Kalori Arkadaşım

kızlaaaaar biri beni durdursun biraz önce tartıda gördüğüm rakamı söylesem olursunuz

kız hoşgeldin. Özlemişiz
Kaç gördün tartıda çok kilo almadın inş :18::18::18::18::18::18:
Bence bir an önce aramıza dönmelisin
Kilonu korumak adına

kız hoşgeldin. Özlemişiz
Kaç gördün tartıda çok kilo almadın inş :18::18::18::18::18::18:
Bence bir an önce aramıza dönmelisin
Kilonu korumak adına

günaydın kızlar

Hafta sonum çok güzel geçti cumartesi taksime hayal kahvesine gittik arkadaşımla çok eğlenceliydi.Eğlenceden öncede bir güzel yedim ama erittiğim için kilo almamışım çok mutluyum Kızlar 27 beden kot pantolon aldım kendime önceden hayal bile edemezdim 27 beden kotun içine gireceğim aynada kendime bakıyorum tekrar bakıyorum kalçalarım da baya şekillendi eskiye göre artık pantolon giymeyi seviyorumBu bedeni ve kilomu korumam lazım onun için diyet yapamasam da spor şart havalar da ısındı spor yapmak zorlasa da yapmak istemesem de spora devam.Bu arada cimcime hoş geldin aramıza tartıdaki rakamı merak ettim kaç oldun kız?

Kızlar günaydın herkese,

Hafta sonu o kadar abarttım ki yemeyi, sufleler mi dersiniz, makarnalar, köfteler, dondurmalar... Dur diyemiyorum kendime, zar zor bu kiloya düştüm şimdi de tekrar alacağım diye ödüm patlıyor Sporu da bıraktım, diyetarkadaşıma da yazmıyorum, sadece dikkat etmeye çalışıyorum ama bu şekilde olmayacak farkındayım

O yüzden bugün yine sabah elma sirkeli ılık suyumu içtim, diyetarkadaşıma yazmaya başladım ve bu akşamdan itibaren tekrar spora başlıyorum.
Sadece kilo vermeyle olmuyor maalesef, sporla sıkılaşmak ve o kiloyu koruyabilmek çok önemli. Bomba gibi geri dönüyorum sahalara

Cimcimiş geri dönmüş, çok sevindimmmm

Melinda da İtalya'ya gitti dün, inşallah döndüğünde aramıza geri döner..

Buaralar hareketlensin biraz inşallah

canım bende aynı senin gibi sayılırım cumartesi eğlenceden önce KFC kanat menü yedim eğlenceden sonra dondurmalı kazandibi yedim
ama allahtan hareketliyim yediğimi yakmışım artıya çıkmamışım cumartesi spor yapmamıştım pazar yaptım ilk defa bu sefer sporu ama hiç yapasım yoktu zorla söylene söylene yaptımsıcak bir yandan spor bir yandan acayip terledim sıcak zorluyor insanı spor yaparken bırakmamaya çalışıyorum bırakırsam artıya çabuk çıkarım.

merhaba aralık ayında tartıda 58 kg (boy 159 cm) görünce kendime bir yuhhh çekip ocak ayında diyet ve spora başladım diyet arkadaşım.comda kalori sayıp haftada 3-4 gün akşamları kondisyon bisikletinde padal çevirerek 52,5 - 53 kg 'a kadar düştüm 38 beden üstüme rahat bir şekilde oluyor sorunlu bölgem kalçalarım ve üst baldırlarım hala fazlalığım var amacım artık kilo vermek değil sıkılaşıp incelmek yeni bir motivasyona ihtiyacım var aranıza katılmak istiyorum.

Gel canım gel, sen tam benim rakibim olacak özelliklere sahipsin

Ben de ocak ayında 61.7 ile başladım, şuanda 53.5 gibiyim.. Hedefim toplamda 10 kiloya tamamlamak ve sıkılaşmak.. Bu arada ben 36 beden giyebiliyorum bu kiloyla, sen neden 38 anlamadım :26:

Seninle biz yarışalım en iyisi, spor olarak ne yapıyorsun?

iyi motivasyon olur

benim sorunlu bölgem kalça baldır Kim kardashian gibi düşün bedenimin üst tarafında göze batan bir fazlalık yok ufak bi ayva göbeğinin dışında oda oturuş bozukluğundan kaynaklanıyor. bu sebepten 38 beden şu an bol oluyor 36 bedeni denemedim ama tahminlerimce olmaz.

benimde hedefim 52 olup sıkılaşmak ve 36 beden pantolon giyinebilmek.

spor olarak akşamları 1 saat kondisyon bisikleti çeviriyorum 10 gündür yapamıyorum 19 mayıs tatilinde 4 gün şehir dışındaydım ve sonrada regl oldum. haziran başında ebru şallının skinny jeans dvd sini almayı planlıyorum ..

Senin boyun kaç kilon orantılı olmalı 36 beden oluyorsa

Boyum 1,58.. Orantılı görünüyorum dışarıdan bakıldığında, benim derdim de göbeğim, ne yaptıysam kurtulamadım ondan..

Ebru Şallı'nın yeni DVD si benim de ilgimi çekti, fakat sorun şu ki ben daha önce hiç pilates yapmadım, sadece 1 hafta kadar pilates benzeri callanetics yaptım, sonra araya 19 mayıs tatili girdi -ben de o zaman 3 günlüğüne tatile gittim- sonra da toparlayamadım spor olayını

Bugünden itibaren tekrar başlamak istiyorum..

aynen 19 mayıs tatilinde istanbula aile gezmesine gittik sporu bıraktım ve bir daha yapmaya fırsat bulamadım regl dönemim çok ağır geçiyor spora engel benim için bende hiç plates yapmadım ama yorumlarını falan okudum iddaa ettiği gibi 2 beden küçültmesede 1 beden küçülenler var ve diyete fazla önemsemeden vermişler ben bisikletten başka spor yapmadım ve artık vücudumun bisikleti rutine bağladığına inanıyorum bu yüzden yeni arayışlardayım bu arada hafta sonları bahar temizliğine girişmem gerekiyor oda benim için bir spor hafta sonlarım haftaiçinden daha hareketli geçiyor :))

kalorileri nasıl sayıyon üye olduğun bir yer var mı ben diyet arkadaşım.com a üyeyim tatil sonrası sıfırladım sil baştan başladım :))

DVD ile alakalı açıklamaları okudum, öncesinde muhakkak pilates yapmış olmak gerekiyormuş :26: o yüzden DVD yi edinmedim.

Biraz daha callanetics e devam edeceğim sanırım, güçlendikten sonra bunu düşünebilirim.

Peki yemek içme olayında neler yapıyorsun?

kalorileri nasıl sayıyon üye olduğun bir yer var mı ben diyet arkadaşım.com a üyeyim tatil sonrası sıfırladım sil baştan başladım :))

Ben de diyetarkadaşım a yazıyordum fakat uzun süredir yazmamıştım, bugün yeniden başladım ama sıfırlamadım, kaldığım yerden devam ediyorum
Kıyamadım o kadar gün yazmışım emeğime

sabah 7 de işe gidiyorum bu yüzden 06:25 te kalkıyorum işe gitmeden önce 1 haşlanmış yumurta yiyorum bazende 1-2 gün kurusu kayısı yiyorum yanında

öğlen yemeklerinde iş yerinde yiyorum pilav makarna gibi karbonhidratları en fazla 3 kaşık alıyorum hergün yoğurt menüde ne yemek varsa onları yiyorum (sebze, köfte, sulu yemek falan) çorba varsa çorba alıyorum yani çorba ana yemek ve yoğurt şeklinde oluyor öğlen yemeklerim.

öğle yemeklerinden 1 saat sonra yeşil çay içerim.

Akşam yemeklerim evde 19:15 civarı oluyor bir gün önceden kendim pişirmiş oluyorum dolayısıyla az yağlı sağlıklı pişirme metodlarıyla ana yemek yapıyorum ( karnıyarığı patlıcanları kızartmadan yaparım, türlü , taze fasulye, az patetaesli sulu köfte (patateslerini eşime yediririm) az pirinçli ve az yağlı dolma ) salata, yoğurt olur yanında yemeğin yanında ya çorba olur yada makarna pilav çorba yaptıysam 1 kepçe içerim makarna pilav yaptıysam 1-2 kaşık alırım .

2 günde 1 yemek pişiririm , yemek pişirmediğim günler masayı ve mutfağı topladıktan sonra 1 saat bisiklet çeviririm bisikletten sonra çok az meyve yerim eşime hazırlamışken bi kaç tanede ben yerim akşamı böyle kapatırım

porsiyonlarım hiç dolu dolu olmaz, haftada 1-2 kere kuru yemiş yerim , hafta sonu geç kalkıp sağlam kahvaltı yaptığım için 2 öğün 1 ara öğün olur.

yani anlayacağın hiç birşeyden kısmayıp kendimle savaşarak vermedim herşeyimi yedim tatlıyı kestim sayılır eşim alırsa az aldırırım 1-2 dilim yer gerisini ona yedirtirim ve ortadan kaldırırım kendim yaparsam haftasonu masum şeyler yapıp az yaparım ve gündüz yerim tek seferlik olur.

karbonhidratı artık porsiyon olarak yemiyorum 1-2 kaşıkla sınırlıyorum.

haftada bir genelde cuma akşamı oluyor kızartma yaparım eşim çok sever teflonda az yağda kızarttığım köfteleri yerim domates ve ayram ile diğer kızartmaların tadına bakarım sadece

bu şekilde besleniyorum senin yaptığın özel bişi var mı?? tavsiye edebileceğin bir spor beslenme şekli ???

walla ben madalyalara falan dinlemeyip kıydım sildim senin kullanıcı adın ne diyetarkadaşımda

Aynı ben de senin gibi, her şey yedim ama abartmadan yedim.. Damak zevkimden hiç ödün vermedim sadece doyumluk değil de tadımlık yedim..
Bir de geç saatlerde yemedim kesinlikle, en geç saat 20.00'de bitirdim yeme olayını.

Sabahları aç karnıma elma sirkeli+ballı ılık su içiyordum, onu da yapmıyordum ne zamandır, bu sabah başladım tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…