Kalori Arkadaşım

ay ben dün neler yedim nelerrr sinirimden patlayacam bugün. sabahda yedim deli gibi bugünden tezi yok artık bi kilo çizelge listesi oluşturdum kendime ona günlük yazacağım kilolarımı filan bi düzene sokacağım. yeter bu kadar canım aaaa

kışın verdiklerimi geri alacam yoksam hiiii Allah korusun

neyin hıncını aldın niye o kadar yedin kiii ?????

zaten senin bizi taktığın yok ki kilo bildirimi yapmazsın gelip ne yediklerimize bakmazsın sonrada buraya gelip fırçanı atarsın

zaten senin bizi taktığın yok ki kilo bildirimi yapmazsın gelip ne yediklerimize bakmazsın sonrada buraya gelip fırçanı atarsın

vuuhuuu sinoki sinirlenmiş ama haklısın kız ne bu topiğin hali kimse zayıflayamıyor herkes kilo alıyor

ben tatile kadar 65 olmak istiyordum yaa

senin gibi 1 kilo ilede kurtulamam ben

bayramda mı çıkacaksınız tatile ?? yaa sen zamanında haftada 2 kilo vermiş kızsın çikiletalara karbonhidratlara falan veda et düzen kur akşamlarıda eşinle yürüşe geri dön verirsin istersen olurr

neyin hıncını aldın niye o kadar yedin kiii ?????
ay bende bilmiyorum valla ama yemeyeceğim artıkınık söz

fırçamı atıyom da kendime atıyom . yok yok zayıflayacağım kesin tekrardan başladım. hafta sonu fazla dikkat etmedim yine ama almamışım o bile yeter

kaç kilo olduğumu söylesem döversin herhalde söylemeyeyim en iyisi. ramazan bayramında 69.7 kiloydum. geçen cuma 72,7 çıktım ondan çok sinirlendim kendime. bu kilolar varya çok nankör diyecem de değiller aslında fazla sadıklar. baksana hemen geri geliveriyorlar yalnız bırakmıyorlar bizi. gülüyom emme yine sinirden gülüyorum.

bayramda mı çıkacaksınız tatile ?? yaa sen zamanında haftada 2 kilo vermiş kızsın çikiletalara karbonhidratlara falan veda et düzen kur akşamlarıda eşinle yürüşe geri dön verirsin istersen olurr

Ayy o güünleri çok özledim gerçekten kilo verdikçe eskisi kadar dikkat etsemde sonuçta çok yavaş verdiğimin farkına vardır. Sanırım artık vucut alıştı ve zayıfladıkça kilo vermem de bir hayli zor oluyor

Oyy ttatlım ya aynen öyle hiç nankör değiller anında yerlerine fazlasıyla yapışııp kalıyorlar

Kızlar günaydın hafta ssonu öyle bir kaçırdımki tartılmaya korkuyorum o derece çok mutsuzum

günaydın kızlarrr

fazla kaçırıp kaçırıp gelip burda ağlayın bu hafta herkes zayıflamalı başka yolu yok gerçi ben regl olcam + ya çıkabilirim ama çabalıcam

Ben sana küstüm.

tripte atarmış

niyekine küstün bana

inan bana tatil hiç planladığımız gibi geçmedi evdeki hesap çarşıya uymadı
adalara gidicektik 2 günlüğüne gidemedik
evlenen bi arkadaşımız vardı düğününe gidememiştik evine gidecektik gidemedik
bi arkadaşımın babası vefat etmişti seninde tanıdığın ona gidecektik sadece telefonlaşabilmiştik gidemedik
eşimin teyzesinin yazlığı vardı Edirne deki düğün dönüşü oraya gidecektik gidemedik

Senden telefon bekledim, en azından 1-2 saatini ayırırsın diye düşünmüştüm ama... Neyse artık...

Tatilim iyi geçti, Marmaris'e gittik kız kardeşimle, çok eğlendik..

Senden telefon bekledim, en azından 1-2 saatini ayırırsın diye düşünmüştüm ama... Neyse artık...

Tatilim iyi geçti, Marmaris'e gittik kız kardeşimle, çok eğlendik..

gittiğimiz günü ertesi günü biz edirnedeyken kiracımız kaçtı düğünden istanbula dönmek zorunda kaldık eşimin teyzesinin yazlığına gidecektik sonra evle uğraştık tamiratları badana boyaları ve görmeye gelen yeni kiracıları bağladı bizi kımıldayamadık hiç bi yere eşime bırakamadım damat kınasını bizim boşalan evde yapmak istediler ben izin vermedim ayakkabılarla girilip oynanılacağı için eşimi tek görürlerse sıkıştırıp kabul ettirirlerdi. tüm tatailim iğrenç geçti bi daha bu kadar uzun kalmam

Baya şanssızlıklar olmuş.
Buldunuz mu peki yeni kiracı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…