Kalori Arkadaşım

Kuzu sen hiç tatilin nasıl geçtiğinden bahsetmedin. Gittiğiniz yeri felan beğendiniz mi? Ozanla sonra anlaştınız mı barıştınız mı

didoşş seni biliyorum:))) sinokiyi bilmiyordum

evet tatilin nasıldı beğendin mi oteli falan bak ağustosun son haftası gitmeyi planlıyorum ayrıntı ver

Biz gittik Büyükada'ya kızlar, ama benim içsel problemlerim yüzünden kalmadık

Evet ben görmüştüm, gayet harikasın canım. Çok fazla kasma kendini

Teşekkür ederim kızlar şuan bu halimden biraz daha zayıfım.Cumadan sonra bırakacam rejim işlerini artık koruma safhasına geçecem inşallah. Bu arada üzüldüm hejiracım ya inşallah başka bir sefere her şey istediğiniz gibi gider.

Biz gittik Büyükada'ya kızlar, ama benim içsel problemlerim yüzünden kalmadık

Ne oldu da kalamadın çok merak ettim

(Kötü birşey yoktur inş. cnm merakıma bakma sen sen iyi ol her zmn inş. kalmalı güzel tatile gidersiniz )

Ne oldu da kalamadın çok merak ettim

(Kötü birşey yoktur inş. cnm merakıma bakma sen sen iyi ol her zmn inş. kalmalı güzel tatile gidersiniz )

Kuzucuğum benim ailem öyle evin dışında her yerde kalmama pek müsaade etmiyor, o gün de annemlere yalan söyledim ama içimdeki korku peşimi bırakmadı, anneme ve babama mahçup olmaktan korktum, bana olan güvenlerinin sarsılmasından korktum o yüzden kalmaktan vazgeçtim. Ozan da sağolsun bana saygı gösterdi, nasıl rahat edeceksen öyle olsun sevgilim dedi. Biz de aylak aylak gezip evlerimize dağıldık. Otele verdiğimiz para da yanmış oldu böylece. Ama ben içim rahat uyudum evimde, önemli olan insanın iç huzuru değil mi.

Oyy kuzum en doğrusunu yapmışsın aferin sana

Yanlız madem böyle bir durumun var ne parayı çar çur edersin bundan sonra kalmaya kesin gittiğinde para öde

Oyy kuzum en doğrusunu yapmışsın aferin sana

Yanlız madem böyle bir durumun var ne parayı çar çur edersin bundan sonra kalmaya kesin gittiğinde para öde

Bir şey olmaz rahat ederim sandım, çok istiyordum Ozan'la koyun koyuna uyumayı, bi de koca kız kimse bana karışamaz falan diye düşünüyor insan ama öyle değilmiş, baba evinden çıkmadan hala onların boyunduruğu altındasın maalesef.

Aslında boyundurukluk değil sorumluluk tatlım ne kadar özgür olsak da ailelerimize karşı belli sorumluluklarımız var ve bazen onları kendimizden daha ok düşünüyoruz bu da bizim kalitemizi ortaya koyuyor

Bu arada koyun koyuna uyuyacak çok zamanınız olacak inş.
Hem koyun koyuna masum masum uyumak senin için olmasa da ozan için zor olabilirdi

içsel problem nedir ki anlamadım o kadar kaparo rezervasyon falan boşamı gitti

Niçin doğru takip etmiyon kız açıklamış işte

hmm önemli bişi yokmuş olsun canım senin için rahat olduktan sonra gerisi önemli değil peki eylülde çıkacağınız tatile nasıl gideceksin ????

hmm önemli bişi yokmuş olsun canım senin için rahat olduktan sonra gerisi önemli değil peki eylülde çıkacağınız tatile nasıl gideceksin ????

Orada kardeşim de olacak, yani annemler nerde olduğumu bilecekler, sadece yanımda Ozan'ın olduğunu bilmeyecekler

Hem aynı odada kalmayacağız kardeşim yanımızda olduğu için.

Eki Görüntüle 1210793

bakalım beğenecek misiniz ? didoş ve melinda görmüştür face de ekli olduğumuz için görmeyenler ne dicek bakalım.

maşallah diyorum boyun fiziğin çok güzel ve uyumlu gerçekten detoksmuş falan boşuna hırpalıyorsun kendini spora devam et yeterli sana tabi insan mutlu olduğu görüntüde kalmak ister sen nasıl mutluysan öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…