Günaydın bebiq
Ayyy evet çok heyecanlıyım inş. yarın güzel kilo vermiş olurum
Gayret ede ede bir taraflarım şişecek
Günaydın minnak kuzucuk
Sabah sabah işe yürüyerek gittin maşallah sana bence bugünü güzel atlatabilirsen yarın 54.9 olursun
Kızlar hiçbirinizden ses çıkmadığına göre bildirimleri bana yapıyorsunuz
Özel mesaj olarak aynen melekcik gibi bana gönderirsiniz ben tabloyu oluşturdum aynen hiçbirşey değişmeden kutlamalarını yaparız
Yapmak isteyen varsa görevi üstlenebilir kimse bir şey demediği için ben üstlendim
Sizlere müjdeli haberler vermek benm için zevktir hatuncuklar
günaydın kızlar sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim 40 dk sporumu yaptım evet yarın büyük gün ama ben yerimde sayıyorum ne alıyorum ne veriyorum 3 gündür ne olacak benim halim yakilolar yapıştı gitmiyor 2 kilom kaldı onu da veremiyorum yarın inşallah 100 gr da olsa vermiş olurum loopdidocum evet sen al artık bildirimleri benim için sakıncası yok grubumuz dağılmasın hepimiz hedefimize varmış ayrılalım buradan
günaydın kızlar sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim 40 dk sporumu yaptım evet yarın büyük gün ama ben yerimde sayıyorum ne alıyorum ne veriyorum 3 gündür ne olacak benim halim yakilolar yapıştı gitmiyor 2 kilom kaldı onu da veremiyorum yarın inşallah 100 gr da olsa vermiş olurum loopdidocum evet sen al artık bildirimleri benim için sakıncası yok grubumuz dağılmasın hepimiz hedefimize varmış ayrılalım buradan
kız bu arada 40 dk spor azmine hayranım maşallah sana ben spor yapamıyorum. Ne olacak benm halim :2::2:
canım yapmak istemesem de zorla yapıyorum işte ama yine veremiyorum kilo duraklama devrinde takıldı kaldı kilom gram gram gidiyor sporu da yapmasam demek ki yandıkkızlardan haberim yok cimcimeyi face de görürdüm orada da görmedim dry dry ın belkide morali bızuktur sessiz kalmayı tercih ediyordur yarın çıkar ortaya merak etme
sağ ol bebiş. Bencede hedeflerimize ulaşmadan ayrılmayalım. Hatta hiç ayrılmayalım. Verdikten sonra almamak için de gayret ederken de burada hep birlikte olalım.
Kızlar drydry nerelerde cimcime de yok
Bu kızlardan haberi olan var mı?:26:
canım yapmak istemesem de zorla yapıyorum işte ama yine veremiyorum kilo duraklama devrinde takıldı kaldı kilom gram gram gidiyor sporu da yapmasam demek ki yandıkkızlardan haberim yok cimcimeyi face de görürdüm orada da görmedim dry dry ın belkide morali bızuktur sessiz kalmayı tercih ediyordur yarın çıkar ortaya merak etme
merhaba kızlar
ben yarın için iddialı değilim çünkü adet oldum gibi bişi, karnım çok şiş
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ayy cnm benmde hedefim 75 hatta 74.9 ile kapatmak başarırız inş.o zman ben yarin sana yapiyorum bildirimiinsallah bu ayi 75 le kapatirim
merak etme canim duraklamadan sonra tikir tikir dokukuyor kilocuklar.benimde 4 kilo verdikten sonra 2 hafta hic kipramamisti tartida.
sağ ol bebiş. Bencede hedeflerimize ulaşmadan ayrılmayalım. Hatta hiç ayrılmayalım. Verdikten sonra almamak için de gayret ederken de burada hep birlikte olalım.
Kızlar drydry nerelerde cimcime de yok
Bu kızlardan haberi olan var mı?:26:
kızlar amma konuşmuşsunuz oku oku bitmedi ayol
ben dün yoktum bölgeye gittik müdürle asalet yemini ettim geldim artık asil memurum
kilo da veremiyorum istediğim gibi.
diyet arkadaşına da girmiyorum nerdeyse herşeyin kalorisini öğrendim gibi kendim ayarlıyorum artık.
diyet ark işkence gibi geldi bana sıkıldım ordan. yine yemeden önce kalorisini bilmediğim şeylere açıp bakıyorum çok kalori mi diye
yarın hiç iddialı değilim. bu arada löpcüğüm ve hilalciğim benim kiloma geleceğinizi yazmışsınız bu ay sonunda
o zaman benimde en az siz kadar kilo vermem gerekiyor o zaman bende 70 olurum inşallah. yerimde sayıp hiiç sizi bekleyemicem kusura bakmayın.
löpçüğüm narin peri miz bizi bırakmış bi süreliğine.
sen yap bizim tablolarımızı bana uyar.
hadi kuzucuklar öpüyorum hepinizi. beni merak edenlere de tşk eder saygılarımı sunarım
Günaydın bebiq
Ayyy evet çok heyecanlıyım inş. yarın güzel kilo vermiş olurum
Gayret ede ede bir taraflarım şişecek
Günaydın minnak kuzucuk
Sabah sabah işe yürüyerek gittin maşallah sana bence bugünü güzel atlatabilirsen yarın 54.9 olursun
Kızlar hiçbirinizden ses çıkmadığına göre bildirimleri bana yapıyorsunuz
Özel mesaj olarak aynen melekcik gibi bana gönderirsiniz ben tabloyu oluşturdum aynen hiçbirşey değişmeden kutlamalarını yaparız
Yapmak isteyen varsa görevi üstlenebilir kimse bir şey demediği için ben üstlendim
Sizlere müjdeli haberler vermek benm için zevktir hatuncuklar
Benim için hiç bir sakıncası yok bebişim, tabloyu sen yapabilirsinİnşallah müjdeli haberler verirsin bize
Az yersen müjdeli haber veririm tabi
Çok yersen ayvayı yedin bebiş
Bebişim özledim seni bu ara az takılıyon burada
Kuşum işler yoğun ya, daha doğrusu şöyle söyliyeyim buralara takılıcam diye işleri baya bi aksatmışım, onları toparlama çabası içerisindeyim
Biraz hafifleyeyim sahalara geri döneceğim
Aferin sana ye sis!!! :)selam kızlar
melekciğim gitmiş ama fıstık gibi aramıza dönecğine eminim
löpcüğüm yarın sana bildirim yapıyoruz yani
bu arada ben tamamen zıvanadan çıkmış durumdayım kilo vermeyi geç alıyorum bilene oldu bana böyle bilemedm :26: mutlu olduğum için çok yediğime bağlıyorum ama böyle giderse yine mutsuz kilolarıma dönceğim biri beni durdursuuun
iyi akşamlar kızlar
bakıyorum da yarın çoğumuz iddialı değil anlaşılan 1.lik loopdido ve hilal arasında olacak.hayırlısı bakalım inşallah hepimiz yarın eksilerde oluruz
Aferin sana ye sis!!! :)
Mutluysan cnm takma verirsin yine :)
Ayrica seni durdurmak cok zor
hahaaaaa çok kötüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?