Tatlım süt yapsın diye tatlı şeyler yenmeli diye bir söylenti var halk arasında ama int. bir yazı okumuştum aslında bol su süt yaparmış tatlılar kilo
Sende araştır tekrar istersen. Sağlıklı beslenmen senin için de bebişin içinde iyi olur
Canımmmm hoşgeldinnnnn
Hişte kilo almış sayılmazsın, 1 kilo nedirki
Tatil nasıl geçti, sen ondan haber var?
53,6 gr tartıldım bu hafta cumaya kadar toparlamaya çalışıcam ağustos sonundaki düğüne kadar 50 kg olmayı planlıyorum
tatil güzeldi tadı damağımda kaldı ağustos sonunda 2. yarısını kullanacağım güzel yerler gördüm buzdolabımın üstüne yeni hatıralar aldım darısı hepinizin başına
Evet suyla hic aram yokk yaa;-)) bide o sikinti var
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
53,6 gr tartıldım bu hafta cumaya kadar toparlamaya çalışıcam ağustos sonundaki düğüne kadar 50 kg olmayı planlıyorum
tatil güzeldi tadı damağımda kaldı ağustos sonunda 2. yarısını kullanacağım güzel yerler gördüm buzdolabımın üstüne yeni hatıralar aldım darısı hepinizin başına
Çok sevindim senin adına canım, darısı bizlerin başına inşallah.
Peki yarım pansiyon sorun çıkarıyor mu canım?
cnm mecburen alıştıracaksın kendin i
ne güzel cnm sevindm senin adına. İNş bizde gideriz sanmıyom ama
Çok sevindim senin adına canım, darısı bizlerin başına inşallah.
Peki yarım pansiyon sorun çıkarıyor mu canım?
Evet suyla hic aram yokk yaa;-)) bide o sikinti var
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
inş gidersiniz canım daha bebiş yokken gidin sonra isteseniz de kafanıza göre gidemeyeceksiniz .
öyle aman aman planlar yapmaya gerek yok ki bi sen bi eşin ne istiyorsunuz konuşun deniz mi havuz mu otel mi pansiyon mu sonra ayıracağınız bütçeyi çıkarın sonrada bütçenize göre hemen bi yer bulun bi bavul hadi yollara
biz eşimle ilk yazımızı akdeniz bölgesinde geçirdik Antalya 'da
bu yaz egeyi görelim dedik önümüzde ki yaz başı karadeniz turu istiyoruz
bayramlarda eşimin memleketiyle benim memleketimi görmeyi planlıyoruz ne o benim memleketimi görmüş nede ben onunkini gördüm
istanbulda yaşarken trakyaya günübirlik gidip geliyorduk
bide gap turu sıkıştırısak bebişe sıra gelicek :)))
jeton şimdi düştü pansiyondan bahsetmişsin ben kiloda takılı kaldım
yok canım hiç bi sorun olmadı kaldığımız pansiyon temizdi mini bi buzdolabı , klima, tv vardı banyosu wc si odanın içindeydi
sabah kahvaltısı güzeldi yöresel zeytinler falan vardı.
kapısı balkona açılıyordu balkondan bahçeye geçiliyordu walla aklıma gelenler bunlar merak ettiğin bişi varsa sor canım
Benim uçak korkum var ondan yurtdışına gidemiyoruz . Hatta bedava Dubai ye gitme imkanımız var 4 günlük ama ben gidemeyeceğim eşim gidip gezip gelecek.Yurtici mi yurtdisi mi canim yardimci olmaya calisirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
jeton şimdi düştü pansiyondan bahsetmişsin ben kiloda takılı kaldım
yok canım hiç bi sorun olmadı kaldığımız pansiyon temizdi mini bi buzdolabı , klima, tv vardı banyosu wc si odanın içindeydi
sabah kahvaltısı güzeldi yöresel zeytinler falan vardı.
kapısı balkona açılıyordu balkondan bahçeye geçiliyordu walla aklıma gelenler bunlar merak ettiğin bişi varsa sor canım
Benim uçak korkum var ondan yurtdışına gidemiyoruz . Hatta bedava Dubai ye gitme imkanımız var 4 günlük ama ben gidemeyeceğim eşim gidip gezip gelecek.
Ondan sen yurtiçi söyle bize
ohh ne güzel vallahi hayran kaldım size. Aslında söylediklerin de çok haklısın ama itiraf etmeliyim ki ben daha önce hiç böyle tatile çıkmadım o yüzden nereye nasıl gideceğiz nasıl kalacağız otel mi pansiyon mu vs nasıl karar vereceğiz hiç fikrim olmadığı için seçim yapamıyorum
özelden ismini verir misin cnm birilerinin gidip beğendiği yerlere gitmek daha iyi olur sanki:26:
Benim uçak korkum var ondan yurtdışına gidemiyoruz . Hatta bedava Dubai ye gitme imkanımız var 4 günlük ama ben gidemeyeceğim eşim gidip gezip gelecek.
Ondan sen yurtiçi söyle bize
bizim de yurtiçi tecrübemiz pek yokbi balayına belek e gittik bi de işte erikli, ağva, iğneada gibi yakın yerlere gittik
ama bozcaada ayvalık gibi yerlere gitmek istiyorum
bu arada Yunanistan'a arabamızla gitçez biz
hemen siliyom cnmmmmmmesaj kutun dolu canım yollayamadım
Şunun için sordum canım, öğlen ne yiyeceğini düşünmek, yer arayıp bulmak vs. bir de tabii bütçeyi çok sarsması durumu var
bizim de yurtiçi tecrübemiz pek yokbi balayına belek e gittik bi de işte erikli, ağva, iğneada gibi yakın yerlere gittik
cnm Belek te kaldığınız otelein adını bana özelden gönderir misin? Balayı için özel hazırlıklar yapmışmıydı otel?
Balayına gidemeyen biri olarak 10 sene sonrada olsa o balayına gideceğim
burdan da yazabilirim sorun olmaz bence cornelia diamond du adı
evet özel hazırlıkları vardı ama düğün tarihini soruyolar düğünden sonra belli bi süresi vardı sanırım balayı konsepti için
işte bi sabah odaya kahvaltı
süslü yatak
odada şampanya pasta bekliyodu
spa da indirim vardı
a la carte restoranlarda servis ücreti alınıyodu rezervasyon önceliği vardı bi de bi a ala carte restoran taamen ücretsizdi falan
balayı konsepti bu kadar
Yine kimsecikler yok
nerelerdesiniz :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?