Kalori Arkadaşım

yine kimsecikler yokk kızlar geçen gün istanbuldan yatılı misafirim gelecek diye fazla süt almıştım geçen çarşamba sütlaç yaptım ( hayatımda ilk defa sütlaç yaptım eşim sevmiyor zevksiz ) ve hala evde 2 kase var seviyorum ama yiyememmm atmayada kıyamammm ilk gözağrılarım benim napcam bennn

aaaa artık aşağıda topikte kimler var görünüyorr

günaydınlarr

kalorilerimi sayıyorum iyi güzel de spor yapamıyorum ya bi de onu düzene soksam keşke de , sinekim gibi sarkmadan , zayıflasam

Komşun varsa komşuna ver ahh olsada yesem çok severim

aaaa artık aşağıda topikte kimler var görünüyorr

evet çok iyi olmuş

günaydınlarr

kalorilerimi sayıyorum iyi güzel de spor yapamıyorum ya bi de onu düzene soksam keşke de , sinekim gibi sarkmadan , zayıflasam

Pis kız

ay kızlar nerdesiniz ben geldim kimsecikler girmiyor foruma aaaaaaaaaaaa

yaa nasılmış sen bizi terk ederken iyiydi ben giriyorum bakınıyorum hiç kimse yok geri çıkıyorum napim girmeyenler kilo alsında görsünler hıhhhhh

ay kızlar nerdesiniz ben geldim kimsecikler girmiyor foruma aaaaaaaaaaaa

Ohh sana ohhhhhh
yaa nasılmış sen bizi terk ederken iyiydi ben giriyorum bakınıyorum hiç kimse yok geri çıkıyorum napim girmeyenler kilo alsında görsünler hıhhhhh

ilk pişirdiğimde komşuma 3 kase vermiştim keşke komşum olsaymışınn

Keşkeeeeee çok severim yaa

Kızlar ilk defa 1 hafta boyunca hiç tartılmadım yarın sabah için çok heyecanlıyım kilo almış hissediyorum

Ohh sana ohhhhhh

Keşkeeeeee çok severim yaa

Kızlar ilk defa 1 hafta boyunca hiç tartılmadım yarın sabah için çok heyecanlıyım kilo almış hissediyorum

bende pazartesi resetlicem kendimi bayramdada edeyim inş. pilatese başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…