ben pek sevmem ama ev halkina yapica usendim kendime ayri hazirlamayi.uzerine bol domates maydanoz dereotlu sosyaninda ayran minnaciktan bisey olmaz insallah.sen neler yapiyorsun yemek olarak canim.benim oglenler degisiyor ama aksam kilasiklesti.yesil yogurt (semizotu dereotu maydanaoz salatakik pul biber)
kızlar siz hiç bişey yemiyormuşsunuz ya baksanıza.
ben herşeyi yiyorum günlük yaşantımdan zevklerimden kısmıyorum sevdiğim herşeyi yiyorum ama azalttım biraz. eğer ben iyice diyete girer onu bunu yemezsem zayıfladıktan sonra elbet bunları yemeyi canım isteyecek yediğimde de kilolar geri gelecek. ondan sevdiğim şeyleri yemeye devam ediyorum biraz yavaş veriyorum ama olsun geri gelmesinler de.
Herkese Merhaba,
Hepinize iyi haftalar ddilerim kızlar, nasılsınız?
tşk ederiz cnm ben kendi adıma iyi sayılırım.
Bu arada sana whatsaappdan yazamadım özürdilerimmben bir oyun oynamaya başlamışım kendimi durduramıyorum
Hangi oyun bebişim?
şekerli oyun adı cand rush . hep o kocişimin yüzündeno öğretti oynamadn duramıyom söylemiştim ona bende bu tip oyunlar bağımlılık yapıyor diye
Kız o oyunun modası geçmedi mi? Ben de oynuyordum geçen yıl, 365. levelde bırakmıştım sanırım
Şimdi de smash hit diye bi oyun var, ona sardım
365 level mi kız biz daha yeni başladık 70 deyiz
Modasını bilmemde bizi kendimizden geçirdiği kesin özelliklede beni
diğer oyun nedir onada bakacam
Çok güzel stres attırıyor şu an oynadığım.
akşam unuttum bakmayı bu akşam bakacam inş
Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın bebişim
İyiyim ama biraz stresliyim, sen nasılsın?
Bende iyi sayılırım cnm. Agrasif hallerim var biraz.
Hayırdır sen neden streslisin. :26:
Bağımsız denetime giriyoruz bugün muhasebe departmanı olarak, haliyle biraz stres oluyor, bide ben ilk kez denetim göreceğimkorkuyorum açıkçası biraz, gardımı aldım bekliyorum
kıyamam kuzuma
Sen neden agresifsin bakayım?
Bende iyi sayılırım cnm. Agrasif hallerim var biraz.
Hayırdır sen neden streslisin. :26:
slm kızlar
Nasılsınız bakim?sinokim sen neden agresifsin bakim ne oldu benim bebişimehejiracım bilirim o stresi bende muhasebe de çalıştığım için daha önce bizde de olurdu o denetimlerden sen sakin ol yeter hayırlısıyla bugünü de atlatırsın inşallah...kızlar sporumu yaptım ama diyete ara verdiğim için tekrar diyet moduna geçemiyorum napcam bilmiyorum tekrardan o istikrara dönmem lazım
Noldu kız anlat hele, dedikodulu bişeyler var sendeHemcinslerimle anlaşmak çok zor. Hep bir hava hep bir trip
Canım hoşgeldinslm kızlar
Nasılsınız bakim?sinokim sen neden agresifsin bakim ne oldu benim bebişimehejiracım bilirim o stresi bende muhasebe de çalıştığım için daha önce bizde de olurdu o denetimlerden sen sakin ol yeter hayırlısıyla bugünü de atlatırsın inşallah...kızlar sporumu yaptım ama diyete ara verdiğim için tekrar diyet moduna geçemiyorum napcam bilmiyorum tekrardan o istikrara dönmem lazım
Bebişime katılıyorum, spor yapabiliyorsan pekala boğazını da tutabilirsintatlım diyet diye düşünüp kendini sıkma. Yediklerinin önce kalorisine bak sonra yee. Sporunu yapabiliyorsan boğazını hayli hayli tutabilirsin
Ayrıca canikom bebişini üzüyorlar. Ah şu hemcinslerden yediğim tribi havayı kocamdan yemedim :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?