Kalori Arkadaşım

Burda kreşe vereceğiz kızımı. Kreş ağustos a kadar kapalı olduğundan izin almak zorunda kaldım.
Sabah tartıldim 71 kilo geldim şimdi tartıldim 70,5 geldim iftardan önce tartılsam 70,3. Falan olurum sanırım

Bu arada kabak tatlısına bayılırım gıcık oruç oruç aklıma soktun .

Hejira tebrikler nasıl verdin öyle maşallah

Sinekim de beni geride bıraktı

Kız bi akıl da bize ver eşimde izine ayrılıyor nereye gidelim bilemedik sen pek bi geziyorsun yok mu bi tavsiyen

slm kızlar

Hafta sonu olduğu için kimse uğramamış buraya anlaşılan az kalorili bir hafta sonudur umarım herkes için.......

Bebis dusunenene kadar Allah saglik ve para verdigi surece gezcez bakalim planimiz o yonde kocacanimla
Yillik iznim olsa bi daha cok gezentilik yapcaz ama yok iste 1 sene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız bi akıl da bize ver eşimde izine ayrılıyor nereye gidelim bilemedik sen pek bi geziyorsun yok mu bi tavsiyen

Yurtici mi yurtdisi mi canim yardimci olmaya calisirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlarrrrr

Hem regl olacağım için hem de hafta sonu biraz kaçırdığımdan sanırım bu sabah tartıda biraz şoka uğradım
O sebeple bu hafta da geçen haftaki diyete devam edeceğim.

Sizlerde ne var ne yok?

Günaydın yavru ceylanlar.

Hafta sonu bende çok kaçırdım yediklerimi söylesem şok olursunuz
bende tartının gazabına uğradım
İnş cumaya kadar en azından geçen haftaki kiloma inmek istiyorum

Bu arada melinda yine tatile gitmiş .
Ben hiç anında kalkıp bir yerlere gidemem bu huyuma sinir oluyorum planlıda gidemiyorum gerçi
Ne güzel hiç kafa yormadan gezin tozun hayat size güzel maşallah daha da güzel olur inş.

Drydry sen de mi tatile çıkıyon bende istiyom banane banane yaaa:2::2::2::2::2:

tatile gitmedim kız nerden çıkardın onu
bayramda gitçem

Kuşum Melinda bayramda gidiyormuş tatile

E siz de eşinle bir program yapsanıza bayram için kuzum..

Günaydın kızlar 1 haftalık aradan sonra gerçek hayata dönüş yaptım

tatil güzel geçti 1 kg civarında kilo almışım bugün hemen eski düzenime döndüm

evde dağ gibi ütüm ve yarına yemek pişirmem gerek bugün yemek pişirip ütüleri yarına bırakıp sporu da araya sıkıştırmaya çalışıcam

ağustos sonuna kadar 50 kg olmayı hedefliyorum

herkes çok güzel kilolar vermiş hepinize maşallah diyorum

Canımmmm hoşgeldinnnnn

Hişte kilo almış sayılmazsın, 1 kilo nedirki

Tatil nasıl geçti, sen ondan haber var?

Slm arkadaslar bende size katilabilirmiyim? Dün kalori saymaya basladim 1000 kalori aldim ama sabah tartida arti gozuktum 300 gr. Bebegim var acaba sütümmü arti gösterdiki birde wc ye sorunum var acaba ondanmi;-€€ aslinda amacim kilo vermek degilde emzirirken kilo almamak . Ben cok duzensiz beslenen biriyom kendime duzgun beslenme aliskanligi kazandirmak istiyorum. Ekmek ve cikolata tatliyla gecirirkm butun gunumu normal yemek yemeyi bilmem. Dunden beri zor da olsa dehistirmeye calisiyorum bunu ve hergun tartiya cikma alislanligim var hatta gunde bi kac kez bunuda birakmak istiyorum.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

tatile gitmedim kız nerden çıkardın onu
bayramda gitçem
Bir Yunanistan yazısı görünce direk tatile bağladım
Ben seni erken gönderiyom gidebilirsin cnm

Kuşum Melinda bayramda gidiyormuş tatile

E siz de eşinle bir program yapsanıza bayram için kuzum..

Ahh cnm ahh sorunda orda biz program yapamıyoruz yapsak bile hep lafta kalıyor. Bir yere gidelim evet gidelim nereye gidelimden sonrası gelmiyor Çok beceriksiziz bu konuda düşünsene sırf beceriksizliğimiz yüzünden balayına bilem gidemedik :2::2::2::2: Oysa ne hayallerim vardı

Hoş geldin cnm
1 kiloda kilo mudur be kuzum ben onu haftasonu almışım sen 1 haftada

Merhaba hoşgeldin

Katılabilirsin tabi
Kaç kilosun boyun yaşın kaç

Kilo almak istemiyorsan çikileta ve ekmeği yeteri kadar yemelisin. Tatlı şeylerden insanın kendini alıkoyması çok zorr çok iyi biliyom

Evet hemde acayip zor valla o kadsr cikolata yedim ben hic arti görmedim normal beslenim dedim haha yaramiyormu bana ne;-)) hurma yedim bol bol dün süt yapsin diye... Ekmek Agzima koymadil valla;-)))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Tatlım süt yapsın diye tatlı şeyler yenmeli diye bir söylenti var halk arasında ama int. bir yazı okumuştum aslında bol su süt yaparmış tatlılar kilo

Sende araştır tekrar istersen. Sağlıklı beslenmen senin için de bebişin içinde iyi olur

sen gönderiyon ama belediye göndermiyooo
yıllık iznim yok şimdi anca böyle resmi tailde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…