- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Haftanın 1. si .................................................Loopdido...................................................
Haftanın 2. si ...................................................Hilal777...................................................
Haftanın 3.sü ...................................................Drydry........................................................
vaayy vayyy vayyy yaklaştın demek bana löpçüğüm
bu hafta yemicem içmicem arayı açacağım.
ne bu ya 2 haftada 3 kilodan fazla verdin ayıp canım aaaa bi baktım 77 olmuşsun uuuu kaç kilo vardı aramızda şimdi kaç kalmış çok gıcık oldm kendime
haftaya bu ara açlışacak şuraya yazıyorum tam şuraya
tebrik ederim löpçüğüm hilalciğim sizi ben az kilo verdim kendimi tebrik etmiyorum hıh
slm kızlar
demek tablo açıklandı ve dediğim çıktı bu hafta loopdido ve hilal yarışacak demiştim dediğim gibi de oldu. loopdido,hilal ve dry dry tebrik ederim sizisizin adınıza çok memnun oldum kendim içinde aynen çok kilo vermesem de 5 li rakamları gördüm çok şükür evet dry dry senden de bir atak bekliyorum az vermişsin bu hafta hayırdır ak koyun kara koyun derken acaba dedim ama sende iyisin üzülme bizden iyi vermişsin ve ilk 3 desin biz sondan birinci olduk ya hadi bakalım haftaya seni birinci görelim o zaman.....
ne bu ya 2 haftada 3 kilodan fazla verdin ayıp canım aaaa bi baktım 77 olmuşsun uuuu kaç kilo vardı aramızda şimdi kaç kalmış çok gıcık oldm kendime
tebrik ederim löpçüğüm hilalciğim sizi ben az kilo verdim kendimi tebrik etmiyorum hıh
bende seni tebrik ederim canim.iyisin iyi gicik olma kendinehic sorma loopcugu bende bu hafta elimden geleni yapacgim 77 olmak icin.sonrada hedefim 75 ins.loopdidoyla ensendeyiz ona gore
bende seni tebrik ederim canim.iyisin iyi gicik olma kendinehic sorma loopcugu bende bu hafta elimden geleni yapacgim 77 olmak icin.sonrada hedefim 75 ins.loopdidoyla ensendeyiz ona gore
vay vay vay yandın sen dry dry 2 ye karşı bir çok çekişmeli olacak demek bu hafta bak şimdiden heyecanlandım:18::18::18::18::18: çekisecek bir kilom kalmadı kendi açımdan o kadar spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yine de 300-500 gr gidiyor deli oluyorum demek ki vücudum da yağ kalmamışben git diyorum o yapışıyor üzerime allahın izniyle 1.700 gramı da verirsem kilo korumaya geçecem inşallah
canım ben her sabah aynı saat de tartılıyorum. Günboyu başka tartılmıyorum. Sanada bunu tavsiye ederim. Akşam tartılıp üzüleceğine sabah tartıl mutlu ol.ya canim tablo konusunu fazla takma kafana.oldugu kadar.ya canim sana bir sey soracagim aksam tartida kac cikiyorsun.yanlis anlama ben sabah ve aksam cok farkli oluyorumda.yani 1 yada 1bucuk kilo fazla cikiyorum.:26:
yok canim ozel birsey yaptigim.sadece bu ara fazla hopluyorum muzik kanalini acip.
sağ ol cnm. Sizler sayesindeslm kızlar
demek tablo açıklandı ve dediğim çıktı bu hafta loopdido ve hilal yarışacak demiştim dediğim gibi de oldu. loopdido,hilal ve dry dry tebrik ederim sizisizin adınıza çok memnun oldum kendim içinde aynen çok kilo vermesem de 5 li rakamları gördüm çok şükür evet dry dry senden de bir atak bekliyorum az vermişsin bu hafta hayırdır ak koyun kara koyun derken acaba dedim ama sende iyisin üzülme bizden iyi vermişsin ve ilk 3 desin biz sondan birinci olduk ya hadi bakalım haftaya seni birinci görelim o zaman.....
ben ak koyun kara koyun derken löpcüğüme gönderme yapmıştım sabahtan beri mutlulukdan ölüyordu dedim kimbilir kaç kilo verdi
evet bu hafta hastaolmazsam 1. ben olacağım löpüm geçecek yoksa beni arayı açmam lazım baksana 2 şer 2 şer iniyor her hafta maşallah
Bebiş biz çok iyi ikili oldukbende seni tebrik ederim canim.iyisin iyi gicik olma kendinehic sorma loopcugu bende bu hafta elimden geleni yapacgim 77 olmak icin.sonrada hedefim 75 ins.loopdidoyla ensendeyiz ona gore
cnm sendeki yağlar gitti kasların ağırlığı onlarvay vay vay yandın sen dry dry 2 ye karşı bir çok çekişmeli olacak demek bu hafta bak şimdiden heyecanlandım:18::18::18::18::18: çekisecek bir kilom kalmadı kendi açımdan o kadar spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yine de 300-500 gr gidiyor deli oluyorum demek ki vücudum da yağ kalmamışben git diyorum o yapışıyor üzerime allahın izniyle 1.700 gramı da verirsem kilo korumaya geçecem inşallah
aman Allah ım yandım ben akşama kağıt kebabı yapayım diyordum yapmayacam işte banane banane. yoğurt yicem acıktıkça gıcıklar bir di 2 oldu.napcam ben yaa öyle zayıflamalıyım ki aramızı açmam lazım
Kebap yüzü gördüğüm yok aylardırYe şiş biz 1. olalım
aynen dediğin gibi yandım ne yandım ama üstesinden gelecem 2 sinin de kih kih kih
ay kız senin kilona gelebilsem daha ne isterim bilmiyorum 15 kilo var daha 55 olmak istiyorum aslında 20 kilo vermeliyim tam. 1.5 ayda 4,3 kilo verdim 7-8 ay sonra 55 kilo olurum Allah izin verirse. uzun bir süre ama olmayacak diye bişey yok herşey benim elimdeinş o kadar sürmez kilo vermem
aman Allah ım yandım ben akşama kağıt kebabı yapayım diyordum yapmayacam işte banane banane. yoğurt yicem acıktıkça gıcıklar bir di 2 oldu.napcam ben yaa öyle zayıflamalıyım ki aramızı açmam lazım
aynen dediğin gibi yandım ne yandım ama üstesinden gelecem 2 sinin de kih kih kih
ay kız senin kilona gelebilsem daha ne isterim bilmiyorum 15 kilo var daha 55 olmak istiyorum aslında 20 kilo vermeliyim tam. 1.5 ayda 4,3 kilo verdim 7-8 ay sonra 55 kilo olurum Allah izin verirse. uzun bir süre ama olmayacak diye bişey yok herşey benim elimdeinş o kadar sürmez kilo vermem
sen gelirsin canım eminim sende o hırsı görüyorum.ama bende kolay vermedim o kiloları nisanın 6.na tam 3 ay olacak hala hedefime gelemedim uğraşıyorum arada sinirlensem de pes etmiyorum sinirim geçince kaldığım yerden devam ediyorum.sabırlı olursan insanın yapamayacağı şey yok ...
orkide bebiş sen yazı yazdıktan sonra koşan bir kadın çıkıyor onu nasıl yaptın
Tamam tatlim :) tsk ederim ..ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar
profilinden hakkımda'ya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
Bu şekilde yapılıyor canım sende uygula yapıştır sende de çıkar
Bence gayet iyi masallah cnmKızlar 15.01.2014 tarihinden beri 6.2 kg vermişim. Sizce nasıl?
Kızlar 15.01.2014 tarihinden beri 6.2 kg vermişim. Sizce nasıl?
Günaydın bebisler :)
Kızlar 15.01.2014 tarihinden beri 6.2 kg vermişim. Sizce nasıl?
Kizlar nasilsiniz. Ben bugun biraz fazla kacirdim ama yapacak birsey yok ins sabah + da cikmam. Yarin ki kahvaltim cok kalorili olacak malum pazar sanrm bu hafta beni gececeksiniz .yinede elimden gelen gayreti gosterecegim. Sizi cok seviyorum az kalorili gunler optum grs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?