Kalori Arkadaşım

benim kocik de kilo almış gömlekler sıkmaya başlamış ben de yemicem artık diyodu ama gayet götürüyo
1.77 boyu 81 kilo olmuş
ben ona laf yapmıom hiç ama o benim göbek çıksın hemen sıkıyo göbiş diyo bişi diyo beni kızdırıyo

Dikkat etmeye başlamazsa oda şişip gidecek
Boyu benm kocişle aynı

Kiloda benm kocişimin göbüşü senin kocişinin göbüşünü döver

yaa bide demez mi sen zayıflıcan beni şişmanlatıcan diye sanki ben zorla o abur cuburları yediriyorum

Dikkat etmeye başlamazsa oda şişip gidecek
Boyu benm kocişle aynı

Kiloda benm kocişimin göbüşü senin kocişinin göbüşünü döver

aslında boyundan çok emin diilim
bana daha uzunmuş gibi gelio
göbişi var valla ama o mutlu göbişiyle resmen benim azıcık pörtlesin dikkat et dio bana

Söz veriyorum bu haftadan itibaren eski düzenime geri dönüyorum, spor bile yapacağım.
Korkuyorum kilo alacağım diye.

Ayy güzelmiş ışıltılı ışıltılı

Yukarıdaki tüm soruları cevaplaman için elbiseyi alman evinde deneyerek aynada kendini güzelce süzmen gerekiyor. Başka yolu yok. Bugün al belki yarın gelir olmadı pazartesi geldiği gibi denersin olmazsa iade edersin ne kaybedeceksin ki hiç bir şey

Söz veriyorum bu haftadan itibaren eski düzenime geri dönüyorum, spor bile yapacağım.
Korkuyorum kilo alacağım diye.

sözünü tutmazsan daha büyük cezalar yolda

elbiseye bakabildin mi??? seninde yorumlarını merak ediyorum

Son düzenleme:
Slm kızlar
Detoksu bıraktım ablamlar tanıyanlar çok kızıyor bana yeter artık zayıflama manyağı oldun böyle diyet yapma dediler .Ama yinede 2 kilo verdim geçen hafta 61 olmuştum bu hafta yine 58 kiloyum şuna karar verdim kızlar benim belim yine düzleşmeye başladı ve göbek gitmiyor onun da neden olduğunu anladım.Ankaradayken ablamın twisteri vardı her gün spordan sonra 15 dk çalışıyordum onu bıraktım tekrar hafif düzleşmeye başladı belim sadece mekikle öyle kıvrılmıyor belim anladım.çok sinir oldum.Dün gece twister siparişi verdim gelsin yine spordan sonra onla devam edecem.

Ohoo 5 günde 2 kilo hey maşallah

Günaydın kızlar nasılsınız :)
KK güncelleme yapmış smiller gitmiş
çok mutsuzum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…