Kalori Arkadaşım

haklısın cnm . Bir şekilde sıkılaşmam lazım poff ya
bu arada uzun zamandır melindadan haber alamıyoruz

iş yerindeki internette foruma girerken kısıntı oluyordu bazen açmadığını söylüyordu ama sonra noldu meçhul??

nbr cnm nasıldı haftasonun ne var ne yok

iyiyim canım senden nbr ??

c.tesi günü salonda değişiklikler yaptık koltukların tv nin falan yerlerini değiştirdik sonra her c.tesi olan işlerin sil süpür falan akşam yemeğinden sonra alış verişe gittik telimin bataryası şişmişti ( davul gibi olmuştu) yeni batarya ayakkabı falan aldım

pazar günü bir sürü işimin ( bayram temizliği) olmasına rağmen kahvaltı yapıp dışarı çıktık akşam 9 da eve geldik bugün için yemek yaptık ve inanılmaz bir baş ağrısıyla uyudum

bayramda misafirlerim var dün haber verdiler küçük eltim, eşi ve 12 yaşındaki oğlu, küçük kayınım , eşi 12 yaşındaki oğlu ve 2 yaşındaki kızı 4 gün boyunca bizdeler

c.tesi akşamı turşu benzeri bişi yaptım istanbulda annemde yedim ( teyzem yapmış) kola şişesinin içine tatlı sivri biber( kıl biber derler yaa) küçük parmağı boyunda doğrayarak dolduruluyor aralarına sarımsak konuluyor sonra 1 çay bardağı yağ tuz ve şeker konuluyor ağzı kapatılıp yatay olarak dinlendiriliyor hergün içindeki yağlı sosun dağılması için sallanıyor yaptım ama sanırım tuzu ve şekeri fazla koymuş olabilirim 1tl kola şişesine ve 3 tane 500 ml su şişesine yaptım görcez artık

şimdide bayrama ne hazırlık yapsam diye düşünüyorum ????

Günaydın kızlar.
Aramızda düzelen bir şey yok maalesef.

hmm

Oooo kuzu bayramda işin zor vallahi hem bayram telaşesi hemde çoluk çocuklu 4 gün yatılı misafirler napcan

o turşudan bende yaptım

ben şeker katmadım sirke kattım Gayet güzel oldu yedik biraz dahada var inş seninkiler de çok güzel olur

Benm tl inde bataryası hiç tutmuyor benm de bir alışverişe çıkmam lazım pof akıllı telefon mu batarya canavarımı anlamış değilim

walla ilk defa yaptım sirkede koydum bi yemek kaşığı inş olur

bu akşamda kırmızı biber maceram var fırınlayıp soyup hazırlıcam

pazar alış verişi yapmam lazım hergüne bi menü bulmam lazım bayram temizliği yapmam lazım ( Allahtan camlarım ve perdelerim temiz mermerlerini silmem yeterli)

Kırmızı biberden bende yapmak istiyorum nasıl yapacaksın kahvaltılık sosuna bayılıyorum

Kurban kesecekseniz eğer bayramda en azından 1 günlük menün hazır kavurma

Kırmızı biberden bende yapmak istiyorum nasıl yapacaksın kahvaltılık sosuna bayılıyorum

Kurban kesecekseniz eğer bayramda en azından 1 günlük menün hazır kavurma

eee geri kalan 3 gün ???

geçen sene biberleri bütün fırınlamıştım piştikten sonra çekirdeklerini ayıklamak çok zor oldu hep yapıştı tek tek ayıklamak zorunda kaldım 1 saat
bu sene biberleri ikiye bölücem çekirdekleri ayıklayıp ters bi şekilde tepsiye dizicem fırınlıcam piştikten sonra kabuklarını soyup doğrucam sirke, sarımsak, tuz, yağ ilave edip konserve kavanozuna koymayı planlıyorum geçen sene soslamadan dondurucuya atmıştım çıkarıp sosluyup 2 gün sonra tüketiyorduk bu sene yerim yok

yeride yokmuşş oo maşallah sen karıncalar gibi bütün yaz çalışıp dondurucuyu doldurmuşsun maşallah becerikli kuzuya

yeride yokmuşş oo maşallah sen karıncalar gibi bütün yaz çalışıp dondurucuyu doldurmuşsun maşallah becerikli kuzuya

benim buzdolabında en çok yeri lor peynirleri kaplıyor şu aralar nasıl azaltabilirim diye düşünüyorum kara kara

Kırmızı biberlerin içini lor peynirle doldur

çatlak :) ben öyle sevmiyorum ben sarmısaklı zeytinyağlı soslu seviyorum hem bu lor başka lor Erzurum yöresine ait küflü lor anca kahvaltıda yenilebilir börek poğaça falan olmaz herkesin damak zevkine de hitap etmez nadirdir sevenler Erzurumlular gibi

O zaman Erzurum'lu arkadaşlarınız varsa onları kahvaltıya davet et, bir kısmı tükenir en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…