biz Yunanistana gidiyozzzzzc.tesi gidip çarşamba döncez
artık yıllık izne tabi olduğumdan ve yıllık izin hakkım da taaaaa seneye mayıs olduğundan bayramda kaçıyoz
didoş çok teşekkür ederim
Kız ne gezginci çıktın sen yagezin anasını satayım, ohhhhh sefanız olsun.
Burda kreşe vereceğiz kızımı. Kreş ağustos a kadar kapalı olduğundan izin almak zorunda kaldım.Herhalde kızdımDerhal akşama tartıl yaz hem az kiloda da çıkmış olursun
Kızım sen gelme biz gelmeyelim o zmn burası kapansın gitsin olmaz öyle şeyHem ben atışmalarımızı yarışmalarımızı özledim
Demek taşındın hadi hayırlı olsun . Rabbim utandırmasın inş.
Sen işe başlayınca kızın ne yapacak bakıcısı vardı burada bulabildin mi birini :26::26::26:
Ne zmn başlayacaksın işe bir an önce başlasan da eskisi gibi aktif olsan
kız ne merak edersin onun adı drydry görmüyon mu ne cingöz ne cingöz
olur cnm olur sen yaparsın ben sende o ışığı görüyorum
Kız bi akıl da bize ver eşimde izine ayrılıyor nereye gidelim bilemedik sen pek bi geziyorsun yok mu bi tavsiyenbiz Yunanistana gidiyozzzzzc.tesi gidip çarşamba döncez
artık yıllık izne tabi olduğumdan ve yıllık izin hakkım da taaaaa seneye mayıs olduğundan bayramda kaçıyoz
didoş çok teşekkür ederim
Kız bi akıl da bize ver eşimde izine ayrılıyor nereye gidelim bilemedik sen pek bi geziyorsun yok mu bi tavsiyen
Günaydın yavru ceylanlar.
Hafta sonu bende çok kaçırdım yediklerimi söylesem şok olursunuz
bende tartının gazabına uğradım
İnş cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma inmek istiyorum
Bu arada melinda yine tatile gitmiş .
Ben hiç anında kalkıp bir yerlere gidemem bu huyuma sinir oluyorum planlıda gidemiyorum gerçi
Ne güzel hiç kafa yormadan gezin tozun hayat size güzel maşallah daha da güzel olur inş.
Drydry sen de mi tatile çıkıyon bende istiyom banane banane yaaa:2::2::2::2::2:
Günaydın yavru ceylanlar.
Hafta sonu bende çok kaçırdım yediklerimi söylesem şok olursunuz
bende tartının gazabına uğradım
İnş cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma inmek istiyorum
Bu arada melinda yine tatile gitmiş .
Ben hiç anında kalkıp bir yerlere gidemem bu huyuma sinir oluyorum planlıda gidemiyorum gerçi
Ne güzel hiç kafa yormadan gezin tozun hayat size güzel maşallah daha da güzel olur inş.
Drydry sen de mi tatile çıkıyon bende istiyom banane banane yaaa:2::2::2::2::2:
Günaydın kızlar 1 haftalık aradan sonra gerçek hayata dönüş yaptım
tatil güzel geçti 1 kg civarında kilo almışım bugün hemen eski düzenime döndüm
evde dağ gibi ütüm ve yarına yemek pişirmem gerek bugün yemek pişirip ütüleri yarına bırakıp sporu da araya sıkıştırmaya çalışıcam
ağustos sonuna kadar 50 kg olmayı hedefliyorum
herkes çok güzel kilolar vermiş hepinize maşallah diyorum
Bir Yunanistan yazısı görünce direk tatile bağladımtatile gitmedim kız nerden çıkardın onu
bayramda gitçem
Kuşum Melinda bayramda gidiyormuş tatile
E siz de eşinle bir program yapsanıza bayram için kuzum..
Günaydın kızlar 1 haftalık aradan sonra gerçek hayata dönüş yaptım
tatil güzel geçti 1 kg civarında kilo almışım bugün hemen eski düzenime döndüm
evde dağ gibi ütüm ve yarına yemek pişirmem gerek bugün yemek pişirip ütüleri yarına bırakıp sporu da araya sıkıştırmaya çalışıcam
ağustos sonuna kadar 50 kg olmayı hedefliyorum
herkes çok güzel kilolar vermiş hepinize maşallah diyorum
Slm arkadaslar bende size katilabilirmiyim? Dün kalori saymaya basladim 1000 kalori aldim ama sabah tartida arti gozuktum 300 gr. Bebegim var acaba sütümmü arti gösterdiki birde wc ye sorunum var acaba ondanmi;- aslinda amacim kilo vermek degilde emzirirken kilo almamak . Ben cok duzensiz beslenen biriyom kendime duzgun beslenme aliskanligi kazandirmak istiyorum. Ekmek ve cikolata tatliyla gecirirkm butun gunumu normal yemek yemeyi bilmem. Dunden beri zor da olsa dehistirmeye calisiyorum bunu ve hergun tartiya cikma alislanligim var hatta gunde bi kac kez bunuda birakmak istiyorum.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Slm arkadaslar bende size katilabilirmiyim? Dün kalori saymaya basladim 1000 kalori aldim ama sabah tartida arti gozuktum 300 gr. Bebegim var acaba sütümmü arti gösterdiki birde wc ye sorunum var acaba ondanmi;- aslinda amacim kilo vermek degilde emzirirken kilo almamak . Ben cok duzensiz beslenen biriyom kendime duzgun beslenme aliskanligi kazandirmak istiyorum. Ekmek ve cikolata tatliyla gecirirkm butun gunumu normal yemek yemeyi bilmem. Dunden beri zor da olsa dehistirmeye calisiyorum bunu ve hergun tartiya cikma alislanligim var hatta gunde bi kac kez bunuda birakmak istiyorum.
Evet hemde acayip zor valla o kadsr cikolata yedim ben hic arti görmedim normal beslenim dedim haha yaramiyormu bana ne;-)) hurma yedim bol bol dün süt yapsin diye... Ekmek Agzima koymadil valla;-)))
Bir Yunanistan yazısı görünce direk tatile bağladım
Ben seni erken gönderiyom gidebilirsin cnm
Ahh cnm ahh sorunda orda biz program yapamıyoruz yapsak bile hep lafta kalıyor. Bir yere gidelim evet gidelim nereye gidelimden sonrası gelmiyorÇok beceriksiziz bu konuda düşünsene sırf beceriksizliğimiz yüzünden balayına bilem gidemedik :2::2::2::2: Oysa ne hayallerim vardı
Hoş geldin cnm
1 kiloda kilo mudur be kuzum ben onu haftasonu almışım sen 1 haftada
sen gönderiyon ama belediye göndermiyooo
yıllık iznim yok şimdi anca böyle resmi tailde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?