Kalori Arkadaşım

Canım ben de çok kıskançtım önceleri, sonradan baya bi toparladım kendimi, şimdi kıskandığım kimse yok.
Hatta bi kıskançlığım konusunda haklı bile çıktım

Bu rüyanın nasıl yorumlanacağını ben de çok merak ediyorum. Keşke bugün dönse yazdıklarım.

günaydın canım rüyan çok değişikmiş kafana takma bi tarafım açıkta kalmış diyip geç

günaydın kızlar

1 bardak ılık elma sirkeli ballı suyumu içiyorum birazdan spora başlıcam ama hiç yapasım yok şevkinin gelmesini bekliyorum :)
Bu arada bu sabah karnımda acayip bir şişle uyandım davul gibiyim umarım yarın sabaha kadar geçer.

Günaydın cnmmmm
yap sporunu yap ki sıkılaşasın

Kızı gerçekten kıskanmıyorum canım benim, hatta Ozan'la beraberken ona fotoğraflar gönderiyoruz falan, eğleniyoruz.

Böyle açıldı gözlerim

bilinç altında vardır bişiler

benim 2 tane rüyam var biri ne zaman yüksek uçurum gibi bi yerden düşerken görsem kendimi hasta oluyorum

diğeri de ne zaman rüyamda biri bana sarkıntılık yapsa taciz etmeye çalışsa falan eşimle çok büyük kavga ediyoruz

ben kıskanç değilim ama bazen kıskançmış gibi davranıyorum mesela bi keresinde rüyamda senin gibi bi kızla gördüm onu ertesi gün kimdi o kız diye hesap sordum ve tüm gün yalandan tripliydim bu onun çok hoşuna gitmişti yavru kedi gibi etrafımda döndü durdu

ohhh nasıl imreniyorum sana disiplinine hayranım

seni seni

Ozan kıskançlığa tahammül edemiyor canım, senin kocan gibi değil maalesef, kavga ediyoruz biz kıskanma mevzuu açılınca, o beni kıskansa ben de arıza çıkarıyorum.

Bu rüyanın neye işaret olduğunu çok merak ediyorum ama, gözümün önünden gitmiyor bi türlü Ozan'ın o hali

unut gitsin takılma her rüyanın bi anlamı olmuyor kendini boşuna kötü hissetme

ohhh nasıl imreniyorum sana disiplinine hayranım

Canım kolay olmuyor bazen yapasım gelmiyor ama 15 dk yarım saat de yapsam bırakmamaya çalışıyorum çünkü bırakınca gerisi geliyor.Ramazandan önce 1 saat spor yapıyordum cardio ağırlıklı şimdi 1 saat yapamıyorum mesela.salı bir videom vardı 30 dk cardio ağırlıklı squat mekik plank dün kolum bacağım her yerim ağrıdı cardio çalışmadım sadece gece yatarken 100 mekik 50 de yan mekik yapabildim bugün tekrar cardio ağırlıklı çalıştım.

canım bende kızlara katılıyorum bilinçaltından bir şey etkilemiştir seni sen fark etmeden o da rüyana girmiştir.Kötü düşünme bence de yüreğini ferah tut.

Ozan'la konuştum az önce, sinirimi ondan çıkardım iyiyim şimdi.

Sinirinin gitmesine sevindim canım rahatlamışsındır ama fazla da abartma bence bir rüya yüzünden aranız bozulmasın. sinokim ben gitmedim ama çok güzel bir yermiş arkadaşlarım gitmişti üniversiteyken ben gidememiştim çok üzülmüştüm

Bende gitmeyi çok istiyorum. Gidip konaklayan birilerinden bilgi alsam belki tatile gidebiliriz

Ozan'la konuştum az önce, sinirimi ondan çıkardım iyiyim şimdi.

kızz cadıı çocuğun dünyadan haberi yok sen gidip bide günah keçisi mi yaptın

rahatlamışsın iyi olmuş şimdi bide gönlünü al konuyu kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…