Canım bu bahsettiğim arkadaş, hem kaş, hem eyeliner, hem de dudaklarına yaptırdı.
Şimdi geçen bana gönderdiğin fotoğrafa baktım da sana gayet güzel olur, kaşların çok seyrek değil, sırıtmaz yani.
Canım ömürlük değil bu, kalıcı makyaj işte, iki sene falan gidiyor bildiğim kadarıyla, sen sadece doldurtturursun, tam anlamıyla boyatmazsın..3 aydır almıyorum kaşlarımı sadece toparlıyorum10 yıldır aynı kuaföre aldırıyorum Buraya taşınınca istanbula geldikçe aldırıyorum çıktıkçada toparlıyorum küsen yerleri boyuyorum yaa dövme gibi ömür boyuymuş 6-12 aylık falan olsa nasıl olsa gidecek diyip yaptırır insan ama ömürlükmüş tırstım
Canım ömürlük değil bu, kalıcı makyaj işte, iki sene falan gidiyor bildiğim kadarıyla, sen sadece doldurtturursun, tam anlamıyla boyatmazsın..
Bende ilk defa senden duydumevet basçam parayı
b-fit deneyimi ya da portakal spor deneyimi olan var mı aranızda ahali
iyice araştır öyle git tam anlamıyla yapılırsa çok büyük rahatlık
ben kaşlarıma kalıcı makyajla boyatmayı düşünüyorum ama rezil olmasından korkuyorum sonra travestiler gibi olmaktan korkuyorum tam anlamıyla güvenilir bi yer bulmak zor
Canımcım bunu da çok iyi araştırmak lazım ama baktığında çok uyguna gelir, bu fiyatı verirsin ama tüm vücuduna uygularsın, eşine de yaparsın, sülalecek kullanabilirsiniz hattaBende ilk defa senden duydum
Ayy güldürdün ben
Güvenilir yer bulmak cesaret etmek vs. vs.
Kızlar
Philips Lumea IPL SC2003/11 Tüy Alma Sistemi bu makinayı biliyor musunuz? Bundan almayı düşündüydüm bir ara
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...akim.dinamik&gclid=CLua0u7qksACFVIPtAodR3MASA
Ayy dido alemsin kızCanımcım bunu da çok iyi araştırmak lazım ama baktığında çok uyguna gelir, bu fiyatı verirsin ama tüm vücuduna uygularsın, eşine de yaparsın, sülalecek kullanabilirsiniz hatta
Bende ilk defa senden duydum
Ayy güldürdün ben
Güvenilir yer bulmak cesaret etmek vs. vs.
Kızlar
Philips Lumea IPL SC2003/11 Tüy Alma Sistemi bu makinayı biliyor musunuz? Bundan almayı düşündüydüm bir ara
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...akim.dinamik&gclid=CLua0u7qksACFVIPtAodR3MASA
Ayy dido alemsin kız
İşe yarayacağını bilsem hiç düşünmem alırım şimdi bir kaç yoruma baktım tüycükleri uyutuyormuş ömür boyu kullanman gerekiyormuş kullanmayınca tüyler aynen çıkıyormuş yazıyordu korktum şuan
Ayy dido alemsin kız
İşe yarayacağını bilsem hiç düşünmem alırım şimdi bir kaç yoruma baktım tüycükleri uyutuyormuş ömür boyu kullanman gerekiyormuş kullanmayınca tüyler aynen çıkıyormuş yazıyordu korktum şuan
ömür boyumu
Kızlar bildiğim kadarıyla bu alet daha yeni çıktı, yani 1 yıllık ya var ya yok, etkilerinin tam olarak anlaşılması için bir kaç yıl geçmesi gerekiyor bence.
Biz bu lazer olayını profesyonel yaptırdığımız halde, tamamen bitmesi uzun sürüyor, kaldı ki bu ev aleti..
Bilemedim...
Ya benim bugün karnım hiç doymuyor, neden olabilir acaba?ohh be kalori arkadaşıma tekrar girebiliyorum
Ya benim bugün karnım hiç doymuyor, neden olabilir acaba?
Ay inş. ondandır ya, önüme fil koysan yerim yani, salatalık yedim az önce en zararsızı o diye..regldendir neden olacak
kızlar kışlık hazırladınız mı ?? neler yapıyorsunuz ?? biraz fikir alışverişi yapalım
Ayyy şekerim ben fasulye kavurdum, bezelye, barbunya, menemenlik domates, marmelatlar, reçeller, sarımsaklarımı bile dondurucuya attım.kızlar kışlık hazırladınız mı ?? neler yapıyorsunuz ?? biraz fikir alışverişi yapalım
Ayyy şekerim ben fasulye kavurdum, bezelye, barbunya, menemenlik domates, marmelatlar, reçeller, sarımsaklarımı bile dondurucuya attım.
Kız allah cızırtını versin, şaka yapıyorum, ben kim fasulye bezelye domates kimmaşallah sana ben bekarken elimi hiç bişeye sürmezdim
Kız allah cızırtını versin, şaka yapıyorum, ben kim fasulye bezelye domates kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?