Kalori Arkadaşım

günaydın kızlar sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim 40 dk sporumu yaptım evet yarın büyük gün ama ben yerimde sayıyorum ne alıyorum ne veriyorum 3 gündür ne olacak benim halim ya kilolar yapıştı gitmiyor 2 kilom kaldı onu da veremiyorum yarın inşallah 100 gr da olsa vermiş olurum loopdidocum evet sen al artık bildirimleri benim için sakıncası yok grubumuz dağılmasın hepimiz hedefimize varmış ayrılalım buradan

sağ ol bebiş. Bencede hedeflerimize ulaşmadan ayrılmayalım. Hatta hiç ayrılmayalım. Verdikten sonra almamak için de gayret ederken de burada hep birlikte olalım.

Kızlar drydry nerelerde cimcime de yok
Bu kızlardan haberi olan var mı?:26:

kız bu arada 40 dk spor azmine hayranım maşallah sana ben spor yapamıyorum. Ne olacak benm halim :2::2:

kız bu arada 40 dk spor azmine hayranım maşallah sana ben spor yapamıyorum. Ne olacak benm halim :2::2:

canım yapmak istemesem de zorla yapıyorum işte ama yine veremiyorum kilo duraklama devrinde takıldı kaldı kilom gram gram gidiyor sporu da yapmasam demek ki yandık kızlardan haberim yok cimcimeyi face de görürdüm orada da görmedim dry dry ın belkide morali bızuktur sessiz kalmayı tercih ediyordur yarın çıkar ortaya merak etme

merhaba kızlar
ben yarın için iddialı değilim çünkü adet oldum gibi bişi, karnım çok şiş
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

merak etme canim duraklamadan sonra tikir tikir dokukuyor kilocuklar.benimde 4 kilo verdikten sonra 2 hafta hic kipramamisti tartida.

o zman ben yarin sana yapiyorum bildirimi insallah bu ayi 75 le kapatirim

olabilir cnm. Belkide pusuya yatmıştır yarın 1 . olmak için sessiz kalıyordur canı sıkkın olmasında :26:

merhaba kızlar
ben yarın için iddialı değilim çünkü adet oldum gibi bişi, karnım çok şiş
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

merhaba cnm
Sen kesin vermişsindir yine seni seni

o zman ben yarin sana yapiyorum bildirimi insallah bu ayi 75 le kapatirim
ayy cnm benmde hedefim 75 hatta 74.9 ile kapatmak başarırız inş.

merak etme canim duraklamadan sonra tikir tikir dokukuyor kilocuklar.benimde 4 kilo verdikten sonra 2 hafta hic kipramamisti tartida.

hilal e katılıyorum cnm benmde duraksamalarım oldu takma kafana. Senin kilon da çok olmadığı için çok gitmiyor senden
Birde şöyle düşün belkide kas ların çoğalıyor kilo olarak aynı gözüküyorsun ama onlar yağ değil kastır.

kızlar amma konuşmuşsunuz oku oku bitmedi ayol

ben dün yoktum bölgeye gittik müdürle asalet yemini ettim geldim artık asil memurum

kilo da veremiyorum istediğim gibi.

diyet arkadaşına da girmiyorum nerdeyse herşeyin kalorisini öğrendim gibi kendim ayarlıyorum artık.

diyet ark işkence gibi geldi bana sıkıldım ordan. yine yemeden önce kalorisini bilmediğim şeylere açıp bakıyorum çok kalori mi diye

yarın hiç iddialı değilim. bu arada löpcüğüm ve hilalciğim benim kiloma geleceğinizi yazmışsınız bu ay sonunda

o zaman benimde en az siz kadar kilo vermem gerekiyor o zaman bende 70 olurum inşallah. yerimde sayıp hiiç sizi bekleyemicem kusura bakmayın.

löpçüğüm narin peri miz bizi bırakmış bi süreliğine.

sen yap bizim tablolarımızı bana uyar.

hadi kuzucuklar öpüyorum hepinizi. beni merak edenlere de tşk eder saygılarımı sunarım

hadi hayırlı olsun asil memurluğun
Bir an hiç gelmeyeceksin zannettiydim.
Yarın hiç iddalı değilsin demek :44::44::44:
Sen yerinde say bizi bekle gitme bir yere

Yarın bildirimini bekliyom o zaman heyecan içerisinde bebiş

Benim için hiç bir sakıncası yok bebişim, tabloyu sen yapabilirsin İnşallah müjdeli haberler verirsin bize

Benim için hiç bir sakıncası yok bebişim, tabloyu sen yapabilirsin İnşallah müjdeli haberler verirsin bize

Az yersen müjdeli haber veririm tabi
Çok yersen ayvayı yedin bebiş

Bebişim özledim seni bu ara az takılıyon burada

Az yersen müjdeli haber veririm tabi
Çok yersen ayvayı yedin bebiş

Bebişim özledim seni bu ara az takılıyon burada

Kuşum işler yoğun ya, daha doğrusu şöyle söyliyeyim buralara takılıcam diye işleri baya bi aksatmışım, onları toparlama çabası içerisindeyim
Biraz hafifleyeyim sahalara geri döneceğim

selam kızlar
melekciğim gitmiş ama fıstık gibi aramıza dönecğine eminim
löpcüğüm yarın sana bildirim yapıyoruz yani
bu arada ben tamamen zıvanadan çıkmış durumdayım kilo vermeyi geç alıyorum bile ne oldu bana böyle bilemedm :26: mutlu olduğum için çok yediğime bağlıyorum ama böyle giderse yine mutsuz kilolarıma dönceğim biri beni durdursuuun

iyi akşamlar kızlar
bakıyorum da yarın çoğumuz iddialı değil anlaşılan 1.lik loopdido ve hilal arasında olacak.hayırlısı bakalım inşallah hepimiz yarın eksilerde oluruz

Kuşum işler yoğun ya, daha doğrusu şöyle söyliyeyim buralara takılıcam diye işleri baya bi aksatmışım, onları toparlama çabası içerisindeyim
Biraz hafifleyeyim sahalara geri döneceğim

Heyecan ve ozlem ile geri donusunu bekliyecegz bebik

Aferin sana ye sis!!! :)
Mutluysan cnm takma verirsin yine :)
Ayrica seni durdurmak cok zor

iyi akşamlar kızlar
bakıyorum da yarın çoğumuz iddialı değil anlaşılan 1.lik loopdido ve hilal arasında olacak.hayırlısı bakalım inşallah hepimiz yarın eksilerde oluruz

Iyi aksamlar cnm. Ins eksilerde olacagiz.. ben heyecan icerisinde sabah olmasini bekliyorum hayirlisi bakalim ♡♡♡♡ optum hepinizi i uykular

hahaaaaa çok kötüsün

Öyleyimdir

Kızlar hepinize mutlu mutlu günaydın
Bugün cuma ve kilo bildirim günü açıkcası ben çok mutluyum 1 hafta boyunca dikkat ettim ve tartıda istediğim rakamı gördüm

İnşallah sizlerde güzel vermişsinizdir.

Çok sabırsızlanıyorum çabucak gelip bildirim yapın

günaydın kızlar
bildirimimi yaptım, bu haftanın sonuncusu benim ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…