Nasıl geldin bakkkkkk, demek ki arada kulaklarını çınlatmak gerekiyormuş
Kız arada uğra da hepimize hareket olsunbelki 1-2 gram oynarız.
İki kişi olursak mecbur gireceksin dereceye
drydry tatildeydi geçen hafta dönmemiş olabilir ama sinoki nerelere kayboldu bilmiyorum
benim dereceye girmem imkansız Jumbo + dayım hafta sonunun acısı çıkıyor ohh olsun bana hak ettim müstahak bana yersem tatlıları kuruyemişleri ekmekleri ve daha nicesi böyle dolanırım + dayım diye
baktım kimse yok ben kendi kendime kızıyım motive edeyim
tamam uğrarım artıkın zaten ben okuyodum burayı da yazmıyodum
suçlu psikolojisi işte.. eski özge ne de güzel diyet yapardı spor yapardı..
italya öncesi bi bozdum bi daha toparlayamadım valla
Kızlar o zaman yeni bi çözüm bulalım kendimize, benim de son 2 kg gitmiyor bi türlü
Yeni bi yöntem, detoks olur, farklı hareketlendirici tarifler olur ne bileyim..
Azıcık başka diyet topiklerinden kopya mı çeksek ne yapsak
ben oruç tutmayı planlıyom Allah kısmet ederse
oruçta diyet zor olur gibi ya.. kilo almaktan da korkuyom ramazanda
Kızlar o zaman yeni bi çözüm bulalım kendimize, benim de son 2 kg gitmiyor bi türlü
Yeni bi yöntem, detoks olur, farklı hareketlendirici tarifler olur ne bileyim..
Azıcık başka diyet topiklerinden kopya mı çeksek ne yapsak
regldendir üzülme bende aynı durumdayım( ramazanda iftardan 2 saat sonra falan spor yapabilirsin ama iftarda birden yiyince insan kımıldamak istemiyor hayırlısı olsun ramazandan sonra devam edersin ilk bi kaç gün zorlanır sonra alışırsın
Günaydın canım
En sondan birinci benim bence bu hafta, ya da bir şey diyim mi yarın kimse gelmeyecek. Baksana sinoki yok, dry dry yok, hilal yok ne zamandır, melinda başka topiklerde geziyor buraya gelmiyor, orkide arada uğruyor (kpss ye az kaldı ya ondan gelemiyor sanırım)...
O yüzden seninle ben birimiz birinci birimiz ikinci oluruz
slm kızlar
Dün tartıda boşuna artıda çıkmamışım bugün regli oldumBu arada çok heyecanlıyım haftaya kpss sınavı var ve sınav yerleri açıklanmış hakkımızda hayırlısı umarım meleğin sınavı da güzel geçer.Allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmaz umarım:18::18::18:Hepinizi öptüm mucuks..
kızlar günaydın
bu hafta gelemedim yedim yedim şiştim.
geçen hafta 70.5
bu hafta 72.5
Çok yoğunum ondn böyle oldu
54.2 kiloyum
100 gr vermişim
kızlar günaydın
bu hafta gelemedim yedim yedim şiştim.
geçen hafta 70.5
bu hafta 72.5
Çok yoğunum ondn böyle oldu
Günaydın kızlar.
Geçen hafta 53.3
Bugün 53.9
Bu hafta için abartılı yedim diyemeyeceğim, bu 600 gram nereden geldi hiç bir fikrim yok
Sanırım bir gaz olayı var karnımda
bu durumda 100 gr birinci sen oldun gibi görünüyor orkide de fırsat bulur bildirim yaparsa sonuç netleşecek
ooooo sinoki olamaz(( dua et drydry yok dilinden düşmezdin
kızlar bu hafta hepimiz dökülmüşüz yaaa sinoki 2 kg ben 700 gr hejira 600 gr kilo almada yarışıyoruz resmen
100 gr ile birinci olursam çok komik olucak cidden
Kızlar ben tahmin ettiğiniz gibi bu hafta da aranızda olamayacağım kilo vermeye devam ediyorum 70,8olmuşum tayinim çıktı benim taşınma ev yerleştirme derdindeyim ınş haftaya ise başlayınca aranıza döneceğim forumu takipteyim öpüyorum sizleri cops copsbu arada sinekim maşallah ne güzel kilo almışsın yarasın geh geh geh keyfim geldi sinekimin bildirimini görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?