Kalori Arkadaşım

çok teşekkürler şekerim netten baktım çok güzel seçenekleri var var ama netten satışlarını bulamadım
Kuşum ben akşam burada yeni açılan bi avm ye gideceğim büyük ihtimalle.
Orada varmış calzedonia mağazası, fiyatlara bakar söylerim sana.
Sonra eğer istersen alır kargolarım.

bende baktım online satışı yok mağaza var acaba fiyatları nedir ??? bi tayta kot pantolon fiyatı ödemek istemem yani :)
kız c & a ya bak dedim ya bi git bak güzel hemde ucuz

bu sinekim varya hiç bi yere gitmez ben size söyleyeyim hiç yormayın kendinizi ona yer beğendireceğiz diye ben çözdüm sinekimi çünkü. bu gidişle evde pinekleyecekler karı koca görürsünüz

kız 34 bta ve sinek sizler görünmez oldunuz demek kimler forumu okuyor diye bakıyorum 4 üye diyor ama bi hejira bi de ben görünüyorum sizi gidi siziler sizi. bi de kimler okuyor görünmüyor diye sitem ediyorlardı. siz kendiniz görünmüyorsunuz asıl cadılar. bende kapatacağım o zaman benide göremeyin sitede miyim değil miyim

Kuşum ben akşam burada yeni açılan bi avm ye gideceğim büyük ihtimalle.
Orada varmış calzedonia mağazası, fiyatlara bakar söylerim sana.
Sonra eğer istersen alır kargolarım.

ayyy çok sağol canım yaa fiyatlar konusunda bilgilendirmen yeterli ben c&a ya da bakarım buradaki mağazada bulamazsan senden yardım isterim :))

kız benim bişi kapattığım falan yok girip çıktım sadece o sırada gördün herhalde o 4 kişiden biri ben değildim yani

bu sinekim varya hiç bi yere gitmez ben size söyleyeyim hiç yormayın kendinizi ona yer beğendireceğiz diye ben çözdüm sinekimi çünkü. bu gidişle evde pinekleyecekler karı koca görürsünüz

walla yaaa sürekli firik değiştirip napcanıza karar veremediniz bulmuşunuz birbirinizi pofudukla

bende bir şey kapatmıyorum :S:S

İkide bir güncelelnsin diye girip çıkıyorum ondn mı acaba

Ayrıca Allah nasip ederse gideceğim inş

Didoşum Bolu abant elde oraya gideceğiz not aldım

Kızlar biriniz Ağvaya gitiydi kimdi o

Sonbaharda gidilecek yerler diye yazınca kapadokya çıkıyor umarım çok soğuk olmaz.

kızlar haydi önerilerinizi bekliyorum

Abant'a gidin bence :)

ben geçen sene kasım sonunda Aksaray ve Nevşehir 'e gitmiştim iş için 2 gün kaldım dondum resmen yaaa hele Kapadokyada bomboş arazi rüzgar bi vuruyor kesiyordu resmen

Abant ta güzel fikir ama hala o doğa harikası görüntüsünde mi bilemiyorum en son duyduğuma göre göl kuraklık tehlikesi geçiriyordu ve çevresindeki araziler araplara satılıyordu

hmm ben değildim
bizde eşimle ekimde hafta sonu 2 günlüğüne bi yerlere kaçalım diyorduk

bi ara senin gibi araştırıyordum kaplıca , abant , Kapadokya ( uzak olur dedik 2 gün için vazgeçtik) , Bursa seçeneklerimiz arasındaydı ama hiç biri olmayacak arabayı satmayı planlıyoruz biraz birikim yapmalıyız

Melinda gitmişti canım Ağva'ya.
Melindaya ulaşamıyom

2 gün için evet uzak olur

kızlarr yaa hani diyet hani kalori sayma hani bildirim Allahım nerdeyim ben

Biz gayet güzel diyet, kalori sayımı, bildirim yapıyoruz .. sahi neredesin sen

Bildirim yapmadın, kendinden bahsetmedin

evet bildirimleri sabahtan yaptık bi tek sinoki kilo vermiş ben aynı yerde sayıyorum hejira bu hafta tartıdan korktuğu için tartılmamış drydry ın ödemleri varmış :)

sonra sinokinin sabah sabah pofuduğuna çemkirmesini dinledik ve drydryla pofuduğun suçu ne dedik

sonra bana tayt tavsileri geldi kızlardan aradığımı buldum sayılır sadece hejiradan fiyat bilgisi alıcam ve ben bi mağazaya bakıcam

sonra sinokiye bi türlü karar veremediği tatili için önerilerde bulunduk ve yine kararsız sinoki ve pofuduğunun bir yere gidemeyeceğine karar verdik

harbi sen nerelerdesin ??? hani kilo bildirimi ?? hani boyun posun ?? yaşın ??? evli misin bekar mısın?? kızlık soyadına nüfus cüzdanı cilt nona kadar detay istiyoruz ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…