Kaçaklar sizi
Kuzucuğum benim ailem öyle evin dışında her yerde kalmama pek müsaade etmiyor, o gün de annemlere yalan söyledimama içimdeki korku peşimi bırakmadı, anneme ve babama mahçup olmaktan korktum, bana olan güvenlerinin sarsılmasından korktum o yüzden kalmaktan vazgeçtim. Ozan da sağolsun bana saygı gösterdi, nasıl rahat edeceksen öyle olsun sevgilim dedi. Biz de aylak aylak gezip evlerimize dağıldık. Otele verdiğimiz para da yanmış oldu böylece. Ama ben içim rahat uyudum evimde, önemli olan insanın iç huzuru değil mi.
En iyisini yapmışsın canım diken üzerinde tatilinden zevk de alamazdın.Maalesef büyüklerimiz böyle kocaman fertler olduk hala şu saatte gel orda kalma burda kalma evden çık sonra kocanla ne yaparsan yap mantığındalarBenim ailemde öyleydi zonguldaktayken ne zamanki istanbula geldim ablamın yanına çalışmaya ancak istediğim gibi yaşamaya başladım.3 kız kardeş beraber yaşıyoruz çok da mutluyuz.Herkes sınırlarını da biliyor bu yaşa gelmişiz kimse kimseye karışmıyor.Belki de haklılar ama yıllardır onu yapma laf söylerler adın çıkar o günah bu ayıp bastırılmış büyüyoruz bu ne kadar doğru ?
sana tamamen katılıyorum
insanlar belli bir yaşa geldikten sonra kendi hayatlarını istedikleri gibi yönlendirmeli, sonuçlarına da kendileri katlanmalı
ama ailelerin zihniyeti değişmez bu saatten sonra.. hep elalem ne der, elalem hakkında laf yapar diye düşünmekten vazgeçemezler bence
kadınların üzerindeki bu toplumsal baskı diyerekten bi başlarsam hiç susmam
günaydınnnn
ben de şaşırtıcı bi şekilde çok az çıktım bu sabah.. 3 günde bu kadar gitmesi imkansız bence.. yarın bakalım kaç çıkçak
kaldı ki regl olamıyom şişim gayet
acaba hamile miyim
hiii ihtimal var mı :26::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar günaydın, ben bu sabah bir rüya gördüm aklımı başımdan aldı.
Burada 2 tane rüya başlığının altına yazdım uyanınca, size de copy+paste yapayım.
Merhaba arkadasim, Ilk kez bir ruyami yorumlatma ihtiyaci hissediyorum, yardimci olursan cok sevinecegim.
Benim yaklasik 5 yildir birlikte oldugum bi sevgilim var, aramiz cok iyi her sey yolunda vs. Sevgilimin yakin oldugu, her sey konustuklari, daha cok kultur-sanat filmler hakkinda paylasimda bulundugu bir kiz arkadasi var, hic yuzyuze gorusmediler, kizla su an benim de iletisimim var, ama uzunca bir sure kiskandim sevgilimi ondan, sonra birden bire bu kiskanclik hissi yok oldu. Neyse, ruyamda; bu kiz benim evime geliyor, sevgilimde benim evimde, evde kiz kardesim annem babam herkes var. Ormanda yuruyus yapmak icin hazirlanirken, bunlarin ikisini banyoda yakaliyorum, -ayaktalar, ikisinin de gozleri kapali, sevgilimin dudaklari kizin boynunda, ve sevgilimin de boynunda iz olmus. Sonra sevgilime okkali bir yumruk geciriyorum, ve bi daha tokat bi daha tokat.. diyorum ki; bunu benim evimde bana nasil yaparsaniz, düsun onume o ormana yuruyuse gidecegiz, ve aklimdan da ikisiyle yuzlesmek geciyor bu arada. Sonra onlar hazirlanirken, elime bir kavanoz aliyorum, bagira bagira duvara atiyorum, fakat kavanoz bir turlu kirilmiyor, sonra da uyandim...
Kızlar günaydın.
Moralim çok bozuk bu hafta dikkat etmeye çalışsam da ne yazıkki pek başarılı olamadım ve geçen hafta ki sonuçtan daha da + dayım.
Neden böyle oldu bilmiyorum. Bir başı boşluk var bende
yok bence ama işte evli olmak bile başlı başına bir sebep bence
Kızlar günaydın, ben bu sabah bir rüya gördüm aklımı başımdan aldı.
Burada 2 tane rüya başlığının altına yazdım uyanınca, size de copy+paste yapayım.
Merhaba arkadasim, Ilk kez bir ruyami yorumlatma ihtiyaci hissediyorum, yardimci olursan cok sevinecegim.
Benim yaklasik 5 yildir birlikte oldugum bi sevgilim var, aramiz cok iyi her sey yolunda vs. Sevgilimin yakin oldugu, her sey konustuklari, daha cok kultur-sanat filmler hakkinda paylasimda bulundugu bir kiz arkadasi var, hic yuzyuze gorusmediler, kizla su an benim de iletisimim var, ama uzunca bir sure kiskandim sevgilimi ondan, sonra birden bire bu kiskanclik hissi yok oldu. Neyse, ruyamda; bu kiz benim evime geliyor, sevgilimde benim evimde, evde kiz kardesim annem babam herkes var. Ormanda yuruyus yapmak icin hazirlanirken, bunlarin ikisini banyoda yakaliyorum, -ayaktalar, ikisinin de gozleri kapali, sevgilimin dudaklari kizin boynunda, ve sevgilimin de boynunda iz olmus. Sonra sevgilime okkali bir yumruk geciriyorum, ve bi daha tokat bi daha tokat.. diyorum ki; bunu benim evimde bana nasil yaparsaniz, düsun onume o ormana yuruyuse gidecegiz, ve aklimdan da ikisiyle yuzlesmek geciyor bu arada. Sonra onlar hazirlanirken, elime bir kavanoz aliyorum, bagira bagira duvara atiyorum, fakat kavanoz bir turlu kirilmiyor, sonra da uyandim...
yok bence ama işte evli olmak bile başlı başına bir sebep bence
Teyzemi oluyoruz yoksa
günaydın canım rüyan çok değişikmiş kafana takma bi tarafım açıkta kalmış diyip geç
Normal arkadaşı yani bebeğim, benim de normal erkek arkadaşlarım var.Kız ben anlayamadım Ozanın mı bir kız arkadaşı var ? Yüzyüze görüşmediği ama paylaşımda bulunduğu?
Kavanoz kırılsaydı iyiydi sanki :44::44::44::44::44::44::44:
Şimdi yorum yapmam gerekirse.
Biz bayanlar ne kadar sevdiğimiz erkekleri başka kızlardan hele ki onların yakın olup önemsediği kızlardan kıskanmadığımızı kanıtlamaya çalışsak da hiç kendimizi kandırmayalım içten içe hep bir kıskançık hep bir istememek huzursuzluk vardır. Bu doğamızda var . Ben böyle düşünüyorum.
Sende ne kadar kıskanmasanda ister istemez beyninin bir köşesini kurcalıyor bu durum ve bu durumdan hoşnut değilsin. Bence o yüzden böyle bir rüya görmüşsündür. Bilinçaltımızı kurcalayan şeyler bazen rüyalarımıza yansırya onun gibi olabilir. :26::26::26::26::26::26::26:
Haklısınsen en azından net ihtimal olmadığını biliyorsun bir de beni düşün 1 gün geçse hemen beyin olarak kendimi hamileliğe hazırlamaya çalışıyorum
Normal arkadaşı yani bebeğim, benim normal erkek arkadaşlarım var.
Bilemedim rüya beni mahvetti, saat 7'ye 5 kala tık diye açtım gözlerimi fal taşı gibi
Normal arkadaşı yani bebeğim, benim de normal erkek arkadaşlarım var.
Bilemedim rüya beni mahvetti, saat 7'ye 5 kala tık diye açtım gözlerimi fal taşı gibi
Seninde olmasın onunda
Belki bana kızacaksınız ama artık devir değişti bazı kadınlar evli ve sevgilisi olan erkeklere ilgi duyuyorlar. Siz karşınızdaki insandan ne kadar emin olsanızda etrafındaki insanlardan emin olamıyorsunuz. Bence en güzeli bu gibi olayları biraz olsun engelleyebilmek için iki tarafında kendince tedbirler alması nokta
Benim eşiminde var benmde var normal ark. ama eskisi gibi sık görüşmüyoruz. Yada birlikte görüşüyoruz
Kızı gerçekten kıskanmıyorum canım benim, hatta Ozan'la beraberken ona fotoğraflar gönderiyoruz falan, eğleniyoruz.TV lerdeki gibi mi kan ter içinde fırladın yataktan
daha teyze yapmıcam sizi avucunuzu yalayın
hazır hissetmiyom kendimi
didoş bence bilinçaltının bir oyunu bu...
benim kocacanın böyle normal kız arkadaşı değil de bi sürü iş arkadaşı kadın var
hatta müdürü ile birlikte yurtdışına çıkmışlığı var ve cidden yakınlar iş sebebiyle
Allahtan kadın 40 yaşında.. ama içten içe yine de engel olamıyom kendi kendime kıskanıyombenden çok onu görüyo çünkü
elemanları da hep kız..
ben aşırı kıskançtım o nedenle çoook yol katettim eskisi gibi değilim ama bazen geliyolar yine de bana
senin rüyaya bilen biri nasıl yorum yapçak merak ettim :26:
Kızı gerçekten kıskanmıyorum canım benim, hatta Ozan'la beraberken ona fotoğraflar gönderiyoruz falan, eğleniyoruz.
Böyle açıldı gözlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?