Kalori Arkadaşım

öyle yapıcaz artıkın ne yapalım

Günaydın kızlar,
Herkese mutlu bir gün dilerim. Benim için çookkkk uzun ve yorucu geçecek, mesaim var bu akşam.
Artık çok sıkıldım bu yoğunluktan.

Günaydınlar.

Yarın tartı günü

Canım haftasonu aldığım 400 gramı, pazartesi salı detoks yaparak attım. Bakalım ben de heyecanlıyım yarın için

Ahh cnm hem yoğun hem mesai hem yaz zor be Allah kolaylık versin..

2 gün detoks öylemi mükemmelsin Çok kıskandım şuan demekki iyice kilo vermişsindir. Bak mesaide o boğazını tut detoksuna değsin

Ahh cnm hem yoğun hem mesai hem yaz zor be Allah kolaylık versin..

2 gün detoks öylemi mükemmelsin Çok kıskandım şuan demekki iyice kilo vermişsindir. Bak mesaide o boğazını tut detoksuna değsin

Canım detoks yaptım yapmasına da kendimi feci şiş hissediyorum karnım göbeğim kocaman nedense
Gerçi dün akşam spora start verdim yine, -geçen gün Hilal bahsediyordu sanırım- Callenetics adı sporun, gerçi platesimsi jimnastikimsi bişey ama yapanlar çok memnun kalmış. Bakalım deneyip göreceğim

kızlar ben iptal olmuş durumdayım resmen hiç giremiyorum bile gördüğünüz gibi yarın cuma olduğu aklıma geldi bi an beni almayın listeye kızlar özledim hepinizin muhabbetini de ama eskisi gibi fırsat olmuyor öpüldünüz hepiniz

Günaydın kizlar
Ben hic dikkat etmiyorum yedigime diyette diilim yani
O nedenle bildirim yapmak listede durmak mantiksiz vermiyorum cunku kilo
Ciksam mi listeden ben diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de seni özledik canım

Günaydın canımcım, ama böyle olmaz ki neden su koyveriyorsun şimdi. Bak yediğime dikkat etmiyorum demişsin, edemiyorum dememişsin. Demek ki keyfi bir durum var ortada. Kısa tişörtleri filan unuttun heralde

kuzum inan ne motivasyonum var dikkat etmek için ne de uygun ortamım
şu işler bi yoluna girmedi
tatile gitmeme çok az kaldı, bi yandan gidememe stresi var yeni iş olursa hemen başlamamı isterlerse naparım diye
diyet yapmak hiç gelmiyor içimden
zaten adetliyim ve davul gibiyim

Son düzenleme:

İşi tatile gidip geldikten sonra kabul etsen olmaz mı? Yani geldikten sonra kabul ediyorum desen

Bizde özledik cano
cnm benm olur böyle takma kafana bu haftadan da geçti ama önümüzde daha çook hafta var lütfen toplamaya çalış kendini yok öyle

günaydın kızlar sinekime laf demeden edemedim önce ona lafımı diyimde

tabloyu yayınlayacam ama bi orkidecik kaldı onu bekliyorum mesaj kutunuza yolluccam sinekim çatlasın meraktan

Son düzenleme:
günaydın kızlar sinekime laf demeden edemedim önce ona lafımı diyimde

tabloyu yayınlayacam ama bi orkidecik kaldı onu bekliyorum mesaj kutunuza yolluccam sinekim çatlasın meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…