Kalori Arkadaşım

Nazar mı ettik seni acaba

iş yerinde rutin işler var evde zaman su gibi akıp gidiyor zaten :))

havalardan her halde manyak etti bizi bi sıcak bi soğuk

Ayy havadan mı bilmiyorum ama asalak gibiyim bugün iş bitsede gitsek modundayım

kızlar ben zayıflamış olmama rağmen hala kıyafet bulamıyorum. Dün 2 bluz denedim gögüslerden olmadı
Gögüslerden dapdar oluyor

göğüsler kaç beden
cnm ya inan bana zayıflama moduna gireli kaç beden olduğumu bilmiyorum
Şunu söyleyeyim 10 haziranda 99 cm çıkmıştı gögüslerim . (Ben hala evlenirken aldığım çamaşırları kullanıyorum önceden sonda kullanıyordum şimdi 3. de )

Biraz açık konuştum

:9 :9 :9 bende

:) :) :) :) :) bende açık sordum

hmm bi ölç istersen aldığın çamaşırlar toparlayıcılı falan mı??

bende uzun zamandır alış veriş yapmıyorum kaç bedenim haberim yok :)

:9 :9 :9 bende

:) :) :) :) :) bende açık sordum

hmm bi ölç istersen aldığın çamaşırlar toparlayıcılı falan mı??

bende uzun zamandır alış veriş yapmıyorum kaç bedenim haberim yok :)
Aynıyız desene

süngerli kullanıyom ben

Aynıyız desene

süngerli kullanıyom ben

kız süngersiz kullanan mı var herhalde kullanan son kuşak ananem :)

sana desteksiz ve ince süngerli olanları kullanmanı tavsiye ederim onların birde toparlayıcılı olanları var zaten büyükler destekli yada kalın sünger iyice dolgun gösterir

ve sırtını saran yan bantları çok ince olmasın oda koltuk altındaki ve sırtındaki bıngıl etleri ip gibi sıkar ve kat kat gösterir

Ayy aynı beni tarif ettin
Anlattığın modelden bir tane buraya resim atar mısın yeni alışveriş yapmam lazım öyle bakarım kulllandıkça sana dua ederim

Anlattığın modelden bir tane buraya resim atar mısın yeni alışveriş yapmam lazım öyle bakarım kulllandıkça sana dua ederim

Kızlar ben tekrar spora başlamak istiyorum.
Pilates aletleri alayım diyorum, ne dersiniz?

didoş eklemiş bi örnek belki omuz askıları daha ince olabilir bide sakın kocaman dikişli şeyler alma bluzların tshirtlerin altında izleri çıkar

Bu güzelmiş gerçekten
Ama ben ortası ayrık olan oluyorya onları çok seviyorum rahat kullanışlı geliyor bana kaç yıldır öyle kullanıyorum

Bu güzelmiş gerçekten
Ama ben ortası ayrık olan oluyorya onları çok seviyorum rahat kullanışlı geliyor bana kaç yıldır öyle kullanıyorum

o zaman sende o modelin ince süngerli ve ayrık olanına bak ama çok ayrık olmasın oda çok çirkin oluyor

Eeee sen de hiçbir şey beğenmiyorsun
Azıcık yeniliklere açık ol, belki bunu daha çok beğeneceksin.

dido nasıl resim yükleniyor yaa ben yükleyemedim ınsert A photo/video ya tıkladım küçük bi pencere çıkıyor bişeyin ID sini istiyor ve ekle/iptal butonu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…