Sonbaharda gidilecek yerler diye yazınca kapadokya çıkıyor umarım çok soğuk olmaz.hava şartlarınıda göz önünde bulundurun sonra üşümekten gezemez hale gelmeyin
Kuşum ben akşam burada yeni açılan bi avm ye gideceğim büyük ihtimalle.çok teşekkürler şekerim netten baktım çok güzel seçenekleri var var ama netten satışlarını bulamadım
Abant'a gidin bence :)Sonbaharda gidilecek yerler diye yazınca kapadokya çıkıyor umarım çok soğuk olmaz.
kızlar haydi önerilerinizi bekliyorum
kızlarr bir sorum olacak aranızda tayt giyen var mı?? ben tayt almak istiyorum ama opak çorap gibi içimin görünmesinden korkuyorum pentinin taytlarından aldım geçen sene ama çorap gibiydiler gerçi benim onları alma amacım kışlık kalın elbiselerimin altına giyinmekti bu yıl çok güzel triko uzun kazaklar aldım taytın üzerine süper olurlar ama şöyle kaliteli diz yapmayan içimi göstermeyecek bi kaç tayt almam lazım
kız c & a ya bak dedim ya bi git bak güzel hemde ucuzbende baktım online satışı yok mağaza var acaba fiyatları nedir ??? bi tayta kot pantolon fiyatı ödemek istemem yani :)
C&A 'da güzel katılıyorum bebişime.kız c & a ya bak dedim ya bi git bak güzel hemde ucuz
Kuşum ben akşam burada yeni açılan bi avm ye gideceğim büyük ihtimalle.
Orada varmış calzedonia mağazası, fiyatlara bakar söylerim sana.
Sonra eğer istersen alır kargolarım.
kız 34 bta ve sinek sizler görünmez oldunuz demek kimler forumu okuyor diye bakıyorum 4 üye diyor ama bi hejira bi de ben görünüyorum sizi gidi siziler sizi. bi de kimler okuyor görünmüyor diye sitem ediyorlardı. siz kendiniz görünmüyorsunuz asıl cadılar. bende kapatacağım o zaman benide göremeyin sitede miyim değil miyim
bu sinekim varya hiç bi yere gitmez ben size söyleyeyim hiç yormayın kendinizi ona yer beğendireceğiz diye ben çözdüm sinekimi çünkü. bu gidişle evde pinekleyecekler karı koca görürsünüz
Sonbaharda gidilecek yerler diye yazınca kapadokya çıkıyor umarım çok soğuk olmaz.
kızlar haydi önerilerinizi bekliyorum
Abant'a gidin bence :)
Melinda gitmişti canım Ağva'ya.bende bir şey kapatmıyorum :S:S
İkide bir güncelelnsin diye girip çıkıyorum ondn mı acaba
Ayrıca Allah nasip ederse gideceğim inş
Didoşum Bolu abant elde oraya gideceğiz not aldım
Kızlar biriniz Ağvaya gitiydi kimdi o
bende bir şey kapatmıyorum :S:S
İkide bir güncelelnsin diye girip çıkıyorum ondn mı acaba
Ayrıca Allah nasip ederse gideceğim inş
Didoşum Bolu abant elde oraya gideceğiz not aldım
Kızlar biriniz Ağvaya gitiydi kimdi o
Melinda gitmişti canım Ağva'ya.
ben geçen sene kasım sonunda Aksaray ve Nevşehir 'e gitmiştim iş için 2 gün kaldım dondum resmen yaaa hele Kapadokyada bomboş arazi rüzgar bi vuruyor kesiyordu resmen
Abant ta güzel fikir ama hala o doğa harikası görüntüsünde mi bilemiyorum en son duyduğuma göre göl kuraklık tehlikesi geçiriyordu ve çevresindeki araziler araplara satılıyordu
Melindaya ulaşamıyomMelinda gitmişti canım Ağva'ya.
hmm ben değildim
bizde eşimle ekimde hafta sonu 2 günlüğüne bi yerlere kaçalım diyorduk
bi ara senin gibi araştırıyordum kaplıca , abant , Kapadokya ( uzak olur dedik 2 gün için vazgeçtik) , Bursa seçeneklerimiz arasındaydı ama hiç biri olmayacak arabayı satmayı planlıyoruz biraz birikim yapmalıyız
mantıklımelinda için kayıp ilanı mı versek ???? neden gelmiyor acaba ???
kızlarr yaa hani diyet hani kalori sayma hani bildirim Allahım nerdeyim ben
kızlarr yaa hani diyet hani kalori sayma hani bildirim Allahım nerdeyim ben
Biz gayet güzel diyet, kalori sayımı, bildirim yapıyoruz .. sahi neredesin sen
Bildirim yapmadın, kendinden bahsetmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?