Hoşbulduk sagol
Belirli kurallarınız varmı?
Günaydınn kızlar depresyondayımmm resmen
yüzümde sıfır makyaj ( zaten boya fıçısına düşmüş gibi olmaz hep hafiftir rimel,kalem , parlatıcı)
saçlar tepede topuz gözlerimin feri sönmüş ve 1 cm incelmiştim oda geri gelmiş
8 gün sonra tatile çıkıcam kaç ay oldu 52,5 un altına inemiyorum yaaa
şu 51 li rakamlara geçmeliyim ama olmuyor bu kadar inatçı yağ kilo olamaz
Hoşbulduk sagol
Belirli kurallarınız varmı?
cuma günleri kilo bildirimlerimiz oluyor en çok kilo veren 1. oluyor.
birbirimizi motive ediyoruz spor tavsiyelerinde bulunuluyor bu işi iyi takip eden arkadaşlar var bide hiç spor yapamayanlarımızda var ve kalori sayıyoruz
Günaydın canım,
Kız bu ne hal, depreyon sebebin 1 cm in geri gelmesi mi?
aslında asıl sebebi regl ama sinir oldum yaa 2 aydır aynı yerdeyim tamam 1 aydır sporu aksatıyorum düzenli yapmıyorum ama onunda sebebi bir gelişme olmaması bi fark olmayınca demoralize olup yapmak istemiyorum
1 cm geri gelmemiş canım, regl olduğun için ödem var vücudunda, reglin bittikten sonra bir daha ölç bakalım kendini... Hemen umutsuzluğa kapılma, ayrıca 52.5 çok iyi bir rakam...
Aaaaa hemen kendine gel, valla yolarım he
haklısın şurada 6 ay önce benim için hayaldi 52,5
Yaaaa azıcık pozitif düşün, duraklama evresindesin demekki, ben de 53 ü inemiyorum bi türlü ama kendimi motive ediyorum bu şekilde, geçen sene bu zamanlarımı düşünüyorum, ocak ayını düşünüyorum ve keyifleniyorum.. Kendi kendime 8,5 kilo verdim boru mu bu diyorum
bende 5 kilo verdim bide şu popom 90-92 cm arasına inse başka hiiiiç bişi istemem
Canım tatilde bol bol yüzersin, onun da çok faydası olur
inş canım yaa genelde tatillerde kilo alınıp dönülüyor sırf öyle olmasın diye tam pansiyona gitmiyoruz oda kahvaltı anlaştık
Slm kızlar
Görüşemedik kaç gündür nasılsınız bakalım? Hafta sonum güzel geçti iyi eğlendim fazla da yemedim ama bugün tartıda artıda gördüm kendimi şok oldum dedim ne yedim de artıya çıktım böyle? Regli dönemim yaklaşıyor ondan mı acaba diye düşündüm?Neyse sabah kalkar kalkmaz ılık elma sirkeli limonlu suyumu içtim ardından 50 dk sporumu yaptım.Ramazan yaklaşıyor allah nasip ederde oruç tutabilirsem ramazanda istemesem de spora ara vermek zorunda kalacağımçünkü orucu zor tutuyorum zaten elim kolum kalkmıyor sporu nasıl yaparım diye düşünüyorum.hayırlısı bakalım 6 ay spor yaptıktan sonra bırakmak zor olacak inşallah ramazandan sonra spora tekrar devam edebilirim.
Günaydın diyeceğim ama yine burada kimseler yok..
günaydın canımm buralardayım üzülmeyarın cuma şimdiden söylüyim sondan 1. benim
Günaydın canım
En sondan birinci benim bence bu hafta, ya da bir şey diyim mi yarın kimse gelmeyecek. Baksana sinoki yok, dry dry yok, hilal yok ne zamandır, melinda başka topiklerde geziyor buraya gelmiyor, orkide arada uğruyor (kpss ye az kaldı ya ondan gelemiyor sanırım)...
O yüzden seninle ben birimiz birinci birimiz ikinci oluruz
Günaydın canım
En sondan birinci benim bence bu hafta, ya da bir şey diyim mi yarın kimse gelmeyecek. Baksana sinoki yok, dry dry yok, hilal yok ne zamandır, melinda başka topiklerde geziyor buraya gelmiyor, orkide arada uğruyor (kpss ye az kaldı ya ondan gelemiyor sanırım)...
O yüzden seninle ben birimiz birinci birimiz ikinci oluruz
Nasıl geldin bakkkkkk, demek ki arada kulaklarını çınlatmak gerekiyormuşbaşka topikler dediğin 2 topiğim var biri 2013 gelinleri biri kitap bildirimi yaptığım topik..onlara da eskisi kadar giremiyorum ki ben.. 2-3 günde bir yazarsam yazabiliyorum
ayrıca diyeti de yapamıyorum motivasyonum yerlerde buraya gelip sizin de motivasyonu engellemek istemiyorum
ramazan da geliyo diye iyice saldım.. 54.2 kiloyum resmen
bahanelerim bunlar arz ederim
drydry tatildeydi geçen hafta dönmemiş olabilir ama sinoki nerelere kayboldu bilmiyorum
benim dereceye girmem imkansız Jumbo + dayım hafta sonunun acısı çıkıyor ohh olsun bana hak ettim müstahak bana yersem tatlıları kuruyemişleri ekmekleri ve daha nicesi böyle dolanırım + dayım diye
baktım kimse yok ben kendi kendime kızıyım motive edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?