Kalori Arkadaşım

ben çok sinirliyim tekrardan 73 oldum delirecem valla . bu haftasonu kocamlan bi plan hazırlayıp artık aburu cuburu keseceğim.

ben çok sinirliyim tekrardan 73 oldum delirecem valla . bu haftasonu kocamlan bi plan hazırlayıp artık aburu cuburu keseceğim.

sakin ol spor yap biraz diyete geri dön bi kaç güne atarsın üstünden onun hepsi kilo değildir ödemde vardır.

sinokiii nerde yaaa gitti mi tatile nereye gitti nerde kaldı merak içerisindeyim

ben bile iki arada abi dere 1,5 günlük kaçamak yaptım eğer gidememişse pes artık

Kuzum atamadım valla tatil rehavetini.
Bu arada Ozan'la bitti.

ciddimisin. düzeltemediniz mi o zamandan beri aranızı. üzüldüm diyecem ama vardır herşeyde bi hayır. hayırlısı bu demekki. sen dur bak kimler çıkar karşına :KK66: anlatacakmısın neden bittiğini paylaşmak istersen biz burdayız :KK66::KK15:

yaaa nasıl oldu ? kim bitirdi ? ne zaman bitti bayram öncesi mi bayramda mı ?

ciddimisin. düzeltemediniz mi o zamandan beri aranızı. üzüldüm diyecem ama vardır herşeyde bi hayır. hayırlısı bu demekki. sen dur bak kimler çıkar karşına :KK66: anlatacakmısın neden bittiğini paylaşmak istersen biz burdayız :KK66::KK15:
Zaten ben düşünmek istediğimi söylemiştim geçen hafta pazartesi, o günden beri ne arayıp ne sormuştu.
Ayrılmak istemediğini söylüyordu ama bunun hiçbir çaba sarfetmiyordu.
Ben de dün mesaj atarak ayrılmak istediğimi söyledim, o da bunun üstüne aramadı ya da buluşalım öyle konuşalım falan demedi. Sadece "emin misin, iyi düşündün mü?" diye sordu.
Ve bitti...

Zaten ben düşünmek istediğimi söylemiştim geçen hafta pazartesi, o günden beri ne arayıp ne sormuştu.
Ben de dün mesaj atarak ayrılmak istediğimi söyledim, o da bunun üstüne aramadı ya da buluşalım öyle konuşalım falan demedi. Sadece "emin misin, iyi düşündün mü?" diye sordu.
Ve bitti...

o görüşmenizden sonra hiç mi aramadı seni ? ayrılmak istemeyen arar sorar hiç bişi yapmasa normal bir ilişki gibi görüşmeye devam eder

sen nasılsın ?? nasıl hissediyorsun ??

o görüşmenizden sonra hiç mi aramadı seni ? ayrılmak istemeyen arar sorar hiç bişi yapmasa normal bir ilişki gibi görüşmeye devam eder

sen nasılsın ?? nasıl hissediyorsun ??
Sana anlattım her şeyi Bahar.
Zaten birbirimizi son kez yüz yüze görmemiz 20 Eylül'deydi. Tatilden döndüğümden beri kopuğuz zaten bildiğiniz üzere.
Bu süre içinde de doğru dürüst konuşmadık. Hangi birini anlatayım işte.
Adam benim gitmeme izin verdi. Özetle bu yani.

Ve bitti...

bence de dediğin gibi zaten ayrılmak istiyordu bahane buldu ayrılma işini de sana bıraktı ki kendisi dese bunca zmandan sonra seni yarıyolda bırakmış gibi olacaktı. sen dediğinde sen bırakmış gibi oldun o da vicdanını rahatlattı. tipik erkek işte. fotoğraflardan falan ben sana zaten pek yakıştıramamıştım onu. kaç yıldır birlikteydiniz ki.

Sana anlattım her şeyi Bahar.
Zaten birbirimizi son kez yüz yüze görmemiz 20 Eylül'deydi. Tatilden döndüğümden beri kopuğuz zaten bildiğiniz üzere.
Bu süre içinde de doğru dürüst konuşmadık. Hangi birini anlatayım işte.
Adam benim gitmeme izin verdi. Özetle bu yani.

bence de dediğin gibi zaten ayrılmak istiyordu bahane buldu ayrılma işini de sana bıraktı ki kendisi dese bunca zmandan sonra seni yarıyolda bırakmış gibi olacaktı. sen dediğinde sen bırakmış gibi oldun o da vicdanını rahatlattı. tipik erkek işte. fotoğraflardan falan ben sana zaten pek yakıştıramamıştım onu. kaç yıldır birlikteydiniz ki.

belki arada msjlaşma vs bişi olmuştur dedim ama olmadıysa drydryın dediği gibi yarı yolda bırakmış olmamak için ayrılma işini sana devretti böylelikle o vicdan yapmamış olacak. bundan sonrasına bak canım lokum gibi kızsın , işin var , mesleğin var, aklı başında ve zekisinde daha iyilerine layıksın sen kimseyi idare etme onlar seni idare etmek zorunda kalsın

derya 5 yıldı galiba didoş zaten onu 5 yıldır idare etmiş kız artık pes etti napsın adamdan ne köy olur ne kasaba didoş artık ciddi bişiler olsun istiyor

Ayrılma işini bana bıraktığı konusunda hemfikiriz. Zaten hep şey derdi "ben ayrılmak istesem bile ayrılamam".
Sorumluluğu benim üstüme attı, ve arkadaşlarımıza da Didem ayrıldı diyecek büyük ihtimalle. Yani şu görüşmediğimiz süreçte ailesi bile arayabilirdi beni "kızım ne oluyor, ne derdiniz var" diye sorabilirlerdi.
4,5 yıldır birlikteydik.

belki arada msjlaşma vs bişi olmuştur dedim ama olmadıysa drydryın dediği gibi yarı yolda bırakmış olmamak için ayrılma işini sana devretti böylelikle o vicdan yapmamış olacak. bundan sonrasına bak canım lokum gibi kızsın , işin var , mesleğin var, aklı başında ve zekisinde daha iyilerine layıksın sen kimseyi idare etme onlar seni idare etmek zorunda kalsın

derya 5 yıldı galiba didoş zaten onu 5 yıldır idare etmiş kız artık pes etti napsın adamdan ne köy olur ne kasaba didoş artık ciddi bişiler olsun istiyor
Canım ben tatilden döndüğümden beri toplasan 5 kere mesajlaşmışızdır. En fazla 3 kere de telefonda konuşmuşuzdur. Zaten hep tartıştık onlarda da.

Canım ben tatilden döndüğümden beri toplasan 5 kere mesajlaşmışızdır. En fazla 3 kere de telefonda konuşmuşuzdur. Zaten hep tartıştık onlarda da.

o zaman için rahat olsun canım sen bu ilişki için elinden geleni yapmışın bi süre kafanı dinle rahatla sonra önüne bak

bu arada konuya kaynak yapıyım naptın düğün kıyafet işini????

bu arada konuya kaynak yapıyım naptın düğün kıyafet işini????
Sipariş verdim canım internetten, yarın gelir heralde ama babam pek beğenmedi :KK53:
8fb659ef-1106-4f77-ad15-122a86201a55.jpg
d4bdc6f6-40db-4f8f-99e5-4b50a5cb6336.jpg

Ayrılma işini bana bıraktığı konusunda hemfikiriz. Zaten hep şey derdi "ben ayrılmak istesem bile ayrılamam".
Sorumluluğu benim üstüme attı, ve arkadaşlarımıza da Didem ayrıldı diyecek büyük ihtimalle. Yani şu görüşmediğimiz süreçte ailesi bile arayabilirdi beni "kızım ne oluyor, ne derdiniz var" diye sorabilirlerdi.
4,5 yıldır birlikteydik.

kız delirdin mi ailesi hiç arar mı aaa.. onlar sevinçten havalara uçuyorlardır şimdi. kimse oğulları konuştuğu görüştüğü çıktığı sevgili olduğu kızla evlensin istemez. herkes kendi bulduğu kızla evlensin ister. benim kaynanam bi gün öyle bi laf dediki ben hala onun yüzüne bakıyorsam kocamın hatrına bakıyorum. çarşıya çıkmıştık hamileyim ben de. neyse mağaza da eski komşusu ile karşılaştı. kadın sizin memleketten mi dedi benden için kaynanama. kaynanam da evet dedi aynı memleketten. kadın kaynanama sen mi buldun dedi. kaynanam da yok hayır biz bişey diyemedik oğlan okuldan bulmuş dedi. bu laf denir mi allah aşkına gelinin yanında hamile hemde . nasıl sinirlendim çekip gidecektim ordan. ama bizde misafirlerdi o zaman bişey diyemedim ama hala aklımda yeri geldiğinde çok güzel yerleştireceğim o lafını ona.

Back
X