slm kızlar
sonuçlar açıklanmış loopdido hilal ve dry dry sizleri tebrik ediyorum bu hafta güzel kilo vermişsiniz kırk bin kere maşallah nazar değmesingerçi dry dry da bir düşüş var bir ara çok istikrarlıydı her hafta 1 kilo veriyordu o istikrarı bitmiş sanırım:44::44::44:bize gelince biz hedefimize yaklaştık diye saldık kendimizi sanırım artılara çıktığımıza göre ama şöyle bir şey oldu sabah gaz vardı sanırım sporumu yapıp gazı atınca geçen haftaki kiloma döndüm bende diyorum nasıl aldım bu kadar meğerse gazmış ama yinede sizi görünce kızdım kendime ne güzel kilo vermişsiniz.Benim bu aralar acayip iştahım var durduramıyorum napacam bilmiyorum spor yapmasam ayvayı yedim.
İnşallah canım ya ama bende bu tatlı krizleri varken zor görünüyor.önceden ne güzel kendime dur diyebiliyordum şimdi yapamıyorum acayip iştahım açıldı özellikle tatlı ve hamur işineHafta sonu geliyor ve bizim pazar kahvaltılarımız geniş olur ablamlarla çünkü haftanın bir günü sadece beraber kahvaltı yapabiliyoruz.Ben yokken hamur işi yiyememişler teyzem krep istedi ablamın biri börek diğeri de kek istedi .Şimdi söyle bana bunları yapıp da yememek olur mu yaaa
canım inan bana benim kaç haftadır böyle börekli çörekli geçiyor çok şükür dur diyebiliyorum kendime
Gerçekten zor o nefis yiyecekler gözünün önündeyken yememek ama bir tatmasan hiç yemiyon. Ayrıca sen spor yapıyon haftada 1 gün ye brşey olmaz. Tatlı krizleri hepimizde oluyor bir an düşünüp frenleyebiliyorssan kurtuluyon frenleyemiyorsan kendini önünde ne varsa o an bitiriyonbende böyle vallahi
slm kızlar
sonuçlar açıklanmış loopdido hilal ve dry dry sizleri tebrik ediyorum bu hafta güzel kilo vermişsiniz kırk bin kere maşallah nazar değmesingerçi dry dry da bir düşüş var bir ara çok istikrarlıydı her hafta 1 kilo veriyordu o istikrarı bitmiş sanırım:44::44::44:bize gelince biz hedefimize yaklaştık diye saldık kendimizi sanırım artılara çıktığımıza göre ama şöyle bir şey oldu sabah gaz vardı sanırım sporumu yapıp gazı atınca geçen haftaki kiloma döndüm bende diyorum nasıl aldım bu kadar meğerse gazmış ama yinede sizi görünce kızdım kendime ne güzel kilo vermişsiniz.Benim bu aralar acayip iştahım var durduramıyorum napacam bilmiyorum spor yapmasam ayvayı yedim.
sen bu tespiti yaptıktan sonra ben de delireceğim
slm kızlar
İnşallah canım ama çok zor sanmıyorum.Diyete başladığım günden beri sporumu hiç bırakmadım her gün 1 saat bazen 1.5 saat spor yapıyorum o koruyor kilomu ama son 2 haftadır acayip iştahlıyım arada geç yemek zorunda kalıyorum akşam yemeğini o da fark ediyor tartıda hemenBirde herkes yeter artık zayıflama çok zayıfladın diyor 59 kiloyum nerem zayıf dediğimde hadi be 55 gibi gösteriyorsun diyorlar.Sanırım yaptığım spordan vücudum sıkılaştı olduğumdan daha ince görünüyorum Şu bir kiloyu da vereyim de korumaya çalışacam ama veremiyorum işte
vallahi bende spor yapmasam ayvayi yerim:18: bence loopdidoya en cok masallahsporda yapmiyor ama nasil bu kadar verebiliyorh ben hergun 1 saat ter dokuyorum ancak bukadar verebiliyorum.
Kız çok tırsttım sende gaza gelince çok iyi veriyonzevkden delirecen demi gıcık o farkı tekrar büyütecem göreceksin çok pis gaza geldim söyliyim
tşk ederim canım bu ara börek zeytinyağlı sarma falan yedim ondan oldu dediğin gibi ilk başlarda daha iyiydim
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]löp[/td]
[/tr]
[tr]
[td]etim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kilo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vermiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kutluyorum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]öpüyorum fıstığım sana özel tablo yaptım bak [/td]
[/tr]
[/table]
cnm sen kas yaptın ondan tartıda vermiş gözükmüyon ama aslında taş gibi oluyon
canım az yiyorum. Gerçekten çok az yiyorum ondan veriyorum.Birde bu ara hem az yedim hem çok aktif oldum sürekli iş yaptım ondan etkiledi çok şükür
Kız çok tırsttım sende gaza gelince çok iyi veriyon
Ayy bebeimmm acaip mutlu oldum. Çooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. Nice 20 kilolara inş . Hep birlikte veririz
Çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSizi çoook seviyorum iyiki varsınız iyki sizi tanımışım
Slm kızlar
Güneşli bir hafta sonu sabahından herkese az kalorili güzel bir hafta sonu diliyorum.Sabah kalktım her zamanki gibi 1 bardak elma sirkeli limonlu suyumu içtim.Ardından 1 saat sporumu yaptım ve kahvaltımı yaptımHafta sonu olduğu için kimsecikler gelmez ama ben yine de kızlara yazayım dedim gelince görürler.Hepinizi kocaman öptüm fit mankenlerim benim
Ağva dan sevgilerleee
Ben burdan dönmek istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım tam 400 gram artıdayım
Bugün ve yarın detoks yapacağım, zor bi ik gün beni bekliyor, desteklerinizi bekliyorum.
Boşver cnm tatile gidip de yememk de olmazdı herhalde aynen devam tatlmgünaydın kızlar ben de artıdayım haliyle o kadar yedikten sonra
ama bugünden itibaren sahalara geri döndüm
vericem o kiloları
Dikkatli ol cnm ALLAH korusun sağlığından olursun :26:Bu detoks benim elimi ayağımı kesiyor akşama doğru ya
slm kızlar
Nasıl geçti hafta sonunuz bakayım?Ben cumartesi güne güzel başladım hiç bir şeyim yoktu sabah sporumu yaptım öğleden sonra bir başa dönmesi halsizlik başımın arkasında ağrı hafta sonum böyle geçti bu sabah sağlık ocağına gittim tansiyonuma baktırdım 8 e 5 olmuş.Kan tahlili de yaptıracaktım ama 10 a kadarmış tahlil yarına kaldı.Benim b12 eğiliminde sorun vardı çok çabuk düşüyordu geçen yaz da bir rahatsızlık geçirmiştim haliyle korktum herkes diyor bırak şu rejimi dengeni bozmaya başladı senin oysa son 3 hafta çok rejim yaptığım söylenemez her şeyden de yiyorum ama abartmadan yiyorum.Bitki çaylarına ve elma sirkeli suyuma çok limon sıkıyordum sanırım o düşürdü tansiyonumu 2 gündür sirkeli su ve limon kullanmıyorum.Tuzlu ayran içiyorum ki tansiyonum normale çıksın umarım tahlillerde bir şey çıkmaz sadece tansiyonla kurtarırım paçayı hepinizi öptüm mucuks....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?