Kalori Arkadaşım

İyi olmuş o diyeti bozman kız 2 günde 2 kilo mu verilir :26: Vucudunda su kalmaz Allah korusun :26::26::26::26:

Kedişler yaza hazır

canım zaten günde 3 litre su içiyorum sıcaklarda bastırdı içmeden olmuyor.bırakmak zorunda kaldım dediysem mecburi oldu öğlen akşam yemek yok sen misin bozan bizimkilere çaktırmadan 2 günü atlatmam lazım evde kıyamet kopuyor yoksa allahtan işteler akşam geliyorlar ben yedim diyorum.Hemşire ablam izinliydi bugün öyle fark etti daha ne diyeti yapıyosun diye Evet canım kedişler yaza hazır geç bile kaldık ev taşıdık masraf ettik derken tüylerini kestirmemiz ve aşılarını yaptırmamız biraz gecikti zavallılar mermere yatıyorlar sıcaktan dilleri dışarda geziyorlar şimdi rahatlarlar biraz

3 lt. su mu maşallah sana bende o kadar içiyorum ama böbreklerimize inş zarar vermiyoruzdur.
Kız sen beni beklede şu 9.5 kilomu vereyim birlikte devam edelim

Hihihihi söyhlerken 9,5 ne kolay verirken en az yılbaşına kadar zaman gerekiyor

Canım sende çok zayıf olma ben seni görmüştüm taş gibi hatundun. Zayıflayıp zayıflayıp didoş gibi kemik mi olacan Didoşa laf attım

sağol canım yaa bide ayakkabı derdiyle uğraşmayayım :)) rahatladım şimdi akşam bana olur gibi geldi eşime sordum oda olmuş dedi ama ne kadar eşim zevkli biride olsa bayan gözü şart

Melindoş ile didoş da inş aynı fikirde olurda çoğul bayan gözünden iyice rahatlayıverirsin

Siyah olmaz, katılıyorum

Kız ben miyim kemik gibi allah iyiliğini versin. Göbüş yerli yerinde duruyor.

aklın yolu birdir sağlıklı ver kilolarını senki spor yaparak sıkılaşan hatundun nereden çıktı bu detoks sevdası sizde

dediğin siteye baktık canım minimum 14 günde teslim ediliyormuş ve yurt dışından geliyormuş beğenmezsem değiş falan zor iş o yüzden vazgeçmek zorunda kaldım :44::44:

artık İstanbul da Bakırköy senin Eminönü benim merter Kadıköy kazan kepçe misali alıcam

Topuklara kuvvett

hahahah güldürdün beni canım ya 3 kilo içmem sıcaktan canım bir de spordan yoksa 2 kilodan yukarıya içemezdim birde açlık vurdukça suya vurdum kendimi kilom iyi aslında şuan cuma şok olacaksınız verdiğim kiloları duyunca ama ne bileyim insan zayıfladıkça az daha vereyim diyor heralde didoşun demesi gibi göbeğim istediğim gibi dümdüz olmadı daha yine de az göbek var nasıl verecem onu bilmiyorum o kadar da spor yapıyorum Bu arada istanbul da oturan arkadaşlar bir gün toplanıp bir yerlerde sohbet edelim ya ne güzel olur hem yakından birbirimizi görmüş oluruz bir etkinlik yapalım ne dersiniz? Bu arada kızlar bayramdaki resmimi atayım size son halim değil ama nasılım söyleyin daha devam edeyim mi diyete?

Ben İstanbul'da yaşıyorum

Dondurmaya vursan bile bir şey olmaz ne kadar yiyebilirsin ki ?

Yok cnm İstanbulda yaşamıyorum.

Kuzu sen hiç tatilin nasıl geçtiğinden bahsetmedin. Gittiğiniz yeri felan beğendiniz mi? Ozanla sonra anlaştınız mı barıştınız mı

didoşş seni biliyorum:))) sinokiyi bilmiyordum

evet tatilin nasıldı beğendin mi oteli falan bak ağustosun son haftası gitmeyi planlıyorum ayrıntı ver

bakalım resmine canım

3 lt çokmuş gerçekten ben 1,5 lt bile içemiyorum yaaa

didoşş seni biliyorum:))) sinokiyi bilmiyordum

evet tatilin nasıldı beğendin mi oteli falan bak ağustosun son haftası gitmeyi planlıyorum ayrıntı ver

bende istanbulda oturuyorum didoşu da biliyorum karşıda o ama sinokimi bilmiyordum ne güzel yaa çok sevindim ortak bir nokta buluruz ortada buluşuruz ne güzel olur yaaa...

Att bakim kesin yine çok fitsindir

bakalım resmine canım

3 lt çokmuş gerçekten ben 1,5 lt bile içemiyorum yaaa

seninkide azmış be kuzu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…