Kalori Arkadaşım

Bebeğim valla hiç arabam olmadı, hiç almaya yeltenmedim, o yüzden yardımcı olamiciiğiimmmm...
Ben ancak daha yeni ehliyetimi alıyorum, cumartesi sınavım var...

Bu arada pazar günü benim doğum günümmmm

ohh cnm aynı tempoyla başladın demek tebrik ederim.
Çabuk arabalar hakkında bilgi ediniyorsun

Kızlar günaydınnnnn

Nasılsınız?

Günaydın cnm iyidir sen nasılsın

günaydın canım iyiyim dün biraz zor geçse de bugün daha iyi olacak benim için sebze günü çünkü alternatiflerim daha fazla

kız o diyeti yapıyonmu :18::18::18: Sağlığına dikkat et

Cuma günü 1. olursun kesin :18::18::18::18::18::18:

çatlak sinoki :)))

arabadan bende pek anlamam kulaktan dolma bilgiler var Toyota ve wolksvagen sağlam ve uzun ömürlü oluyorlarmış. bizde Peugeot 206+ var benzinli eşim tüp taktırdı dizelden bile az yakıyor biz 2. el almıştık 9000 km deydi 2012 model tek sıkıntımız hatchback olduğu için uzun yola çıkınca bagajı çok küçük bide tüp var bavuldan başka bişi sığmıyor geri kalanları arka koltuğa koyuyoruz

görümcemde Toyota Corolla var sedan dizen oda çok güzel araba az yakıyor bagajı yayla gibi ama biraz tuzlu

sahibinden.com a gir orda bir sürü seçenek var nasıl bişi istediğinizi oradan karar verebilirsiniz

Doğum günü çocuğu seni
Ne yapsak ki sana burdan parti mi düzenleyi versek :103:

Kız aferin sana bak kendini geliştirmişsin arabalar konusunda söylediklerini hemencecik dikkate alıyorum.
Ben hatchback istiyom minnac olsun şık olsun arabam uzun bagajlıları sevmiyorum
Dizele bakıyoruz biz kocişim dizel istiyor
Toyota ve Wolksvagen tuzlu gerçekten
Baktıydım bir iki modeline sahibinden.com dan bizim çok paramıss yok
Taşıt kredileride çok faizli oluyor

kız görümcendeki Toyota Corolla sedan kaç model :26:

eşim arabalara çok meraklı ilk başlarda iyi güzel bi araba alalım diye tutturmuştu sonra ben vazgeçirdim o düşüncesinden çünkü iyi güzel bi araba en ucuzu 40 - 50 bin civarında arabayı alıyorsun 2. el olduğu için hemencecik 5-10 bin değeri düşüyor sonra kullandıkça km ilerledikçe değeri düşmeye devam ediyor sen ne kadar dikkatli olsan da etrafta bir sürü ehliyetli öküz var muhakkak bi sürtme değdirme bişi başına gelir arabanın fiyatı düşdükçe düşüyor benim mantığım çok yakmayan , sorun çıkarmayan , ayağımızı yerden kesecek eli yüzü düzgün bişi olsundu ve en son kabul etti yoksa ev alamazdık

2 yıldır ehliyetim var ama hala trafiğe çıkamıyorum buda başka bi yaram ne zaman deneme sürüşü yapsam eşim beni zorlayacak bişi yapıyor istiyor ki hemen usta şöför olayım uzun yola çıkıyım bu sürtüşmelerimiz yüzünden deneme sürüşüde yapmak istemiyorum

opel corsa ya bir bak onların fiyatları hakkında bilgim yok ama pek ucuz değiller zannımca

Peugeot 206+ da güzel araba

dizeller pahalı oluyor inş temiz düzgün bi araç bulursunuz

Kız sizin arabaya baktım bende böyle minnak şirin birşey istiyorum
siz ne kadara almıştınız yeni mi aldınız

Ayy kuzucuk ya inş. en kısa zamanda güzelce rahat rahat araba kullanmayı öğrenirsin. Benim kociş alınca beni öğreteceğini söylüyor bir kaç kez emanet arabalarda denedik güzel öğretiyor ama şimdi bilmiyorumki sabırlı olabilir mi ?:26::26: Genelde evli çiftler pek sürtüşme yaşıyor bu konuda çevremde hep böyle

İnş. temiz güzel bir araç buluruz gerçekten. Benim düşüncemde seninki gibi kocişimin düşünceside kocişininki gibi Hihihihi erkek bayan mantığı birebir
Bende ayağımızı yerden kesecek birin muhtaç olmadan bir yerlere rahat rahat gidebileceğimiz bir araç istiyorum. Kredi alıp sıfır almaktan yana hiç değilim çünkü bir ömür aynı arabayı kullanamam sıkılırım ben durduğum yerde ne diye zarara gideyim.

Ford focus istiyor benm kocişim ama onunda azıcık düzgününü model olarak yükseğini alayım desek baktık fiyatları yüksek 2. elde taksit imkanıda olmadığı için 25000 den fazla vermek gibi bir lüksümüz olmayacak

clio da seviyorum ben şuan en çok ona bakıyoruz. Alıp ilerde satabileceğimiz bir modelde olsun istiyoruz. Çok şey istiyoruz sanırım :18::18::18::18::18:

Kız sizin arabaya baktım bende böyle minnak şirin birşey istiyorum
siz ne kadara almıştınız yeni mi aldınız

1,5 yıl olacak alalı denk geldi işte 18.000 tl ye aldık
sonra eşim 2000 tl ye tüp taktırdı
sonra 650 tl ye çelik jant aldı ve şu an ben bıraksam ne masraflar yapıcak haspam benden çok para harcıyor yaptığı tek şey hafta sonu çarşı pazar alış verişi falan bide 2 ayda bir 400 km şehir dışı aile ziyaretleri gerişi yatış

hmm tam hatırlamıyorum ama 2011 yada 2012 falan olmalı çok eski değildi

Çok değer veriyorlar arabacıklarına

Toyota ya baktım bizi aşar o pahalı
Peugeot un arabaları fiyat olarak gayet uygun. Ben seviyorum ama kocişim istemiyor.

gayet mantıklı çok zarar etmeden satabileceğiniz bi model tercih edin acele etmeyin ve sürekli araştırın elbet düzgün bişi düşer

eşim hiç iyi bi öğretici değil ilk ehliyetimi almadan ilk sürüş denememi trafiğe kapalı bi alanda yaptık sonra bizi caddeye bağlayan yoldan caddeye kadar götür ben oradan alırım senden dedi bende peki dedim yokuş bi yol vardı orda burda bi dur kalk yap bakim dedi ben daha düz yolda gidemiyorum durdum kalkmak ne mümkün araba geri geri gidiyor sürekli kalkamadım deli oldum tüm şevkim kırıldı tartıştık o geçti direksiyona

cumartesi de benim doğum günüm cicimmm

Doğum günü çocuğu seni

ne düzenliyorsan önce bana düzenleyeceksin ona göre

kız ben bizim arabayı satmak istiyorum size verelim ne dersin hem az yakıyor hem küçük ama bagajı büyük kocaman. hem bebek koltuğu izofix bağlantı yeri var bu da çok önemli. hem sessiz fısır fısır bi araba klima falan güzel. hem honda. 2007 model sağlam kasalı. ne dersin

Çok değer veriyorlar arabacıklarına

Toyota ya baktım bizi aşar o pahalı
Peugeot un arabaları fiyat olarak gayet uygun. Ben seviyorum ama kocişim istemiyor.

taşıt kredisi ile ihtiyaç kredisinin faizlerini karşılaştırın belki ihtiyaç kreşinin faizleri daha düşüktür

Kurban bayramına kadar alıp bayramda rahat rahat gezmek istiyoruz nasipse..
Şimdiden başladık bakmaya ancak yetişir

İstiyorlarki hemen öğrenelim. Çevremde eşine öğretenlerde aynı kadın arabaya oturuyor hemen eşi vites at 3 e at 4 e at düşür dur kalk derken iyice çorba oluyor. Sanki kendileri anne karnında öğrenmiş

Gerçekten mi kız belkide nasibimiz sizsinizdir. Honda modeli kaç bakim int. ayrıca fiyatını ne düşünüyorsunuz. km kaç da :26::26:

taşıt kredisi ile ihtiyaç kredisinin faizlerini karşılaştırın belki ihtiyaç kreşinin faizleri daha düşüktür

karşılaştırdık cnm ikiside maşallah güzel faiz alıyor. 20000 için 24 ay da 25000 küsür ortalama geri ödüyorsun

Doğum günü çocuğu seni
Valla artık orasını bilemem ama bi pasta iyi giderdi şimdi.
Ayyy burçtaşız demek ki seninle, bu arada benim de aslında 09 ağustos ama gece 12'ye 5 kala doğduğum için 10 ağustos olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…