Kuşum sen daha reglin etkilerini atamamışsın üstünden bence
Hep sen 1. oluyordun birazcıkta biz olalım dimi ama
Tebrik ederim kuşum, sonunda istediğine ulaştın
Ben de ulaştım, ne zamandır 52 diye kendimi paralıyordum, bu hafta özel bi çaba gösterdim
İnşallah haftaya da bu çabayı devam ettirmeye çalışacağım.
ben diyet yapmıyorum didoş ondan da haliyle veremiyorum tabioruçken de içimden gelmiyo
o nedenle bayramdan sonra anca bi çeki düzen veririm kendime, öğle yemeği kahvaltı vs düzene girince
yeşil çay içip durdun dimi seni seni
Ama değmiş baksana 1.5 kilo 52 yi görünce çıldırasıya sevindin dimi kaç zamandır bekliyordun. Vallahi ben çok sevindirik oldum 69 u görünce 69.9 bile olsaydım muhteşem sevinecektim
canım benm sen dikkat etmesen bile 100 gram veriyorsun maşallah bence Ramazanda almamak en büyük başarı. Ben eskiden Ramazanda en az 3 4 kilo alırdım şişip otururdum sonra kendime çeki düzen verdimde Almadım çok şükür. Akşam yemeklerinde bol çeşit ve lezzet olunca insanın kendini frenlemesi normal zamana göre bir hayli zor. Ramazanı + ya girmeden atlatalım yeter inş.
Bu arada bayram da planlarınız v ar mı bakim :26:
Yeşilçayın bana hiç bir etkisi olmuyor ki canım benim, içiyorum ama zevkine yani..
Dukan-Express yaptım ben bu hafta..
yaptın onu demek aferin kız gitti kilolar hedefine ulaştınTebrikler
Kızlar farkında mısınız?
Orkide , drydry, 34bta
bu hafta hiç gelmediler
Topik gittikçe sessizliğe bürünüyor
34bta tatilde olduğu için gelmedi, Orkide'nin de taşınma telaşı var sanırım ondan gelmedi, DryDry bilmiyorumBence artık gelmeyecekmiş gibi görünüyor
haklısın cnm.
melek de gelmedi :26::26::26:
Azıcık hareketlense buralar ya.
Kızlar farkında mısınız?
Orkide , drydry, 34bta
bu hafta hiç gelmediler
Kızlar farkında mısınız?
Orkide , drydry, 34bta
bu hafta hiç gelmediler
34bta tatilde olduğu için gelmedi, Orkide'nin de taşınma telaşı var sanırım ondan gelmedi, DryDry bilmiyorumBence artık gelmeyecekmiş gibi görünüyor
Ben burdayım takip ediyorum sizleri tatildeyim işe bi başlasam geri döneceğim aranıza. Oruç ken insan kendini tutamıyor yine az yemeğe çalışıyorum bugün tartılmadim ramazanda sabah değil iftara doğru tartılmak lazım sabah fazla çıkarız gibiöpüyorum hepinizi cop cops
slm kızlar
sınav stresini attım çok şükür ama sınavım kötü geçti umudum yokBu arada evde taşıdık sınavın ertesi günü baya yoğun bir haftaydı anlayacağınız artık yeni evimizden size yazıyorum Oruç tuttuğum için yememe dikkat edemiyorum zaten iftar vakti hızımı da alamıyorum dolayısıyla artıya çıktım ve 58.700 oldum Eve tam yerleşelim gece 12 de olsa spor yapacam yoksa verdiğim kiloları geri alacam
Ben burdayım takip ediyorum sizleri tatildeyim işe bi başlasam geri döneceğim aranıza. Oruç ken insan kendini tutamıyor yine az yemeğe çalışıyorum bugün tartılmadim ramazanda sabah değil iftara doğru tartılmak lazım sabah fazla çıkarız gibiöpüyorum hepinizi cop cops
Şöyle anlatayım ilk taşınma izniydi 15 gün şimdi de yıllık izin aldım bayramdan sonra işbaşı yapacağım evet bayağı uzun oldu.
Arkadaş ne tatilmiş bitmedi bir türlü, kızım 1 ayı geçti..
uvvv sinekim kızmış bana.cnm benm üzülme inş. hayırlısı ile sonucu güzel olur. Kimle konuşup sınavını soruyorsam böyle söylüyor herkesin kötü geçmişYeni evinizde hayırlı olsun güzel günler geçirin inş.
Kızım hem tatildesin hem tartılmıyorsun ? Bize saygısızlık yaptığının farkında mısın?Sonuçta biz hep birlikte bir paylaşım yapıyoruz her cuma da buraya kilomuzu bildiriyoruz. Haftada 1 kez gelip cops cops öpmeyle olmuyor bence aip ediyorsun
Biz bu muameleyi hak etmiyoruz
Şöyle anlatayım ilk taşınma izniydi 15 gün şimdi de yıllık izin aldım bayramdan sonra işbaşı yapacağım evet bayağı uzun oldu.
uvvv sinekim kızmış bana.
diyet yapamıyorum ondan yazmıyorum bide evde net yok tel den ancak bu kadar oluyor. Akşama doğru tartılıp yazayım o zaman bende.
Bana diyorsun ama sizde girmiyorsunuz 1 hafta da 1 sayfa ilerliyorsunuz. Gerçi benim her sayfa da 20 mesaj gösteriyor ondan da az gibi gelmiş olabilir bana
Cop cops öpüp kaçıyorum yine hepinizi
Yeni yer yeni iş yeni iş arkadaşları hepsine adaptasyon sağlamam lazım nasıl olacak bende bilmiyorum ınş hayırlısı olur
İşe nasıl adaptasyon sağlayacaksın acaba merak ettim
Herhalde kızdımŞöyle anlatayım ilk taşınma izniydi 15 gün şimdi de yıllık izin aldım bayramdan sonra işbaşı yapacağım evet bayağı uzun oldu.
uvvv sinekim kızmış bana.
diyet yapamıyorum ondan yazmıyorum bide evde net yok tel den ancak bu kadar oluyor. Akşama doğru tartılıp yazayım o zaman bende.
Bana diyorsun ama sizde girmiyorsunuz 1 hafta da 1 sayfa ilerliyorsunuz. Gerçi benim her sayfa da 20 mesaj gösteriyor ondan da az gibi gelmiş olabilir bana
Cop cops öpüp kaçıyorum yine hepinizi
İşe nasıl adaptasyon sağlayacaksın acaba merak ettim
olur cnm olur sen yaparsın ben sende o ışığı görüyorumYeni yer yeni iş yeni iş arkadaşları hepsine adaptasyon sağlamam lazım nasıl olacak bende bilmiyorum ınş hayırlısı olur
Yeni yer yeni iş yeni iş arkadaşları hepsine adaptasyon sağlamam lazım nasıl olacak bende bilmiyorum ınş hayırlısı olur
Allah yardımcın olsun canım.
Akşama tartıl yaz, bu haftanın birincisi benim gerçi
Kuşum o zaman benim bu hafta yaptığım gibi yapsan sende olmaz mı?
Bak pazartesiden beri tam 700 gram verdim.
neler yaptın kuzum ben takip edemedim hiç :26:
Kuşum o zaman benim bu hafta yaptığım gibi yapsan sende olmaz mı?
Bak pazartesiden beri tam 700 gram verdim.
yeşil çay içip durdun dimi seni seni
Ama değmiş baksana 1.5 kilo 52 yi görünce çıldırasıya sevindin dimi kaç zamandır bekliyordun. Vallahi ben çok sevindirik oldum 69 u görünce 69.9 bile olsaydım muhteşem sevinecektim
canım benm sen dikkat etmesen bile 100 gram veriyorsun maşallah bence Ramazanda almamak en büyük başarı. Ben eskiden Ramazanda en az 3 4 kilo alırdım şişip otururdum sonra kendime çeki düzen verdimde Almadım çok şükür. Akşam yemeklerinde bol çeşit ve lezzet olunca insanın kendini frenlemesi normal zamana göre bir hayli zor. Ramazanı + ya girmeden atlatalım yeter inş.
Bu arada bayram da planlarınız v ar mı bakim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?