Eki Görüntüle 1210793
bakalım beğenecek misiniz ? didoş ve melinda görmüştür face de ekli olduğumuz için görmeyenler ne dicek bakalım.
Kuzu sen hiç tatilin nasıl geçtiğinden bahsetmedin. Gittiğiniz yeri felan beğendiniz mi? Ozanla sonra anlaştınız mı barıştınız mı
didoşş seni biliyorum:))) sinokiyi bilmiyordum
evet tatilin nasıldı beğendin mi oteli falan bak ağustosun son haftası gitmeyi planlıyorum ayrıntı ver
Eki Görüntüle 1210793
bakalım beğenecek misiniz ? didoş ve melinda görmüştür face de ekli olduğumuz için görmeyenler ne dicek bakalım.
Evet ben görmüştüm, gayet harikasın canım. Çok fazla kasma kendini
Biz gittik Büyükada'ya kızlar, ama benim içsel problemlerim yüzünden kalmadık
Ne oldu da kalamadın çok merak ettim
(Kötü birşey yoktur inş. cnm merakıma bakma sen sen iyi ol her zmn inş. kalmalı güzel tatile gidersiniz)
Kuzucuğum benim ailem öyle evin dışında her yerde kalmama pek müsaade etmiyor, o gün de annemlere yalan söyledimama içimdeki korku peşimi bırakmadı, anneme ve babama mahçup olmaktan korktum, bana olan güvenlerinin sarsılmasından korktum o yüzden kalmaktan vazgeçtim. Ozan da sağolsun bana saygı gösterdi, nasıl rahat edeceksen öyle olsun sevgilim dedi. Biz de aylak aylak gezip evlerimize dağıldık. Otele verdiğimiz para da yanmış oldu böylece. Ama ben içim rahat uyudum evimde, önemli olan insanın iç huzuru değil mi.
Oyy kuzum en doğrusunu yapmışsın aferin sana
Yanlız madem böyle bir durumun var ne parayı çar çur edersin bundan sonra kalmaya kesin gittiğinde para öde
Biz gittik Büyükada'ya kızlar, ama benim içsel problemlerim yüzünden kalmadık
Bir şey olmaz rahat ederim sandım, çok istiyordum Ozan'la koyun koyuna uyumayı, bi de koca kız kimse bana karışamaz falan diye düşünüyor insan ama öyle değilmiş, baba evinden çıkmadan hala onların boyunduruğu altındasın maalesef.
Kuzucuğum benim ailem öyle evin dışında her yerde kalmama pek müsaade etmiyor, o gün de annemlere yalan söyledimama içimdeki korku peşimi bırakmadı, anneme ve babama mahçup olmaktan korktum, bana olan güvenlerinin sarsılmasından korktum o yüzden kalmaktan vazgeçtim. Ozan da sağolsun bana saygı gösterdi, nasıl rahat edeceksen öyle olsun sevgilim dedi. Biz de aylak aylak gezip evlerimize dağıldık. Otele verdiğimiz para da yanmış oldu böylece. Ama ben içim rahat uyudum evimde, önemli olan insanın iç huzuru değil mi.
içsel problem nedir ki anlamadım o kadar kaparo rezervasyon falan boşamı gitti
Bir şey olmaz rahat ederim sandım, çok istiyordum Ozan'la koyun koyuna uyumayı, bi de koca kız kimse bana karışamaz falan diye düşünüyor insan ama öyle değilmiş, baba evinden çıkmadan hala onların boyunduruğu altındasın maalesef.
Niçin doğru takip etmiyon kız açıklamış işte
hmm önemli bişi yokmuş olsun canım senin için rahat olduktan sonra gerisi önemli değil peki eylülde çıkacağınız tatile nasıl gideceksin ????
hmm önemli bişi yokmuş olsun canım senin için rahat olduktan sonra gerisi önemli değil peki eylülde çıkacağınız tatile nasıl gideceksin ????
Eki Görüntüle 1210793
Eylülde tatile mi çıkacaklar
Parayı önceden vermeyin
Orada kardeşim de olacak, yani annemler nerde olduğumu bilecekler, sadece yanımda Ozan'ın olduğunu bilmeyecekler
Hem aynı odada kalmayacağız kardeşim yanımızda olduğu için.
Orada kardeşim de olacak, yani annemler nerde olduğumu bilecekler, sadece yanımda Ozan'ın olduğunu bilmeyecekler
Hem aynı odada kalmayacağız kardeşim yanımızda olduğu için.
hmm ortada yalan yoksa rahatsın
Kaçaklar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?