sen ev de kocanla uzanmış film izlerken çek bi selfie arkasına mıknatısı yapıştır bize gittiğin tatilden magnet almış olursunay çok güldüm vallahii
terbiyesiz çatır çatır çatlatıcam seni sen görürsün selfilere boğacam sizi
Pofidikimle mikemmel balayı tadında tatil yapimde görün siz
kız adama cevap ver 2 milföy için adama çektirdiğine bak hırçın dombili seni hadi yaz beyine güzel güzel cevaplar küslük yapma cadııı
o konularda hiç üşenmem cicimAyy ne üşengeç kızsın sen
Kızını nasıl yaptın bilmiyorum
şimdi senle ben hejira yarışamayız sen haftada en az 500-600 gr veriyorsun biz 100 gr vermek için çatlıyoruz drydry la kapışıyorsunuz bence 66 kiloya göre etin butun kalmamıştır pofuduk isyan edicek yakında çöp gibi oldun ben hala pofuduğum diye
sende diyette olduğunu söyleme bıraktım diyeti kilo almıyım yeterli de beraber bişi yiyeceğiniz zaman canım istemiyor iştahım yok karnım tok gibi bahaneler uydur gitsin zayıfladın derlersede size öyle gelmiştir aynıyım dersin milletin gözünde terazi yok yaa nerden bilecekler ne kadar verdiğini çatlasınlar boş ver
benide sıkıştırıyorlar ay çok zayıfladın napıyorsun nasıl verdin vs diye bende bisikleti aldığım ilk zamanlar söylemiştim aldığımı onun sayesinde verdim diyorum bu gidişle herkes bisiklet alıcak :))
terbiyesiz çatır çatır çatlatıcam seni sen görürsün selfilere boğacam sizi
Pofidikimle mikemmel balayı tadında tatil yapimde görün siz
az yaa ne dert anlatıcam millete her kes yiyim içiyim bide zayıflıyım istiyor öyle olsaydı kimse kilo almazdı yok öyle bişi yediğini bilicen az yicen hareket edicen o zaman kilo veriliyor
hadi inşş kararsız tencere kapaklar sizi
sen etmediğini bırakma pofuduğa sonra balayı tadında olcak de
hırçın dombilimi
güldürdün beni
konu 2 milföy değil konu sürekli yarım yarım iş yapması
Bekarken ablamı çok eleştrirdim vurdumduymaz özensiz iş yapardı ve bir şeyi bir kez anlatınca çok nadir anlardı illa bir kaç kez bastıra bastıra anlatacaksın . Evlendim pofuduğumda bunları gördüm flört ederken tilki gibiydi evlenince böyle oldu
pis erkek
o konularda hiç üşenmem cicim
eti butu kalmadı tabi bu sinekimin sadece derisi kaldı sarkık sarkık sporda yapmıyor
ne terbiyesizliği kzım ben olacağı söylüyorum. ayrıca benim tasarladığım magnet , senin biyere gidip alacağın magnet den daha orjinal daha güzel daha ilgi çekici olacak ki
Aynen cnm aynen . (Bugünde ne çok katıldım sana)
Bak mesela ben çikileta yiyorum hepsini bitirmedim dibinden bir ısırıklık ayırdım
Birde insanlar en çok hızlı ve kalıcı kilo vermek istiyorlar ama öyle birşey yok
Ben ona eşlik ediyom sap gibi gitmiyor daha ne isteyecek
Balayı tadında geçmesi en çok onun işine gelir
Ya nerdeyse ben yeni sevgili bulup onunla tatile gideceğim, bu kız yaz başından beri plan yapıyor
öğrencek öğrencek napsınn :))
o tilki olmasa nasıl senin gibi pilici tavlayacaktıağzının tadını biliyor pofuduk tilki
sen adama cevap ver çemkirmeden hafta sonuna güzel girin tamam regl olcanda bu kadar cadılaşma
Ya nerdeyse ben yeni sevgili bulup onunla tatile gideceğim, bu kız yaz başından beri plan yapıyor
Bir msj daha atsın o zmn yazarım
Öğrenecekte ben yaşlanınca sanırım
çikilata mı yiyonn yee aman yee nasılsa bu cumayı atlattın haftaya cumaya daha çok var bide kilo veriyon yaa brawoo
sen adama balayı tadı vermezsin ki bu cazgırlıkla
Bu hafta full çikileta fıstık fındık yedimR öncesi bende iştah tavan yapıyor hele tatlıya karşı durdurabilene aşk olsun
O benm gönlümü alsın ben ona neler yaparım neler
bu saatten sonra dahada msj atmaz ben sana söylüyim fazla naz aşık usandırır aynı şeyi o sana yapsa nasıl hissederdin ????
akşama çiçekler gelir o zaman
Yaa böyle deme ben bunu hep düşünüp ona göre hareket ediyorum o zmn da çektiğimle üzüldüğümle kalıyorum
Hiç hoş değil biliyorum ama sürekli böyle üzüldüklerimi geçiştirerek ömür geçiremem ki sadece biraz anlayışa ihtiyacım var
Ben onun mutluluğu için herşeyi yapmaya çalışıyorum. Kendi ailemin yanlışlarını mertçe söylüyorsam oda kendi ailesinin yanlışlarını erkek gibi söylemeli
aileler yüzünden eşlerin araları bozulmamalı kimse kendi ailesine laf söylenmesinden hoşlanmaz
ben kendi aileme ağzıma gelen herşeyi söylerim ama eşimde olsa hiç kimseye laf söyletmem aslan kesilirim
bu yüzden senin ailen böyle yaptı benim ailem böyle yaptı konularına girmeyin yapılan bi yanlış varsa dile getir annen böyle yaptı ben böyle hissettim üzüldüm kırıldım de ama uzatma davranışı yapan onun ailesi pofuduk değil oda istemez ailesinin seni üzmesini yada senin ailesini üzmeni yapabileceği bişi yok anca mesafe koyabilir son çare olarak
Ailesinin yanlışını kabullenip gönlümü alsaydı ne olurdu . Ama o hiçbirşey olmamış gibi pofuduk pofuduk keyfine baktı. Ayıp ettiği nokta bu
Biliyorum aileler 3. şahıslar yüzünden aramızın bozulması çok anlamsız ve kötü ama bende insanım içime ata ata iyi düşüne düşüne iyice yıprandım
Ne zmn şöyle mutlu mutlu içimden gelerek birşeyleri yapsam böyle ikili ilişkimiz çıkmaza giriyor.
Ben fedakarlık yapıyorsam oda bana destek olsun köstek değil
işte yine darlandım ne zaman geçecek bu halim
erkekler düz mantıla çalışıyor böyle ince düşünmesini bekleme
sen anlattın mı durumdan rahatsızlığını hissettiklerini
içine atma konuş anlat kırgınlıklarını kızdıklarını sonra normale dönün yani
sen biran önce R ol da rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?