Kalori Arkadaşım

cnm ben uzun zamandır pilav, makarna yapmıyorum yememeye çalışıyorum.
Diğer türlü jer yemekten yapıp yiyorum. Bu hafta sonu çok kaçırmışsam hafta içi çorba sebze hafif beslenmeye çalışıyorum.
Bu aralar çooooooooook meyve tüketiyorum. 1 karpuzz bitirebilecek kadar meyveye açım

tatlım bende herşeyden yyiorum ama azar azar önceden 2 tabak pilav yiyorsam şimdi 2 kaşık yiyorum doyumca değil tadımca

az kalorili şeylerden daha çok yiyorum . Yoksa insan tamamen lezzetli şeylerden vazgeçemezki

Günaydın yavru ceylanlar
Hafta sonu gelemedim çok koşuşturmacalı ve kalorili geçti bugün + dayım

Haafta sonları beni mahfediyor. İNş. cumaya kadar + yı - yapıp bir kaç gramda verebilirim.

Hafta sonunuz nasıl geçti?
Kızlar ya bende bir gevşeklik var hala geçmedi havalardan mı dersiniz?

Herkese Merhaba,

Hepinize iyi haftalar ddilerim kızlar, nasılsınız?

tşk ederiz cnm ben kendi adıma iyi sayılırım.
Bu arada sana whatsaappdan yazamadım özürdilerimm ben bir oyun oynamaya başlamışım kendimi durduramıyorum

slm kızlar

Yeni bir haftaya daha merhaba dedik umarım herkes için güzel bir hafta olur.Bugün Kpss başvurumu yaptım o ne yoğunluktu öyle sabah gittim ancak gelebildim.Hafta sonu çok yedim diyemem ama nedense kilom 60-59 arası oynuyor sürekli anlamadım ne oluyor benim bünyemeCumaya ne olacak bakalım:44::44::44::44::44:

şekerli oyun adı cand rush . hep o kocişimin yüzünden o öğretti oynamadn duramıyom söylemiştim ona bende bu tip oyunlar bağımlılık yapıyor diye

Kız o oyunun modası geçmedi mi? Ben de oynuyordum geçen yıl, 365. levelde bırakmıştım sanırım

Şimdi de smash hit diye bi oyun var, ona sardım

Kız o oyunun modası geçmedi mi? Ben de oynuyordum geçen yıl, 365. levelde bırakmıştım sanırım

Şimdi de smash hit diye bi oyun var, ona sardım

365 level mi kız biz daha yeni başladık 70 deyiz

Modasını bilmemde bizi kendimizden geçirdiği kesin özelliklede beni

diğer oyun nedir onada bakacam

Bende iyi sayılırım cnm. Agrasif hallerim var biraz.
Hayırdır sen neden streslisin. :26:

Bağımsız denetime giriyoruz bugün muhasebe departmanı olarak, haliyle biraz stres oluyor, bide ben ilk kez denetim göreceğim korkuyorum açıkçası biraz, gardımı aldım bekliyorum

Bende iyi sayılırım cnm. Agrasif hallerim var biraz.
Hayırdır sen neden streslisin. :26:

slm kızlar
Nasılsınız bakim?sinokim sen neden agresifsin bakim ne oldu benim bebişimehejiracım bilirim o stresi bende muhasebe de çalıştığım için daha önce bizde de olurdu o denetimlerden sen sakin ol yeter hayırlısıyla bugünü de atlatırsın inşallah...kızlar sporumu yaptım ama diyete ara verdiğim için tekrar diyet moduna geçemiyorum napcam bilmiyorum tekrardan o istikrara dönmem lazım

tatlım diyet diye düşünüp kendini sıkma. Yediklerinin önce kalorisine bak sonra yee. Sporunu yapabiliyorsan boğazını hayli hayli tutabilirsin
Ayrıca canikom bebişini üzüyorlar. Ah şu hemcinslerden yediğim tribi havayı kocamdan yemedim :O

Son düzenleme:
Hemcinslerimle anlaşmak çok zor. Hep bir hava hep bir trip
Noldu kız anlat hele, dedikodulu bişeyler var sende
Canım hoşgeldin
Gerçekten çok zormuş, hazırlığı denetimin kendisinden daha zordu. Bir an önce atlatsak....
Bebişime katılıyorum, spor yapabiliyorsan pekala boğazını da tutabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…