Kalori Arkadaşım

bildirimlerde bi acayip drydry sizi izliyor diye bildirim geldi :):) drydry sobelendin

ya kızlar ben bu yeni güncellemeden dolayı hiçbirşey anlamıyorum. Gelen mesajın tıklama linki yok sizin yazdıklarınızda çoklu alıntı yok şiir gözükmüyor poffffffffffffffffffffffff

ya kızlar ben bu yeni güncellemeden dolayı hiçbirşey anlamıyorum. Gelen mesajın tıklama linki yok sizin yazdıklarınızda çoklu alıntı yok şiir gözükmüyor poffffffffffffffffffffffff

artık şiir gözüküyor diğer saydıklarında zamanla ilave edilir herhalde

Canım tam okuyamasam güzel bir şiire benziyor. Çok ince ve güzel bir düşünce hayran kaldım.
( şiiri okuyamıyorum ne biçim yazmış Ozan )

didoşum tekrardan doğum günün kutlu olsun :) hediyelerini de görmüştüm resimde çok anlamlı allah nice mutlu yıllar nasip etsin sevdiklerinle beraber inşallah...Ya kızlar sitenin yeni halinden hiç bir şey anlamadım konuşmalarımızı zor buldum smile lar gitmiş ben eski halini istiyorum ya

Canım tam okuyamasam güzel bir şiire benziyor. Çok ince ve güzel bir düşünce hayran kaldım.
( şiiri okuyamıyorum ne biçim yazmış Ozan )
Yazıyorum türkçe mealini :)

İçinden doğru sevdim seni
Bakışlarından doğru sevdim de
Ağzındaki ıslaklığın buğusundan
Sesini yapan sözcüklerinden sevdim bir de
Beni sevdiğin gibi sevdim seni
Kar bırakılmış karanlığından.

Canımcım çok teşekkür ederim, allah herkese benimki gibi bir aile nasip etsin, onlar hayatımda olduğu sürece hep çok mutluyum, doğum günümde onların sayesinde çok güzel geçti :)

dün eğitimdeydim bugün de eğitimdeyim hiç gelemiyorum buraya
çok yorgunum yaaa, regl de tam sökülemedi patlamak üzereyim
hepinizi öpüyorum
didoş doğum günün kutlu olsun kuzum, hep beraber nice senelerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…