Kalori Arkadaşım

sen ev de kocanla uzanmış film izlerken çek bi selfie arkasına mıknatısı yapıştır bize gittiğin tatilden magnet almış olursun ay çok güldüm vallahii

terbiyesiz çatır çatır çatlatıcam seni sen görürsün selfilere boğacam sizi

Pofidikimle mikemmel balayı tadında tatil yapimde görün siz

hadi inşş kararsız tencere kapaklar sizi

sen etmediğini bırakma pofuduğa sonra balayı tadında olcak de

kız adama cevap ver 2 milföy için adama çektirdiğine bak hırçın dombili seni hadi yaz beyine güzel güzel cevaplar küslük yapma cadııı

hırçın dombilimi
güldürdün beni

konu 2 milföy değil konu sürekli yarım yarım iş yapması
Bekarken ablamı çok eleştrirdim vurdumduymaz özensiz iş yapardı ve bir şeyi bir kez anlatınca çok nadir anlardı illa bir kaç kez bastıra bastıra anlatacaksın . Evlendim pofuduğumda bunları gördüm flört ederken tilki gibiydi evlenince böyle oldu

pis erkek

Ayy ne üşengeç kızsın sen

Kızını nasıl yaptın bilmiyorum
o konularda hiç üşenmem cicim

eti butu kalmadı tabi bu sinekimin sadece derisi kaldı sarkık sarkık sporda yapmıyor

terbiyesiz çatır çatır çatlatıcam seni sen görürsün selfilere boğacam sizi

Pofidikimle mikemmel balayı tadında tatil yapimde görün siz

ne terbiyesizliği kzım ben olacağı söylüyorum. ayrıca benim tasarladığım magnet , senin biyere gidip alacağın magnet den daha orjinal daha güzel daha ilgi çekici olacak ki

az yaa ne dert anlatıcam millete her kes yiyim içiyim bide zayıflıyım istiyor öyle olsaydı kimse kilo almazdı yok öyle bişi yediğini bilicen az yicen hareket edicen o zaman kilo veriliyor

Aynen cnm aynen . (Bugünde ne çok katıldım sana )
Bak mesela ben çikileta yiyorum hepsini bitirmedim dibinden bir ısırıklık ayırdım

Birde insanlar en çok hızlı ve kalıcı kilo vermek istiyorlar ama öyle birşey yok

hadi inşş kararsız tencere kapaklar sizi

sen etmediğini bırakma pofuduğa sonra balayı tadında olcak de

Ben ona eşlik ediyom sap gibi gitmiyor daha ne isteyecek
Balayı tadında geçmesi en çok onun işine gelir

öğrencek öğrencek napsınn :))

o tilki olmasa nasıl senin gibi pilici tavlayacaktı ağzının tadını biliyor pofuduk tilki

sen adama cevap ver çemkirmeden hafta sonuna güzel girin tamam regl olcanda bu kadar cadılaşma

Çok bilmiş şişko patates.
Ohh sonradan geldim geçtim seni hemde sarkıklarımla yağlarımla kıskan çatlada patla

evet biz hep evde pinekleyecez size ilgi çekici magnet yapacam bekleee

çikilata mı yiyonn yee aman yee nasılsa bu cumayı atlattın haftaya cumaya daha çok var bide kilo veriyon yaa brawoo

sen adama balayı tadı vermezsin ki bu cazgırlıkla

Bir msj daha atsın o zmn yazarım
Öğrenecekte ben yaşlanınca sanırım

çikilata mı yiyonn yee aman yee nasılsa bu cumayı atlattın haftaya cumaya daha çok var bide kilo veriyon yaa brawoo

sen adama balayı tadı vermezsin ki bu cazgırlıkla

Bu hafta full çikileta fıstık fındık yedim R öncesi bende iştah tavan yapıyor hele tatlıya karşı durdurabilene aşk olsun

O benm gönlümü alsın ben ona neler yaparım neler

Bu hafta full çikileta fıstık fındık yedim R öncesi bende iştah tavan yapıyor hele tatlıya karşı durdurabilene aşk olsun

O benm gönlümü alsın ben ona neler yaparım neler

akşama çiçekler gelir o zaman

bu saatten sonra dahada msj atmaz ben sana söylüyim fazla naz aşık usandırır aynı şeyi o sana yapsa nasıl hissederdin ????

Yaa böyle deme ben bunu hep düşünüp ona göre hareket ediyorum o zmn da çektiğimle üzüldüğümle kalıyorum
Hiç hoş değil biliyorum ama sürekli böyle üzüldüklerimi geçiştirerek ömür geçiremem ki sadece biraz anlayışa ihtiyacım var
Ben onun mutluluğu için herşeyi yapmaya çalışıyorum. Kendi ailemin yanlışlarını mertçe söylüyorsam oda kendi ailesinin yanlışlarını erkek gibi söylemeli

aileler yüzünden eşlerin araları bozulmamalı kimse kendi ailesine laf söylenmesinden hoşlanmaz

ben kendi aileme ağzıma gelen herşeyi söylerim ama eşimde olsa hiç kimseye laf söyletmem aslan kesilirim

bu yüzden senin ailen böyle yaptı benim ailem böyle yaptı konularına girmeyin yapılan bi yanlış varsa dile getir annen böyle yaptı ben böyle hissettim üzüldüm kırıldım de ama uzatma davranışı yapan onun ailesi pofuduk değil oda istemez ailesinin seni üzmesini yada senin ailesini üzmeni yapabileceği bişi yok anca mesafe koyabilir son çare olarak

Ailesinin yanlışını kabullenip gönlümü alsaydı ne olurdu . Ama o hiçbirşey olmamış gibi pofuduk pofuduk keyfine baktı. Ayıp ettiği nokta bu
Biliyorum aileler 3. şahıslar yüzünden aramızın bozulması çok anlamsız ve kötü ama bende insanım içime ata ata iyi düşüne düşüne iyice yıprandım
Ne zmn şöyle mutlu mutlu içimden gelerek birşeyleri yapsam böyle ikili ilişkimiz çıkmaza giriyor.
Ben fedakarlık yapıyorsam oda bana destek olsun köstek değil
işte yine darlandım ne zaman geçecek bu halim

erkekler düz mantıla çalışıyor böyle ince düşünmesini bekleme

sen anlattın mı durumdan rahatsızlığını hissettiklerini

içine atma konuş anlat kırgınlıklarını kızdıklarını sonra normale dönün yani

sen biran önce R ol da rahatla

inş haftasonu olurum da rahat ederim

Oysa beni ağlatmayacağına söz vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…