Kalori Arkadaşım

ne bilim şekerim benim yapan bekar arkidişlerim vardı anaları eli sopalı cadalozdu belki sende yapıyorsundur annene yardım ediyorsundur dedim
Anneme her konuda yardım ederim, böyle şeyler yapsa onda da yardım ederim ama benim anamın pek işi olmaz böyle şeylerle.. O daha çok gezip tozmayı sever
Yapar bişeyler ama kaşla göz arasında yapar, her şeyden iki üç torba koyar dondurucuya, öyle uzun uzadıya yapmaz..
Ne bileyim benim annem normal anneler gibi değil pek.

Bende Bilemiyorum

korkarım ben evde kendi kendimizi kanser edicez zaten yaptırırken korkardım

Allah korusun kızzzzz

Oooo maşallah kuzu sana
mısıra hiçbirşey olmuyor bende atıyorum

Bende fasülye menemen mısır atacağım inş. bir de reçel yapıcaz benm kocişim çok seviyor

Ayyy şekerim ben fasulye kavurdum, bezelye, barbunya, menemenlik domates, marmelatlar, reçeller, sarımsaklarımı bile dondurucuya attım.

Bir an gerçek zannettiydim

ben kilomu söylemek istemiyom
spora yazıldım kadın bile dedi adet bitsin 1 hafta geçsin o zaman kilo ve ölçü alalım diye
adetimin son günüyüm ve tosssunnnn gibiyim
54.7
geçen haftayı hatırlamıyom 53.9 oalbilir

günaydın kızlarr

kilo durumum tüm hafta içi 51,8 olarak tartıldım dün sabah 51,7 oldu dün işten eve dönünce açken tartıldım 51,5 bu sabah 51,1 ü gördüm anlamış değilim hangisi doğru hangisi yanlış çözemedim geçen hafta 51,5 kg dım. kafam çok karıştı

800 gram almış gözüküyorsun ama üzülme o regl dan kaynaklı şişkinlikdir. Haftaya baya fark eder tahminimce
hem her akşam havai fişekler eşliğinde çay keyfi hem de 1,3 gr tebrikler
Maşallah de kızzz
Tatlım bu hafta niyetliydim ondan böyle oldu yoksa kilo alırdım muhakkak
4 kez tartılıp bizimde kafamızı karıştırmasan olmaz mıydı
Tabiki bu sabah çıkanı kabul et motive ol
Bu arada çok zayıfladın

Kızlar günaydın, o zaman bombayı ben patlatıyorum.. Aşağıya yükleyeceğim fotoğraflar tartılma sırasına göredir.

Son rakamdan sonra 3 kez daha tartıldım ve aynı çıktı.
Reglimin 4. günündeyim, bilginize.

kız benimki bari farklı günlerdeydi sen aynı anda birbirinden alakasız bu 3 rakamı nasıl gördün tartında bi sorun olmasın
Ya zaten 50 yi görünce şok geçiriyordum, sonra dedim ki bu kesin yanlış doğru olamaz, bi daha tartıldım, o da çok yüksek geldi...
Evin her yerinde tartıldım, bir de salı gününden beri her gün tuvalete çıkıyorum, yediğime içtiğime çok dikkat ettim, 1000 kalorinin üstüne hiç çıkmadım, hatta çarşamba-perşembe 900 lerde kaldım.
Anlamadım olayı yani...

ben 51,5 kabul edeyim bu dengesizlikte geçen haftayla aynı kalsın zaten kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum da

tartının yerini değişme canım o çok yanıltıyor sabit bi yerde kalsın hep orda tartıl

Kızlar günaydın.

Geçen hafta : 70.2
Bu hafta şükürler olsun : 68.9
Fark 1.3
Bebeğim harikasın, en iyisi sen istediğin kiloya ulaşana kadar oruç tut, hem sevap points kazan hem de amacına ulaş
Bu hafta regl ikimizi de mahvetti, ama sen spora başlayacaksın, çok kıskandım

Bebeğim harikasın, en iyisi sen istediğin kiloya ulaşana kadar oruç tut, hem sevap points kazan hem de amacına ulaş

haftayada benim regl serüvenim başlıyor hemde tatile çıkıyorum duyduğuma göre düğün için börekler tatlılar sarmalar yemekler mezeler planlanmış çok zorlu geçecek

bir erkek sevdiğine prenses gibi davranıyorsa muhakkak bir kraliçenin elinde büyümüştür

yakın bi arkadaşım paylaşmış nette çok hoşuma gitti

Sabit bir yerde dursun şekerim. Dijital tartılar zaten sıkıntılı habire yer değiştirtirsen iyice beyni karışır

Kız o zmn zayıflamak için tutmuş olurum oruçta amacından sapmış olur olmaz öle borçlarımı tutim yeter

Zaten akşamları wc de yatmak çok zorluyor

haftayada benim regl serüvenim başlıyor hemde tatile çıkıyorum duyduğuma göre düğün için börekler tatlılar sarmalar yemekler mezeler planlanmış çok zorlu geçecek
Ayyyy o düğüne beni de çağırsanıza ya
bir erkek sevdiğine prenses gibi davranıyorsa muhakkak bir kraliçenin elinde büyümüştür

yakın bi arkadaşım paylaşmış nette çok hoşuma gitti
Senin face in var mı?
Kız yine iyisin hem şişik hem zayıflamış pes maşalalhh
Nasıl oldu kız anlamadım, bide salı dan beri her gün tuvalete çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…