15 yıl önce yaşadıkları olumsuzlukları bizim bu dönemde yaşamamızı istiyorlar hayat şartları çok çabuk değişiyor
Aynen aynen
Düğünde ne giydin resim falan yok mu kuzu
ay ben dün neler yedim nelerrr sinirimden patlayacam bugün. sabahda yedim deli gibi bugünden tezi yok artık bi kilo çizelge listesi oluşturdum kendime ona günlük yazacağım kilolarımı filan bi düzene sokacağım. yeter bu kadar canım aaaa
kışın verdiklerimi geri alacam yoksam hiiii Allah korusun
ay ben dün neler yedim nelerrr sinirimden patlayacam bugün. sabahda yedim deli gibi bugünden tezi yok artık bi kilo çizelge listesi oluşturdum kendime ona günlük yazacağım kilolarımı filan bi düzene sokacağım. yeter bu kadar canım aaaa
kışın verdiklerimi geri alacam yoksam hiiii Allah korusun
zaten senin bizi taktığın yok ki kilo bildirimi yapmazsın gelip ne yediklerimize bakmazsın sonrada buraya gelip fırçanı atarsın
çok boşladık bu aravuuhuuu sinoki sinirlenmiş ama haklısın kız ne bu topiğin hali kimse zayıflayamıyor herkes kilo alıyor
ben tatile kadar 65 olmak istiyordum yaaçok haklısın
ben tatile kadar 65 olmak istiyordum yaa
senin gibi 1 kilo ilede kurtulamam ben
ay bende bilmiyorum valla ama yemeyeceğim artıkınık sözneyin hıncını aldın niye o kadar yedin kiii ?????
zaten senin bizi taktığın yok ki kilo bildirimi yapmazsın gelip ne yediklerimize bakmazsın sonrada buraya gelip fırçanı atarsın
bayramda mı çıkacaksınız tatile ?? yaa sen zamanında haftada 2 kilo vermiş kızsın çikiletalara karbonhidratlara falan veda et düzen kur akşamlarıda eşinle yürüşe geri dön verirsin istersen olurr
ay bende bilmiyorum valla ama yemeyeceğim artıkınık söz
fırçamı atıyom da kendime atıyom . yok yok zayıflayacağım kesin tekrardan başladım. hafta sonu fazla dikkat etmedim yine ama almamışım o bile yeter
kaç kilo olduğumu söylesem döversin herhalde söylemeyeyim en iyisi.ramazan bayramında 69.7 kiloydum. geçen cuma 72,7 çıktım ondan çok sinirlendim kendime. bu kilolar varya çok nankör diyecem de değiller aslında fazla sadıklar. baksana hemen geri geliveriyorlar yalnız bırakmıyorlar bizi. gülüyom emme yine sinirden gülüyorum.
Ayy o güünleri çok özledim gerçekten kilo verdikçe eskisi kadar dikkat etsemde sonuçta çok yavaş verdiğimin farkına vardır. Sanırım artık vucut alıştı ve zayıfladıkça kilo vermem de bir hayli zor oluyor
Oyy ttatlım ya aynen öyle hiç nankör değiller anında yerlerine fazlasıyla yapışııp kalıyorlar
Kızlar günaydın hafta ssonu öyle bir kaçırdımki tartılmaya korkuyorum o dereceçok mutsuzum
Kızlar günaydınnnnnnn, tatilim bitti artık aranızdayım
Ben sana küstüm.hoşgeldinnn özledimmm senii nasıldı tatil nereye gittin beğendin mi????? anlat bakalımmm
Ben sana küstüm.
Senden telefon bekledim, en azından 1-2 saatini ayırırsın diye düşünmüştüm ama... Neyse artık...tripte atarmış
niyekine küstün bana
inan bana tatil hiç planladığımız gibi geçmedi evdeki hesap çarşıya uymadı
adalara gidicektik 2 günlüğüne gidemedik
evlenen bi arkadaşımız vardı düğününe gidememiştik evine gidecektik gidemedik
bi arkadaşımın babası vefat etmişti seninde tanıdığın ona gidecektik sadece telefonlaşabilmiştik gidemedik
eşimin teyzesinin yazlığı vardı Edirne deki düğün dönüşü oraya gidecektik gidemedik
Senden telefon bekledim, en azından 1-2 saatini ayırırsın diye düşünmüştüm ama... Neyse artık...
Tatilim iyi geçti, Marmaris'e gittik kız kardeşimle, çok eğlendik..
Baya şanssızlıklar olmuş.gittiğimiz günü ertesi günü biz edirnedeyken kiracımız kaçtı düğünden istanbula dönmek zorunda kaldık eşimin teyzesinin yazlığına gidecektik sonra evle uğraştık tamiratları badana boyaları ve görmeye gelen yeni kiracıları bağladı bizi kımıldayamadık hiç bi yere eşime bırakamadım damat kınasını bizim boşalan evde yapmak istediler ben izin vermedim ayakkabılarla girilip oynanılacağı için eşimi tek görürlerse sıkıştırıp kabul ettirirlerdi. tüm tatailim iğrenç geçti bi daha bu kadar uzun kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?