Kalori Arkadaşım

Şükürler olsun birisi benm gibi çok kaçırmş

Bizde seni özledik kuzucuk

1 günde maksimum 200 gr. alınıyormuş cnm 500 gr. 300 ü şiştir şiş

Bende başlayabilsem keşke :26::26:

yaaa bilmiyordum :)) peki 1 günde maksimum ne kadar kilo verilebiliyormuş ???????????

Bana da söyleeeeeee

49 olmam lazımmmmm

kızzz ne 49 u abartma istersen sevgilin kemiklerini seviyor diye sırf kemik torbası olucan sen , bizim 50 altında olmamız pek sağlıklı olmaz bağışıklık sistemimiz çöker

Son düzenleme:
kızlaaar ben geldim
verdiğim kiloları çok çok almış ve dobiş olmuş bir şekilde hemde ama artık yediklerime dikkat ediyorum birde tarçın çayı içiyorum siz neler yapıyorsunuz? özledim hepinizi

bana sağlıksız geldi vücut için gereken besin değerlerini alamazsın cildin rengin solar bıkkınlık gelir

yaaa bilmiyordum :)) peki 1 günde maksimum ne kadar kilo verilebiliyormuş ???????????

Bünyeye göre değişiyormuş canım o takip ettiğim kadarıyla en az veren 5 günde 2.5 kilo vermişti.5 gün sabret ne kaybedersin ?Benim ilk günüm bugün patatesle başladım tuzsuz tadı kötü olsa da pul biber karabiberle daha iyi oldu. cuma gününe son günüm oluyor ama o zaman kadar ne kadar vermişim söylerim tartı gününde....

bana sağlıksız geldi vücut için gereken besin değerlerini alamazsın cildin rengin solar bıkkınlık gelir

canım 5 gün sadece ve bu 5 günde her şey var diyette detoks gibi bir şey vücuttaki ödemi ve şişkinliği de alıyor yeni aldığım kiloları da hemen verip ardından az yemeye devam edeceğim.Karar sizin tabi kafanıza yatmazsa yapmazsınız.

merhaba arkadaşlar bende kalori takibi yapıyorum 3 gündür düzenli hergün 1 saat hızlı tempo yürüyüş akşamları 10 dk egzersiz günde 2-3 litre su ve limonlu maydanozlu yeşil çay 3-4 kez. ve aksamları 7den sonra su ve çay dışında hiç bişey yemiyorumm buraya üye olduğum gün 03.09.2013 günü 79 kiloydum spor yapmadan yediklerime pek dikkat etmeden yani şimdiki kadar bilinçli olmadan 15 tatilde yani resmen yatarak sadece ve sadece 6dan sonra bişey yemeyerek hatta su çay bile içmemiyodum o sıra 79dan 73e indim :) ama şuan gayet bilinçliyim en son tartıldığımda 73tüm işte bugün tartılcam bakalım birazcık gitmişmi mutlu ve formda kalınnnnn

ben zaten iş yerindeyken yapamam yapanlarda dikkatli yapsınlar vücut dengenizi alt üst etmeyin detoks bile dr eşliğinde yapılmalı bireysel çok tehlikeli

diyet arkideşime tekrardan kalori girişi yapmaya başladım bu sefer çok hırslıyım bakalım

Bana da pek sağlıklı gelmedi nedense :44::44::44:

Sen bi dene de canım, bakalım faydasını görürsen belki ben de deneyebilirim, ama kötü hissettiğin anda bırak devam etme sakın.

canım 5 gün sadece yaparsın niye yapamıyorsun sürekli yapamayacaksın ki ama sen bilirsin yine de....
sağ ol cnm.

kızzz ne 49 u abartma istersen sevgilin kemiklerini seviyor diye sırf kemik torbası olucan sen , bizim 50 altında olmamız pek sağlıklı olmaz bağışıklık sistemimiz çöker
Aynen katgılıyom didoş
kızlaaar ben geldim
verdiğim kiloları çok çok almış ve dobiş olmuş bir şekilde hemde ama artık yediklerime dikkat ediyorum birde tarçın çayı içiyorum siz neler yapıyorsunuz? özledim hepinizi

Hoş geldin cnmmmm.. Bu ara bende kilo aldım şiştim
Ne var ne yok bakim nasılsın ?
Sevdiceğinde askerden dönünce iyice boşladın bizi
tarçın çayı zayıflatıyor mu
diyet arkideşime tekrardan kalori girişi yapmaya başladım bu sefer çok hırslıyım bakalım
Hadi bakalım

Kızlar günaydın
Nerelerdesiniz?
Neden gelip buraya yazmıyorsunuz bee

Melindoş spor yapabildin mi?

Kızlar günaydın
Nerelerdesiniz?
Neden gelip buraya yazmıyorsunuz bee

Melindoş spor yapabildin mi?

naynnnnn :18:
ama az yedim

günaydın kızlarr

sabahları yoğun oluyorum o sebepten yazamıyorum (

ben spor yaptım ama yaptığım spor anca yediklerimi yakmıştır (

akşam kuruyemiş yedim canım baharatlı tuzlu bişiler istedi ve eşimin bi dolap dolusu cipsleri duruyordu ben tercihimi kuruyemişten yana kullandım 1 avuç kuruyemiş yedim (

zaten akşam yemeğini de fazla kaçırmıştım tam oldu

afiyet olsun cnm
Üzülme 1 avuç kuruyemiş iyi gelir

Kızlar araba konusunda yardım istemiştim yardımcı olmadınız

Araba almak istiyoruz hangi model tavsiye edersiniz.
Ucuz ama şık birşey mümkünse

günaydın kızlar

sirkeli limonlu ballı suyumu içiyorum birazdan sporumu yapacağım inşallah ara verince tekrar kaldığın yerden devam etmek zor oluyor ama içimdeki sesi kovup sporumu yapacağım. sinokim ben arabalardan anlamam anlasam yardımcı olmaya çalışırdım.hepinizi öptüm mucuks....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…