çıkarınca nasıl olsa nevresim geçiricem :) battaniyelerede nevresim geçirip kullanıyorum ben hem daha az kirleniyor hem de tüyleri beni rahatsız ediyor
ben burdayımmmkızlar nerelerdesiniz
Komşun varsa komşuna ver ahh olsada yesem çok severimyine kimsecikler yokk kızlar geçen gün istanbuldan yatılı misafirim gelecek diye fazla süt almıştım geçen çarşamba sütlaç yaptım ( hayatımda ilk defa sütlaç yaptım eşim sevmiyor zevksiz ) ve hala evde 2 kase var seviyorum ama yiyememmm atmayada kıyamammm ilk gözağrılarım benim napcam bennn
aaaa artık aşağıda topikte kimler var görünüyorr
günaydınlarr
kalorilerimi sayıyorum iyi güzel de spor yapamıyorum ya bi de onu düzene soksam keşke de , sinekim gibi sarkmadan , zayıflasam
Komşun varsa komşuna ver ahh olsada yesem çok severim
evet çok iyi olmuş
Pis kız
ay kızlar nerdesiniz ben geldim kimsecikler girmiyor foruma aaaaaaaaaaaa
Komşun varsa komşuna ver ahh olsada yesem çok severim
evet çok iyi olmuş
Pis kız
döndüm ben sahalara geri zayıflıyorum ayrıca da hııhhyaa nasılmış sen bizi terk ederken iyiydiben giriyorum bakınıyorum hiç kimse yok geri çıkıyorum napim girmeyenler kilo alsında görsünler hıhhhhh
döndüm ben sahalara geri zayıflıyorum ayrıca da hııhh
bakınız benkızlar duyun gelmeyenler zayıflayamıyor üstüne kilo alıyor sizde dönün sahalara huuuuu kime diyorum
ay kızlar nerdesiniz ben geldim kimsecikler girmiyor foruma aaaaaaaaaaaa
yaa nasılmış sen bizi terk ederken iyiydiben giriyorum bakınıyorum hiç kimse yok geri çıkıyorum napim girmeyenler kilo alsında görsünler hıhhhhh
ilk pişirdiğimde komşuma 3 kase vermiştimkeşke komşum olsaymışınn
Ohh sana ohhhhhh
Keşkeeeeee çok severim yaa
Kızlar ilk defa 1 hafta boyunca hiç tartılmadım yarın sabah için çok heyecanlıyım kilo almış hissediyorum
bende pazartesi resetlicem kendimi bayramdada edeyim inş. pilatese başlıcam
darısı başıma darısı başıma
Ayy kuzu inş. ama çok zor R dönemime az kaldı çikiletaya boğuldumevdeyim yazıcağıma edeyim yazmışım
aminnn amiiinnn senide bi 50 li rakamlarda görsek güzel olmaz mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?