daha teyze yapmıcam sizi avucunuzu yalayın
hazır hissetmiyom kendimi
didoş bence bilinçaltının bir oyunu bu...
benim kocacanın böyle normal kız arkadaşı değil de bi sürü iş arkadaşı kadın var
hatta müdürü ile birlikte yurtdışına çıkmışlığı var ve cidden yakınlar iş sebebiyle
Allahtan kadın 40 yaşında.. ama içten içe yine de engel olamıyom kendi kendime kıskanıyombenden çok onu görüyo çünkü
elemanları da hep kız..
ben aşırı kıskançtım o nedenle çoook yol katettim eskisi gibi değilim ama bazen geliyolar yine de bana
senin rüyaya bilen biri nasıl yorum yapçak merak ettim :26:
günaydın canım rüyan çok değişikmiş kafana takma bi tarafım açıkta kalmış diyip geç
günaydın kızlar
1 bardak ılık elma sirkeli ballı suyumu içiyorum birazdan spora başlıcam ama hiç yapasım yok şevkinin gelmesini bekliyorum :)
Bu arada bu sabah karnımda acayip bir şişle uyandım davul gibiyim umarım yarın sabaha kadar geçer.
Kızı gerçekten kıskanmıyorum canım benim, hatta Ozan'la beraberken ona fotoğraflar gönderiyoruz falan, eğleniyoruz.
Böyle açıldı gözlerim
günaydın kızlar
1 bardak ılık elma sirkeli ballı suyumu içiyorum birazdan spora başlıcam ama hiç yapasım yok şevkinin gelmesini bekliyorum :)
Bu arada bu sabah karnımda acayip bir şişle uyandım davul gibiyim umarım yarın sabaha kadar geçer.
bilinç altında vardır bişiler
benim 2 tane rüyam var biri ne zaman yüksek uçurum gibi bi yerden düşerken görsem kendimi hasta oluyorum
diğeri de ne zaman rüyamda biri bana sarkıntılık yapsa taciz etmeye çalışsa falan eşimle çok büyük kavga ediyoruz
ben kıskanç değilim ama bazen kıskançmış gibi davranıyorum mesela bi keresinde rüyamda senin gibi bi kızla gördüm onu ertesi gün kimdi o kız diye hesap sordum ve tüm gün yalandan tripliydim bu onun çok hoşuna gitmişti yavru kedi gibi etrafımda döndü durdu
bilinç altında vardır bişiler
benim 2 tane rüyam var biri ne zaman yüksek uçurum gibi bi yerden düşerken görsem kendimi hasta oluyorum
diğeri de ne zaman rüyamda biri bana sarkıntılık yapsa taciz etmeye çalışsa falan eşimle çok büyük kavga ediyoruz
ben kıskanç değilim ama bazen kıskançmış gibi davranıyorum mesela bi keresinde rüyamda senin gibi bi kızla gördüm onu ertesi gün kimdi o kız diye hesap sordum ve tüm gün yalandan tripliydim bu onun çok hoşuna gitmişti yavru kedi gibi etrafımda döndü durdu
Ozan kıskançlığa tahammül edemiyor canım, senin kocan gibi değil maalesef, kavga ediyoruz biz kıskanma mevzuu açılınca, o beni kıskansa ben de arıza çıkarıyorum.
Bu rüyanın neye işaret olduğunu çok merak ediyorum ama, gözümün önünden gitmiyor bi türlü Ozan'ın o hali
unut gitsin takılma her rüyanın bi anlamı olmuyor kendini boşuna kötü hissetme
Allah kimseye yaşatmasın, rüyası bile yıkım, gerçeğini görmek nasip olmasın.
ohhh nasıl imreniyorum sana disiplinine hayranım
Ozan kıskançlığa tahammül edemiyor canım, senin kocan gibi değil maalesef, kavga ediyoruz biz kıskanma mevzuu açılınca, o beni kıskansa ben de arıza çıkarıyorum.
Bu rüyanın neye işaret olduğunu çok merak ediyorum ama, gözümün önünden gitmiyor bi türlü Ozan'ın o hali
Canım takma kafana üzülme lütfen
canım bende kızlara katılıyorum bilinçaltından bir şey etkilemiştir seni sen fark etmeden o da rüyana girmiştir.Kötü düşünme bence de yüreğini ferah tut.
Ozan'la konuştum az önce, sinirimi ondan çıkardımiyiyim şimdi.
Sinirinin gitmesine sevindim canım rahatlamışsındır ama fazla da abartma bence bir rüya yüzünden aranız bozulmasın. sinokim ben gitmedim ama çok güzel bir yermiş arkadaşlarım gitmişti üniversiteyken ben gidememiştim çok üzülmüştüm
Kızlar aranızda Çanakkale ye giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?