günaydın kızlar yoğun bir hafta ve sonu geçirdim arkadaşım geldi onla güzel gezdik ve hafta sonu onu uğurladım.Fakat kilo almışım yinediyet yapmıyorum bir güzel de yedim bu hafta sporu sadece cumartesi pazar yapabildim eskisi gibi 1 saat spor yapamıyorum kızlar nazar değdi bana heralde en fazla ayrım saat yapıyorum bırakıyorum
iş yerinde rutin işler var evde zaman su gibi akıp gidiyor zaten :))
havalardan her halde manyak etti bizi bi sıcak bi soğuk
Nazar mı ettik seni acaba
Ayy havadan mı bilmiyorum ama asalak gibiyim bugüniş bitsede gitsek modundayım
kızlar ben zayıflamış olmama rağmen hala kıyafet bulamıyorum. Dün 2 bluz denedim gögüslerden olmadı
Gögüslerden dapdar oluyor
cnm ya inan bana zayıflama moduna gireli kaç beden olduğumu bilmiyorumgöğüsler kaç beden
cnm ya inan bana zayıflama moduna gireli kaç beden olduğumu bilmiyorum
Şunu söyleyeyim 10 haziranda 99 cm çıkmıştı gögüslerim . (Ben hala evlenirken aldığım çamaşırları kullanıyorum önceden sonda kullanıyordum şimdi 3. de )
Biraz açık konuştum
Aynıyız desene:9 :9 :9 bende
:) :) :) :) :) bende açık sordum
hmm bi ölç istersen aldığın çamaşırlar toparlayıcılı falan mı??
bende uzun zamandır alış veriş yapmıyorum kaç bedenim haberim yok :)
Aynıyız desene
süngerli kullanıyom ben
Ayy aynı beni tarif ettinkız süngersiz kullanan mı var herhalde kullanan son kuşak ananem :)
sana desteksiz ve ince süngerli olanları kullanmanı tavsiye ederim onların birde toparlayıcılı olanları var zaten büyükler destekli yada kalın sünger iyice dolgun gösterir
ve sırtını saran yan bantları çok ince olmasın oda koltuk altındaki ve sırtındaki bıngıl etleri ip gibi sıkar ve kat kat gösterir
Ayy aynı beni tarif ettin
Anlattığın modelden bir tane buraya resim atar mısın yeni alışveriş yapmam lazım öyle bakarım kulllandıkça sana dua ederim
kız süngersiz kullanan mı var herhalde kullanan son kuşak ananem :)
sana desteksiz ve ince süngerli olanları kullanmanı tavsiye ederim onların birde toparlayıcılı olanları var zaten büyükler destekli yada kalın sünger iyice dolgun gösterir
ve sırtını saran yan bantları çok ince olmasın oda koltuk altındaki ve sırtındaki bıngıl etleri ip gibi sıkar ve kat kat gösterir
Anlattığın modelden bir tane buraya resim atar mısın yeni alışveriş yapmam lazım öyle bakarım kulllandıkça sana dua ederim
Kızlar ben tekrar spora başlamak istiyorum.
Pilates aletleri alayım diyorum, ne dersiniz?
Peki ne önerirsin bana canım?ben plates yaparken çok sıkılıyorum
Ben
Kuşum benim kardeşimin göğüsleri de büyük, o hep aynı modeli kullanıyor, bak aşağıda linkini veriyorum, bi dene istersen, aynı modelin renk renk versiyonları mevcut.Ben
bunları sevmiyorum yapıştırıyor gögüslerimi rahatsız oluyorum.
Bu güzelmiş gerçektenKuşum benim kardeşimin göğüsleri de büyük, o hep aynı modeli kullanıyor, bak aşağıda linkini veriyorum, bi dene istersen, aynı modelin renk renk versiyonları mevcut.
http://www.penti.com/lotus-dantel-sutyen-g13
Eeee sen de hiçbir şey beğenmiyorsunBu güzelmiş gerçekten
Ama ben ortası ayrık olan oluyorya onları çok seviyorum rahat kullanışlı geliyor bana kaç yıldır öyle kullanıyorum
Bu güzelmiş gerçekten
Ama ben ortası ayrık olan oluyorya onları çok seviyorum rahat kullanışlı geliyor bana kaç yıldır öyle kullanıyorum
Eeee sen de hiçbir şey beğenmiyorsun
Azıcık yeniliklere açık ol, belki bunu daha çok beğeneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?