Kalori Arkadaşım

bana mi dedin canim insallah hala kilodasizdir beni ezip gecmemissindir cok giremiyorum bu aralar.benim icin son 19 gun.kikomda cok degisiklik yok ama incelme var.

sana diyom tabi o spora devam ediyon mu iyice toparlamıştır vucudun ben sarkık sarkık veriyom işte

evet azıcık kaldı heyecan dorukta :18::18::18:

sakın gidincede bırakma

günaydın kızlar
bir kaç gündür fazla gelemedim aranıza biliyorsunuz hafta sonu biraz rahatsızlandım ve hafta içi de devam etti.tansiyonum çok düştü cumartesi 3 gün beni yatırdı dünyam ters döndü resmen çok düşmüş 8 e 5 olmuş.Kan tahlili yaptırdım diğer değerlerime de baktırmak için çok şükür onlar normal çıktı.Ama tansiyonum hala sallantı da arada düşüyor dolayısıyla rejimi bırakmam gerekti doktor bitki çayları limon sirke de sebep olmuş olabilir dedi.Hafta sonundan beri bıraktım onları diyete de biraz ara vermek zorunda kaldım.Dünde regli oldum acayip şişim bugün tartıldım artıdayım baya kendimi toparlayım kaldığım yerden devam edecem.bakalım kim çok kilo vermiş .

sana diyom tabi o spora devam ediyon mu iyice toparlamıştır vucudun ben sarkık sarkık veriyom işte

evet azıcık kaldı heyecan dorukta :18::18::18:

sakın gidincede bırakma

cok etkili oluyor canim spor 31 gunluk mekik programina baslamistim bitti karnim midem duzlesti baya.digerinede devam ediyorum.gidince birakmak soz konusu olmaz cunku annemlerin evinin etrafi yuruyus parkuru vs. bende gidince sabah aksam yurumeyi dusunuyorum.hmm bu arada eteklerim 46 bedendi suan 42 oluyor.

Ayyyyyyyy cnm çok geçmiş olsun. Sağlığına çok dikkat et. Sana birşey olmasın kilo verilir
Canm benm yaa

Ayy kız banada 42 oluyor biliyon mu

cok gecmis olsun.onemli olan saglik canim.iyilesince son gaz devam edersin ins

Ayy canım çok geçmiş olsun :2: sağlığına kavuş bir an önce kilo çok öenmli değil.

Ayy kız banada 42 oluyor biliyon mu

Canlarım tebrik ederim, harikasınız, darısı benim anamın başına, ona da diyet yaptırıyorum
Bu arada ben de 36 giyiyorum artık

ayy cok guzel yaa canim bu arada ben tesetturlu olunca burda kendime uygun pek kiyafet yok bi arkadasin kiyafetini denedim.turkiyeye gidince cilginca alisveris yapacamm

Bende çılgınlar gibi alış veriş yapacağım inş. para durumumu azıcık düzelteyim

kız 36 bedenle kilo vermeye çalışıyor yaaaa

drydry nerelerdesin bizi bekletmekten zevk alan löpişkooooooooooooooo

Ayyyyyyyy cnm çok geçmiş olsun. Sağlığına çok dikkat et. Sana birşey olmasın kilo verilir
Canm benm yaa

Teşekkür ederim canım o kadar da kilo verdim tekrar artıya çıkmam moralimi bozdu biraz ama sağlık da önemli resmen keyfim kaçtı dengem bozulunca sporu da pazar ve dün yapmadım çünkü hareketleri yapamıyorum başım dönünce hoplayıp zıpladıkça da daha çok başım dönüyor.normale döneyim tam olarak kaldığım yerden devam edecem bizimkiler duymasın rejim yapmamı istemiyorlar daha

36 mi cok kiskandim bende 38 olacam en kisa zamanda

bende bende

kız ne sporu yat aşağıya baakam turp gibi ol ondan sonra hepiciğini yaparsın

sağolun kızlar artık sizin kilo vermenize sevinecem bugün inşallah bende pazartesiden itibaren kaldığım yerden devam ederim.

ya kızlar ben beklemekten nefret ediyorum siz hiç merak etmiyonuz mu? Yoksa size özel mesajmı gönderdi tabloyu drydry :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…