Ben böyle şunu yiyecen bunu yiyecen yapamıyorum siz yapın kızlarlar:26:
Şükürler olsun birisi benm gibi çok kaçırmş
Bizde seni özledik kuzucuk
1 günde maksimum 200 gr. alınıyormuş cnm 500 gr. 300 ü şiştir şiş
Bende başlayabilsem keşke :26::26:
Bana da söyleeeeeee
49 olmam lazımmmmm
kızlar 5 te 5 diye bir diyet 5 gün yapıyorsun sadece çok işe yarıyormuş forumda yapıyorlardı takip ettim diyet sonunda 4 kiloya kadar veren var.Listeyi vereyim size siz de bakım ben bugün başladım hayırlısı bakalım.Eki Görüntüle 1208114
yaaa bilmiyordum :)) peki 1 günde maksimum ne kadar kilo verilebiliyormuş ???????????
bana sağlıksız geldi vücut için gereken besin değerlerini alamazsın cildin rengin solar bıkkınlık gelir
canım 5 gün sadece ve bu 5 günde her şey var diyette detoks gibi bir şey vücuttaki ödemi ve şişkinliği de alıyor yeni aldığım kiloları da hemen verip ardından az yemeye devam edeceğim.Karar sizin tabi kafanıza yatmazsa yapmazsınız.
kızlar 5 te 5 diye bir diyet 5 gün yapıyorsun sadece çok işe yarıyormuş forumda yapıyorlardı takip ettim diyet sonunda 4 kiloya kadar veren var.Listeyi vereyim size siz de bakım ben bugün başladım hayırlısı bakalım.Eki Görüntüle 1208114
kızlaaar ben geldim
verdiğim kiloları çok çok almış ve dobiş olmuş bir şekilde hemdeama artık yediklerime dikkat ediyorum birde tarçın çayı içiyorum siz neler yapıyorsunuz? özledim hepinizi
sağ ol cnm.canım 5 gün sadece yaparsın niye yapamıyorsun sürekli yapamayacaksın ki ama sen bilirsin yine de....
Aynen katgılıyom didoşkızzz ne 49 u abartma istersen sevgilin kemiklerini seviyor diye sırf kemik torbası olucan sen , bizim 50 altında olmamız pek sağlıklı olmaz bağışıklık sistemimiz çöker
kızlaaar ben geldim
verdiğim kiloları çok çok almış ve dobiş olmuş bir şekilde hemdeama artık yediklerime dikkat ediyorum birde tarçın çayı içiyorum siz neler yapıyorsunuz? özledim hepinizi
Hadi bakalımdiyet arkideşime tekrardan kalori girişi yapmaya başladım bu sefer çok hırslıyım bakalım
Kızlar günaydın
Nerelerdesiniz?
Neden gelip buraya yazmıyorsunuz bee
Melindoş spor yapabildin mi?
Kızlar günaydın
Nerelerdesiniz?
Neden gelip buraya yazmıyorsunuz bee
Melindoş spor yapabildin mi?
naynnnnn :18:
ama az yedim
günaydın kızlarr
sabahları yoğun oluyorum o sebepten yazamıyorum(
ben spor yaptım ama yaptığım spor anca yediklerimi yakmıştır(
akşam kuruyemiş yedim canım baharatlı tuzlu bişiler istedi ve eşimin bi dolap dolusu cipsleri duruyordu ben tercihimi kuruyemişten yana kullandım 1 avuç kuruyemiş yedim(
zaten akşam yemeğini de fazla kaçırmıştım tam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?