Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar

Cuma günü gelemedim hem taşınma telaşı hem de sınav telaşı unutmuşum tartı günü olduğunu kusura bakmayınDün yeni evimizi temizledik allah nasip ederse haftaya pazar yeni evimizde olacağız.Cumartesi günü sınava gircem pazar evi taşıyacazMahvoldum ben dua edin bana kızlar sınavım güzel geçsin.Dün sabahtan akşama temizlik yaptık akşam geldim yemek yedim 1 deneme çözeyim dedim 28.sorudan sonra yorgunluktan uykum geldi devamını getiremedim yattım uyudum.Koşuşturmadan ablamın doğum gününü bile unutmuşum üstüne yorgunluk uyudum bugün anladım dün doğum günü olduğunuHayırlısıyla bu haftayı da atlatsam rahatlayacam biraz hepinizi öptüm mucuks....

günaydınlarrr
oruç tuttuğum için malesef diyet moduna giremiyorum çünkü gözüm dönmüş oluyo iftarda
bakalım kilomda nasıl bi değişiklik olcak

günaydınnn kimse yok herkeste bir yoğunluk bir telaş nasıl geçti hafta sonun ??? benim normaldi dondurmayı biraz fazla kaçırdım o kadar

Valla canım bol yemeli geçti, artık çok kısamıyorum :26:
Spora başlayacağım, benim için en iyisi Jillian Michales, onu yapabiliyorum sadece düzenli olarak..

Dondurmadan bişey olmaz ya

Valla canım bol yemeli geçti, artık çok kısamıyorum :26:
Spora başlayacağım, benim için en iyisi Jillian Michales, onu yapabiliyorum sadece düzenli olarak..

Dondurmadan bişey olmaz ya

beni mahveden tek şey tatlı zaten tatlıyı kesip karbonhidratı azaltınca kendiliğinden gidiyor kilolar cuma izne çıkıyorum ayın 15 de bende spora başlıcam jillian ı hiç denemedim nasıl eksi oluyor mu?

günaydınlarrr
oruç tuttuğum için malesef diyet moduna giremiyorum çünkü gözüm dönmüş oluyo iftarda
bakalım kilomda nasıl bi değişiklik olcak

Allah kabul etsin iftarda yavaş yemeye çalış ve önce çorba iç çorba seni hem rahatlatacaktır hem de tok tutacaktır. tatlıyı ve pilav börek olaylarını abartmazsan bence etkilemez seni çünkü saatleri çok uzun

beni mahveden tek şey tatlı zaten tatlıyı kesip karbonhidratı azaltınca kendiliğinden gidiyor kilolar cuma izne çıkıyorum ayın 15 de bende spora başlıcam jillian ı hiç denemedim nasıl eksi oluyor mu?

Su gibi terletiyor, ben onu yaparken hiç ölçmedim kendimi ama en azından hareket etmiş oluyorsun ve vicdanın rahat oluyor spor yaptığın için..
Ben seviyorum Jillian'ı..

Su gibi terletiyor, ben onu yaparken hiç ölçmedim kendimi ama en azından hareket etmiş oluyorsun ve vicdanın rahat oluyor spor yaptığın için..
Ben seviyorum Jillian'ı..

bi deniyim bende youtube dan ne kadar sürüyor ??

Canlarım hepinizi çoooooooooooooooook özledim.
Geçen hafta iş yoğunluğundan size hiç yazamadım çok özürdiliyorum

2 kilo aldım çünkü çok aşırı tatlı yedim 1 kutu 650 gr carte door çikolatalıyı tek kendim 2 günde bitirdim
Gerisini siz düşünün
Acaip yiyorum ama artık dur dedim ve bugünden tekrar başladım. Rabbiminde yardımı ile inş. güzel bir Ramazan ile birlikte ay sonunda - de olup 69 ları görmeyi istiyorum. Hayırlısı bakalım.

Kilo aldığım için bende kendime kızdım ama bazen gerçekten insanın gözü dönüyor
Ayrıca okuduğum kadarıyla hiçbiriniz benden geri kalmamışsınız melinda hariç hepiniz + daydınız
drydry ve melindayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim

hey kızlar günaydın nerelerdesiniz

günaydın şekerim nasılsın??

1 kutu dondurmayı 2 ünde tek başına bitirmişin

bende hafta sonu dondurmayı fazla kaçırdım ama senin kadar değil

bayrama kadar 69 ol da bayram ziyaretlerinde zorla yedirecekleri yemekler fazla etkilemesin

dünkü kilom 52,2 dü bugün tartıldığımda 52,7 dü abarttığım hiç bişi yok sorunun ne olduğunu çözdüm uykumu tam ve dinlenmiş olarak aldığımda kilom düşüyor ama huzursuz ve uykumu alamadığımda hemen yüksek çıkıyor hafta sonu tartıldığımda hafta içinden hep daha az çıkıyorum

hey kızlar günaydın nerelerdesiniz
Kız seni zilli, kilo aldın demek çok kızdım sana
Bahanemi yani işlerin yoğun olması
Günaydın canım, ben de 1 haftadır falan karnımda gazla uyanıyorum :26:

Kız seni zilli, kilo aldın demek çok kızdım sana
Bahanemi yani işlerin yoğun olması

Günaydın canım, ben de 1 haftadır falan karnımda gazla uyanıyorum :26:

yediklerinden kaynaklanmıyorsa gece uyurken üşüyor olabilirsin

Zaten artık herkes tarafından bilindiği üzere, benim bağırsaklarımda sıkıntı var. Tuvalete de çıkmam da mesele, gaz çıkarmam da mesele
Bu yüzden karnımın şişliği hiç inmiyor, bu aralar da daha bi fazla, kendimi öküz gibi hissediyorum

iyiyim cnm Ramazan ile birlikte kendime geldim huzur buldum vallahi midemde bende rahatız çok şükür
Ayy inş. bayrama kadar 69 olurum bebiş

kız gece üşümek etkiliyor mu ben hiç ısınamıyorum

şişik didem

beni tebrik etme çünkü ben 52 lerden 54lere çıkmış bir insanımmmmm
100 gr vermişim geçen hafta ama hala 54lerdeyim yanii
o nedenle hiiiç tebrik etme beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…