günaydınlarrrr
bugün diyete ve de mümkünse spora dönüyorum gazam mübarek olsun
günaydın kızlarrr
tatilciler dönmüş hemen kaynatmaya başlamışsınız :)) uykum vaaarrrr benimde şu 2 hafta çarçabucak geçse ne güzel olurr
hejira seni geçtimçok almamışsın o uçuk diyetlere baş vurma bak ben sabrettim ve o inat noktayı kırdım gerçi dün akşam üzeri poğaçalı sarmalı piknik yaptık ve ben uzuuunnn zamandır hamur işi yemediğim için amaaannn diyiverdim ve gönlümce yedim bu sabah dün sabah gördüğüm rakamdan 500 gr fazlaydı ama cumaya göre hala - deyim
cumartesi günü terziye 3 bluz 2 elbise 1 şort götürdüm daraltmak için ve bu beni daha da motive etti
Maşallah canım maşallah
Ben de cumartesiye göre 200 gram eksideydim bu sabah
Şok diyet değil de iş yerime yakın bi spor merkeziyle konuştum az önce, internetten baktım disiplinli temiz bir yere de benziyor. Pilates, spinning, sauna falan her şey var ve bütün her şeyden yararlanabiliyorsun. 6 aylık üyeliği 680 tl, kredi kartına 9 taksit yapıyorlar, aylık 75 tl'ya geliyor.
Sence nasıl fiyat?
her gün gidebiliyorsan fiyat güzel ama spor salonuna disiplin şart bir çok tanıdığım var iş çıkışı gitmek için anlaştı ama gitmemek için hep bi bahaneleri var çok yorgunum , tv de şu film/dizi var, misafirim var, arkadaşlarla plan yaptık , moralim bozum .... eğer hergün gidebileceğini düşünüyorsan yazıl ben kendime güvenemedim her gün gidemem ben o yüzden evde bişiler yapmaya çalışıyorum geçen sene 130 tl ye bisiklet aldım pilates malzemeleri falan vakit buldukça uğraşıyorum
Sınırsız gidebiliyorsun, ben para verdiğim her şey için disiplinliyimdirhaftada 3-4 gün rahat giderim heralde ama daha karar vermedim gerçi..
Bisiklet nasıl bisiklet canım?
kondisyon bisikleti akşam işim bitince koyuyorum tv nin karşısına bi yandan pedal çeviriyorum bi yandan tv izliyorum bi yandan eşime laf yetiştiriyorum 1 saat pedal çeviriyorum
Faydası oluyor mu? Göbüşümü eritmez ki ama o
üzerinde dik durup göbüşü içeri çekip kasarsan eritiyor ama benim şikayetim göbüş değildi bacak kalça falan olduğu için bisiklet altım eğer tek derdin göbüşünse evde mekik çekmekten başka çaren yok yarım mekik tam mekik yan mekik
günaydın arkidişler
bende bu hafta sonu çok yemişim yemicem bi daha böyle
Bizde seni özledik kuzucuk
Kızlarrrrr herkese günaydın
9 günlük tatilden sonra işe gelmek pek dokunuyor insana ya
Ama sizleri çok özledim
günaydın kızlarrr
tatilciler dönmüş hemen kaynatmaya başlamışsınız :)) uykum vaaarrrr benimde şu 2 hafta çarçabucak geçse ne güzel olurr
hejira seni geçtimçok almamışsın o uçuk diyetlere baş vurma bak ben sabrettim ve o inat noktayı kırdım gerçi dün akşam üzeri poğaçalı sarmalı piknik yaptık ve ben uzuuunnn zamandır hamur işi yemediğim için amaaannn diyiverdim ve gönlümce yedim bu sabah dün sabah gördüğüm rakamdan 500 gr fazlaydı ama cumaya göre hala - deyim
cumartesi günü terziye 3 bluz 2 elbise 1 şort götürdüm daraltmak için ve bu beni daha da motive etti
günaydınlarrrr
bugün diyete ve de mümkünse spora dönüyorum gazam mübarek olsun
slm kızlar
Bugün tekrardan sıkı bir diyete başladım bu hafta farklı bir diyet yapacam yeni öğrendim çok güzel kilolar vermiş onu yapanlar umarım bende de işe yarar tartı gününde görecez bakalım.
slm kızlar
Bugün tekrardan sıkı bir diyete başladım bu hafta farklı bir diyet yapacam yeni öğrendim çok güzel kilolar vermiş onu yapanlar umarım bende de işe yarar tartı gününde görecez bakalım.
49 çok azzzzzzzzzz
Ama benim boyum kısa zaten kuzum
kızlar 5 te 5 diye bir diyet 5 gün yapıyorsun sadece çok işe yarıyormuş forumda yapıyorlardı takip ettim diyet sonunda 4 kiloya kadar veren var.Listeyi vereyim size siz de bakım ben bugün başladım hayırlısı bakalım.Eki Görüntüle 1208114
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?