Anneme her konuda yardım ederim, böyle şeyler yapsa onda da yardım ederim ama benim anamın pek işi olmaz böyle şeylerle.. O daha çok gezip tozmayı severne bilim şekerim benim yapan bekar arkidişlerim vardı anaları eli sopalı cadalozdu belki sende yapıyorsundur annene yardım ediyorsundur dedim
Bende BilemiyorumKızlar bildiğim kadarıyla bu alet daha yeni çıktı, yani 1 yıllık ya var ya yok, etkilerinin tam olarak anlaşılması için bir kaç yıl geçmesi gerekiyor bence.
Biz bu lazer olayını profesyonel yaptırdığımız halde, tamamen bitmesi uzun sürüyor, kaldı ki bu ev aleti..
Bilemedim...
korkarım ben evde kendi kendimizi kanser edicezzaten yaptırırken korkardım
ben kavanozda menemenlik domates hazırlamaya başladım geçen sene yapmıştım çok rahat ve lezzetli oluyor kışın
bu yazda 2 pişirimlik taze fasulye koydum ( doğrayıp üzerine kaynar su döküp bekletip sonra buzdolabı poşetine alıp direk dondurucuya attım )
mısır fazla almışız yemedik kalanları poşetleyip koydum inş bişi olmaz
dolmalık biber ipe dizdim kurumasını bekliyorum
daha menemenlik domates konservesi yapmaya devam edicem
Ayyy şekerim ben fasulye kavurdum, bezelye, barbunya, menemenlik domates, marmelatlar, reçeller, sarımsaklarımı bile dondurucuya attım.
Kızlar günaydın.
Geçen hafta : 70.2
Bu hafta şükürler olsun : 68.9
Fark 1.3
ben kilomu söylemek istemiyom
spora yazıldım kadın bile dedi adet bitsin 1 hafta geçsin o zaman kilo ve ölçü alalım diye
adetimin son günüyüm ve tosssunnnn gibiyim
54.7
geçen haftayı hatırlamıyom 53.9 oalbilir
Maşallah de kızzzhem her akşam havai fişekler eşliğinde çay keyfi hem de 1,3 gr tebrikler
4 kez tartılıp bizimde kafamızı karıştırmasan olmaz mıydıgünaydın kızlarr
kilo durumum tüm hafta içi 51,8 olarak tartıldım dün sabah 51,7 oldu dün işten eve dönünce açken tartıldım 51,5 bu sabah 51,1 ü gördüm anlamış değilim hangisi doğru hangisi yanlış çözemedim geçen hafta 51,5 kg dım. kafam çok karıştı
Kızlar günaydın, o zaman bombayı ben patlatıyorum.. Aşağıya yükleyeceğim fotoğraflar tartılma sırasına göredir.
Eki Görüntüle 1218307 Eki Görüntüle 1218308 Eki Görüntüle 1218309
Son rakamdan sonra 3 kez daha tartıldım ve aynı çıktı.
Reglimin 4. günündeyim, bilginize.
Ya zaten 50 yi görünce şok geçiriyordum, sonra dedim ki bu kesin yanlış doğru olamaz, bi daha tartıldım, o da çok yüksek geldi...kız benimki bari farklı günlerdeydi sen aynı anda birbirinden alakasız bu 3 rakamı nasıl gördün tartında bi sorun olmasın
800 gram almış gözüküyorsun ama üzülme o regl dan kaynaklı şişkinlikdir. Haftaya baya fark eder tahminimce
Maşallah de kızzz
Tatlım bu hafta niyetliydim ondan böyle oldu yoksa kilo alırdım muhakkak
4 kez tartılıp bizimde kafamızı karıştırmasan olmaz mıydı
Tabiki bu sabah çıkanı kabul et motive ol
Bu arada çok zayıfladın
Ya zaten 50 yi görünce şok geçiriyordum, sonra dedim ki bu kesin yanlış doğru olamaz, bi daha tartıldım, o da çok yüksek geldi...
Evin her yerinde tartıldım, bir de salı gününden beri her gün tuvalete çıkıyorum, yediğime içtiğime çok dikkat ettim, 1000 kalorinin üstüne hiç çıkmadım, hatta çarşamba-perşembe 900 lerde kaldım.
Anlamadım olayı yani...
Neyse geçen hafta 52.9 muşum.. Bu hafta 52.6 en azından 300 gram gitmiş, hem de regl olmama rağmen.tartının yerini değişme canım o çok yanıltıyor sabit bi yerde kalsın hep orda tartıl
Bebeğim harikasın, en iyisi sen istediğin kiloya ulaşana kadar oruç tut, hem sevap points kazan hem de amacına ulaşKızlar günaydın.
Geçen hafta : 70.2
Bu hafta şükürler olsun : 68.9
Fark 1.3
Bu hafta regl ikimizi de mahvetti, ama sen spora başlayacaksın, çok kıskandımben kilomu söylemek istemiyom
spora yazıldım kadın bile dedi adet bitsin 1 hafta geçsin o zaman kilo ve ölçü alalım diye
adetimin son günüyüm ve tosssunnnn gibiyim
54.7
geçen haftayı hatırlamıyom 53.9 oalbilir
Bebeğim harikasın, en iyisi sen istediğin kiloya ulaşana kadar oruç tut, hem sevap points kazan hem de amacına ulaş
Bu hafta regl ikimizi de mahvetti, ama sen spora başlayacaksın, çok kıskandım
Kızlar günaydın, o zaman bombayı ben patlatıyorum.. Aşağıya yükleyeceğim fotoğraflar tartılma sırasına göredir.
Eki Görüntüle 1218307 Eki Görüntüle 1218308 Eki Görüntüle 1218309
Son rakamdan sonra 3 kez daha tartıldım ve aynı çıktı.
Reglimin 4. günündeyim, bilginize.
Sabit bir yerde dursun şekerim. Dijital tartılar zaten sıkıntılı habire yer değiştirtirsen iyice beyni karışırYa zaten 50 yi görünce şok geçiriyordum, sonra dedim ki bu kesin yanlış doğru olamaz, bi daha tartıldım, o da çok yüksek geldi...
Evin her yerinde tartıldım, bir de salı gününden beri her gün tuvalete çıkıyorum, yediğime içtiğime çok dikkat ettim, 1000 kalorinin üstüne hiç çıkmadım, hatta çarşamba-perşembe 900 lerde kaldım.
Anlamadım olayı yani...
Bebeğim harikasın, en iyisi sen istediğin kiloya ulaşana kadar oruç tut, hem sevap points kazan hem de amacına ulaş
Bu hafta regl ikimizi de mahvetti, ama sen spora başlayacaksın, çok kıskandım
Ayyyy o düğüne beni de çağırsanıza yahaftayada benim regl serüvenim başlıyor hemde tatile çıkıyorum duyduğuma göre düğün için börekler tatlılar sarmalar yemekler mezeler planlanmış çok zorlu geçecek
Senin face in var mı?bir erkek sevdiğine prenses gibi davranıyorsa muhakkak bir kraliçenin elinde büyümüştür
yakın bi arkadaşım paylaşmış nette çok hoşuma gitti
Nasıl oldu kız anlamadım, bide salı dan beri her gün tuvalete çıkıyorumKız yine iyisin hem şişik hem zayıflamış pes maşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?