Kalori Arkadaşım

Gitmeden önce tartıldım 52.3 tüm, bu sabah tartıldım 52.9..
600 gram almışım, oysaki hiç kısmadan yedim, alkol de aldım, en az 2 kg alırım diyordum..

iyiymiş ben 1 kg civarı almışım dediğin gibi hiç kısmadım

yaa benim terazide bi dengesizlik olmaya başladı galiba saçmalamaya başladı anlamıyorum hergün farklı çıkarıyor bu sabah tam 52 tarttı cuma 52,5 tu haftasonu çok abarttım ama nedense 500 gr eksik çıktım

Geçen haftalarda benimki de öyleydi nedense.

İşler mi birikmiş, ondan mı?

yok yaa evle ilgili salonumda istediğim ferahlığı yakalayamadım c.tesi çalışmasaydım tekrar eşyaların yerlerini değişecektik istanbuldayken vakumlu hurç almıştım bazaların altını düzenledim dün yer açıldı küçük odadaki fazlalıkları da toparladım bi tek salonum kaldı orda da istediğim ferahlığı düzeni kurabilsem içim daralttı resmen şu ev bi derli toplu temiz kalabilse annem ev hanımlığı nankör meslek derdi iş hiç bitmez ev hep kirlenir üstüne maaş sigortada olmaz derdi kadın dibine kadar haklıymış

Eşyaların mı büyük geliyor odaya?

Canim dikkat et o hurclar vakumunu alinca icindeki malzemeyi hep cizik cizik haline getiriyor ben kisliklari koymustum gecen yil giyinmek icin cikarttigimda hep kiris kiris oldu

Canim dikkat et o hurclar vakumunu alinca icindeki malzemeyi hep cizik cizik haline getiriyor ben kisliklari koymustum gecen yil giyinmek icin cikarttigimda hep kiris kiris oldu

ben yorgan yastık ve battaniye koydum kırışsa da önemli değil yani

günaydın kızlarrr....

ben kalori saymaya tekrardan adapte oldum iyi gidiyor moralim düzeldi bu sabah

ben yorgan yastık ve battaniye koydum kırışsa da önemli değil yani

Öyle deme benm mis gibi pundif pundif yumuşak battaniyem kırış kırış olduydu çok üzüldüydüm

günaydın kızlarrr....

ben kalori saymaya tekrardan adapte oldum iyi gidiyor moralim düzeldi bu sabah

Günaydın cnm anlaşılan tartıda gördüğün raakam seni mutlu etti. Hadi bakalım.

Ben tartılmaya korkuyorum cuma tartılacağım

çıkarınca nasıl olsa nevresim geçiricem :) battaniyelerede nevresim geçirip kullanıyorum ben hem daha az kirleniyor hem de tüyleri beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…