Kalori Arkadaşım

günaydın kızlarrr

geçen hafta 51,9 kg
bu hafta 51,5 kg

400 gr gitmiş aslında akşamları yemekten sonra türk kahvesiyle 3-4 bayram çikalatası yemeseydim daha da giderdi ama eşime yapınca dayanamıyom ondada yeni moda başladı her akşam kahve içmeye başladı

yaa bide bu hafta wc sorunu başladı bende tüm bu olumsuzluklara rağmen - de olmak güzel

sinoki üzün çok şekerli olduğu için çok kalorili bi meyve onun yerine şeftali erik kayısı falan ye en azından lif oranı daha yüksek

Kızlar günaydın.

Ben de berbatım bu hafta..

geçen hafta:52.5
bu hafta:52.9

Tam 400 gram artıdayım, hafta içi bi ara 53.5 u bile gördüm yani...

Ben artık ne motive olabiliyorum ne de adam gibi dikkat edebiliyorum, spor da yapmıyorum

Bahar biz seninle yarıştaydık, her hafta yeniyorsun beni, tebrik ederim.

spora başla eskiden yaptıklarını hatırla uyuşukluğu bi kenara at eylüle ne kaldı

giyineceğin bikinileri şortları falan düşün motive ol

öyle detokslara falan bulaşırsan dönüşü böyle olur sen kendi düzenini kurmuştun bozmadan devam edince bi yerden sonra kırılıyor o nokta

eylüle kadar haftada 3-4 gün akşamları spor cezası uygula ve kalori sayımına devam et bak nasıl gidicek

korkutmasana beeeee

Artık üzüm yemeyeceğim
Bugün şeftali aldım armutum da var

Her hafta sen - de oluyorsun maşallah sana az ver öz ver önemli olan o

Didoş noldu bize ya

Artık üzüm yemeyeceğim
Bugün şeftali aldım armutum da var

Her hafta sen - de oluyorsun maşallah sana az ver öz ver önemli olan o

Didoş noldu bize ya

51 li rakamlardayım yaa inş düğüne kadar devam eder bu istikrar ama o hafta R dönemi olacak ( çok büyük beklentilere girmiyim

sende ilk defa + da çıktın çabuk toparlarsın akşamları yatmadan yeşil çay iç uykunu kaçırmıyorsa

İnş. R son günlerine denk gelir düğün en azından biraz rahatlamış olursun

Geçen haftada + daydım bu hafta 1.1 nasıl oldum anlamadım dün 69.6 gösteriyordu tartı

Bu dijital tartılara da sinir oluyorum

Yeşil çay almam lazım bitirdim stoklarımı

Eskisi gibi bir düzene gireceğim çok kararlıyım

Bu arada son 2 aya yakında hiç yürüyüş yapamadım. Kocam sağ olsun yanlız yürümemi istemiyor kendiside eşlik edemiyor beyefendinin işleri çok

Ama sabah çok kızdım ister gel ister gelme yürüyecğim dedim Ben bu kiloları verene kadar neler çektim dedim.
Kedi gibi sustu
70.2 yi gördükten sonra nasıl bir pskoloji ile adama çemkirdiysem artık

aynen istikrar şart yaa ben dünden beri diyet arkadaşıma giremiyorum mailimi şifremi doğru yazıyorum ama sokmuyor deli olcam

bu kızların her biri diğerinden cadıı biri rüya görür sevgilisine çemkirir diğeri tartıda + ya çıkar eşine çemkirir adamcağızlar durduk yere laf yiyo

geçenlerde senden de foto istemiştik resim yüklücen mi??

Ben durduk yere kızmıyorum. Benim kilo almamın en büyük nedeni kocişim
Akşamları çay içecek yanında kuruyemiş yiyecek yemek yiyecek habire yiyecek
Bende heves ediyorum 1 tane 2 tane derken yiyorum
Sonra ne oluyor bu kız şişip oturuyor onun umrunda mı değil

Bağırdım bir daha markette kuruyemiş reyonunun önüne gitmeyecen dedim
Çok masum baktıydı içim parçalandı ama bozuntuya vermedim :18::18::18::18::18::18:

bebeğim hepsi aynı benimkide akşam yemeğini sağlam yer

sonra ya bi büyük kase çekirdek yada cips yer yada çay kuru yemiş ,halley, çokoprens yer

son 10 gündür türk kahvesi çikolataya dadandı

sonra bi tabak dolusu meyve yer

sonrada offf off diye etrafta dolanır şiştiği için ben tüm bunlara eşlik etseydim ohooo haftada 3 kg alırdım

kuru yemişe ağzını sürmücen yok 2-3 tane yiyim dersen gerisi gelir durduramazsın

ben onun yediklerinden hiç bişeyin tadına bakmıyorum akşamları çayına yeşil çayla eşlik ediyorum meyve yediğinde de kendime ayrı tabak hazırlıyorum zaten çok meyve düşkünü değilim

ama bişi yemek istersem tam yiyorum

Ben bu etli halimle resim katiyyen yükleyemem

Sizin gibi dümdüz değilim ben fışkıran ve sarkan etlerim var

yüzünü göstermesen de olur buraya birbirimize destek için geliyoruz bence durumun senin abarttığın kadar kötü değildir

Ben tam bir meyve canavarıyım. Meyveyi çok severim. Hemde hepsini

Kuruyemiş ve tatlıya bir tadında devamı gerçekten geliyor ama bu ay kendime ceza veriyorum yemeyecem inş..

Aynı benm kocamda öyle yer yer yer sonra koca göbeği ile dolanır etrafta patlıyom çok yedim diye

vee adam tüm bu beslenmeye rağmen 182 boya 71 kg çok sinir bozucu şimdi durduk yere kocamı nazar edicem

yüzünü göstermesen de olur buraya birbirimize destek için geliyoruz bence durumun senin abarttığın kadar kötü değildir

Siyahları giydiğimde evet abarttığım kadar kötü gelmior banada

Benim kollarımın kök kısımları çok kalın ve sarkık
Birde bacaklarımın kök kısımları kalın ve sarkık
Bir de göbeğim küçüldü ama sarkık

Daha ne olsun dimi

spor yap canım sarkmalarını başka türlü toparlayamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…