İnt. yok cnm .
Telde olanda sınırlı videosuz spor hiç yapmadım
klasik şeyler yap mekik çek yürüyüş yap falan
benim kocik de kilo almış gömlekler sıkmaya başlamış ben de yemicem artık diyodu ama gayet götürüyo
1.77 boyu 81 kilo olmuş
ben ona laf yapmıom hiç ama o benim göbek çıksın hemen sıkıyo göbiş diyo bişi diyo beni kızdırıyo
benim kocik de kilo almış gömlekler sıkmaya başlamış ben de yemicem artık diyodu ama gayet götürüyo
1.77 boyu 81 kilo olmuş
ben ona laf yapmıom hiç ama o benim göbek çıksın hemen sıkıyo göbiş diyo bişi diyo beni kızdırıyo
Dikkat etmeye başlamazsa oda şişip gidecek
Boyu benm kocişle aynı
Kiloda benm kocişimin göbüşü senin kocişinin göbüşünü döver
aslında boyundan çok emin diilim
bana daha uzunmuş gibi gelio
göbişi var valla ama o mutlu göbişiyle resmenbenim azıcık pörtlesin dikkat et dio bana
spora başla eskiden yaptıklarını hatırla uyuşukluğu bi kenara at eylüle ne kaldı
giyineceğin bikinileri şortları falan düşün motive ol
öyle detokslara falan bulaşırsan dönüşü böyle olur sen kendi düzenini kurmuştun bozmadan devam edince bi yerden sonra kırılıyor o nokta
eylüle kadar haftada 3-4 gün akşamları spor cezası uygula ve kalori sayımına devam et bak nasıl gidicek
kızlar bu elbiseyi alsam terzide kısaltıp daraltsam nasıl olur fiyatı 150 tl
% 100 polyester üzerine pul işlemeli
çok mu ağır durur?
kumaş üzerimde kaliteli durur mu?
tüm hatlarım ortaya çıkar mı?
çok mu düz ??
çok kararsız kaldımm
http://www.modagram.com/kadin/modagram-bonifilia-halter-maxi-elbise-lacivert/detay/51095/232062
Söz veriyorum bu haftadan itibaren eski düzenime geri dönüyorum, spor bile yapacağım.
Korkuyorum kilo alacağım diye.
melindoş sende resim koysana yaa ben merak ediyorum sizi
sözünü tutmazsan daha büyük cezalar yolda
elbiseye bakabildin mi??? seninde yorumlarını merak ediyorum
Slm kızlar
Detoksu bıraktım ablamlar tanıyanlar çok kızıyor bana yeter artık zayıflama manyağı oldun böyle diyet yapma dediler .Ama yinede 2 kilo verdim geçen hafta 61 olmuştum bu hafta yine 58 kiloyumşuna karar verdim kızlar benim belim yine düzleşmeye başladı ve göbek gitmiyor onun da neden olduğunu anladım.Ankaradayken ablamın twisteri vardı her gün spordan sonra 15 dk çalışıyordum onu bıraktım tekrar hafif düzleşmeye başladı belim sadece mekikle öyle kıvrılmıyor belim anladım.çok sinir oldum.Dün gece twister siparişi verdim gelsin yine spordan sonra onla devam edecem.
olurrrr
link açılmıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?