Kalori Arkadaşım

3 aydır almıyorum kaşlarımı sadece toparlıyorum :) 10 yıldır aynı kuaföre aldırıyorum Buraya taşınınca istanbula geldikçe aldırıyorum çıktıkçada toparlıyorum küsen yerleri boyuyorum :) yaa dövme gibi ömür boyuymuş 6-12 aylık falan olsa nasıl olsa gidecek diyip yaptırır insan ama ömürlükmüş tırstım :)

Canım ömürlük değil bu, kalıcı makyaj işte, iki sene falan gidiyor bildiğim kadarıyla, sen sadece doldurtturursun, tam anlamıyla boyatmazsın..

evet basçam parayı

b-fit deneyimi ya da portakal spor deneyimi olan var mı aranızda ahali
Bende ilk defa senden duydum

Ayy güldürdün ben

Güvenilir yer bulmak cesaret etmek vs. vs.

Kızlar
Philips Lumea IPL SC2003/11 Tüy Alma Sistemi bu makinayı biliyor musunuz? Bundan almayı düşündüydüm bir ara
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...akim.dinamik&gclid=CLua0u7qksACFVIPtAodR3MASA

Canımcım bunu da çok iyi araştırmak lazım ama baktığında çok uyguna gelir, bu fiyatı verirsin ama tüm vücuduna uygularsın, eşine de yaparsın, sülalecek kullanabilirsiniz hatta

Canımcım bunu da çok iyi araştırmak lazım ama baktığında çok uyguna gelir, bu fiyatı verirsin ama tüm vücuduna uygularsın, eşine de yaparsın, sülalecek kullanabilirsiniz hatta
Ayy dido alemsin kız
İşe yarayacağını bilsem hiç düşünmem alırım şimdi bir kaç yoruma baktım tüycükleri uyutuyormuş ömür boyu kullanman gerekiyormuş kullanmayınca tüyler aynen çıkıyormuş yazıyordu korktum şuan

hmm aslında mantıklı ama becerebilirsen ya fazla ışın verip zararlı olursa diye korkarım ben bide uygulamayı tam yazmamışlar nereye ne kadar süre olduğunu yazmışlar uygulanan yer nasıl temizlenmeli vs bilgileri yok becerebileceğimi bilsem ve zararlarından korkmasam alırım eşim ensesi için istiyordu bende kalan yerlerimi yapardım işim tamamen bitince yakınlara verirdim yenge vs gibi

ömür boyumu

Kızlar bildiğim kadarıyla bu alet daha yeni çıktı, yani 1 yıllık ya var ya yok, etkilerinin tam olarak anlaşılması için bir kaç yıl geçmesi gerekiyor bence.
Biz bu lazer olayını profesyonel yaptırdığımız halde, tamamen bitmesi uzun sürüyor, kaldı ki bu ev aleti..
Bilemedim...

korkarım ben evde kendi kendimizi kanser edicez zaten yaptırırken korkardım

kızlar kışlık hazırladınız mı ?? neler yapıyorsunuz ?? biraz fikir alışverişi yapalım :)

kızlar kışlık hazırladınız mı ?? neler yapıyorsunuz ?? biraz fikir alışverişi yapalım

ben kavanozda menemenlik domates hazırlamaya başladım geçen sene yapmıştım çok rahat ve lezzetli oluyor kışın

bu yazda 2 pişirimlik taze fasulye koydum ( doğrayıp üzerine kaynar su döküp bekletip sonra buzdolabı poşetine alıp direk dondurucuya attım )

mısır fazla almışız yemedik kalanları poşetleyip koydum inş bişi olmaz

dolmalık biber ipe dizdim kurumasını bekliyorum

daha menemenlik domates konservesi yapmaya devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…