon için 82,5 insem yeterdi bu hafta ama olmuyor

günaydın yavrular

dur yavrucum sende geçen hafta iyi kilo verdin ondandır bu hafta biraz yavaşlama olması normal

bence yakamamışsındır hepsi kalmıştır vücudunda sen öyle yemeğe devam et

dur yavrucum sende geçen hafta iyi kilo verdin ondandır bu hafta biraz yavaşlama olması normal

oyy cnmm akşam da 10 da misafirim geldi mecburen bir ikibişey attım ağzıma ayıp olmasın diye yemesem olmazdı

İstemeyerekte olsa yedim mecburen

79 kilolara indiğimi göremeyecekmiyim ben

bence yakamamışsındır hepsi kalmıştır vücudunda sen öyle yemeğe devam et

canım bu hafta misafirler geldi hep mecbur biraz yedim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum akşam yakamadıysam bugün yakarım napimbu hafta geçen haftaki kadar yakamasamda 500 gr bile versem yeter artıya çıkmayayım da

oyy cnmm akşam da 10 da misafirim geldi mecburen bir ikibişey attım ağzıma ayıp olmasın diye yemesem olmazdı

İstemeyerekte olsa yedim mecburen

79 kilolara indiğimi göremeyecekmiyim ben

canım üzülme bana da öyle oldu sen cumaya kadar sporunu ihmal etme yediğin zamanda 15 dk sporunu daha fazla yap ve gün içinde hareketli ol yakarsın moralini bozma sakın göreceksin ben buna yürekten inanıyorum

ayy bitanem teşekkür ederim desteklerin için
pes etmicem almasam kaç gram verirsemde kardır
daha fazla spora yüklencem

Kızlarrrrr Merhabalar

AÖF kayıt yenilememi yaptırmaya gittim, kitaplarımı da aldım, o yüzden yeni geldim şirkete

Nasılsınız bakalım? Keyifler pek yerinde gibi görünmüyor, löpdidomuzun motivasyonu düşmüş sankim ama sonradan gelmiş

selam ahali
ben bu hafta iddialı değilim çünkü yine kilo vermemiş çıkıcakmışım gibi hissediyom, zaten adetime de 2 gün falan kaldı
ama salmadım yanlış anlamayın az yiyom gene
squata başladım dün bi yandan da
bakalım popiş nasıl olcak

ben dünden beri sirkeli su içmeye başladım ama ılık değil oda sıcaklığındaki suya katıp içiyom
ılık mı olmalı ki :26:

günaydın yavrular

canım ama çok güzel veriyorsun arada öyle takılmalar illaki olacak moralini bozma devam çok güzel olacağız
hayırlı olsun kuzum ayrıca rakibem salı oldu gram veremdm yine ama yarışıyorum seninle yine de

selam bende istiyorum squat ama çok zorlanıyorum sen jillianı yaptığında farketti mi hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…