şiir nereden göremedimTeşekkür ederim canım :)
Kızlar alıntı nasıl yapacağız
Ben o güzel smilleri istiyorum ya
Kızlar alıntı nasıl yapacağız
Ben o güzel smilleri istiyorum ya
kız ne teknikerisin merak ettimoff kk içinde kayboldum hiç bişi bulamıyorum
Korkma tatlım sizi çarpmayacamnasıllll ???çok korkarım ceryandan
578. sayfada kuzum.şiir nereden göremedim
578. sayfada kuzum.
Korkma tatlım sizi çarpmayacam
ya kızlar ben bu yeni güncellemeden dolayı hiçbirşey anlamıyorum. Gelen mesajın tıklama linki yok sizin yazdıklarınızda çoklu alıntı yok şiir gözükmüyor poffffffffffffffffffffffff
ya kızlar ben bu yeni güncellemeden dolayı hiçbirşey anlamıyorum. Gelen mesajın tıklama linki yok sizin yazdıklarınızda çoklu alıntı yok şiir gözükmüyor poffffffffffffffffffffffff
gizli kameraylan takip ediyorum aman dikkat haaaartık şiir gözüküyor diğer saydıklarında zamanla ilave edilir herhalde
Canım tam okuyamasam güzel bir şiire benziyor. Çok ince ve güzel bir düşünce hayran kaldım.
( şiiri okuyamıyorum ne biçim yazmış Ozan)
Yazıyorum türkçe mealini :)Canım tam okuyamasam güzel bir şiire benziyor. Çok ince ve güzel bir düşünce hayran kaldım.
( şiiri okuyamıyorum ne biçim yazmış Ozan)
Canımcım çok teşekkür ederim, allah herkese benimki gibi bir aile nasip etsin, onlar hayatımda olduğu sürece hep çok mutluyum, doğum günümde onların sayesinde çok güzel geçti :)didoşum tekrardan doğum günün kutlu olsun :) hediyelerini de görmüştüm resimde çok anlamlı allah nice mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinle beraber inşallah...Ya kızlar sitenin yeni halinden hiç bir şey anlamadım konuşmalarımızı zor buldum smile lar gitmiş ben eski halini istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?