Kendi buldu okuldan hakız delirdin mi ailesi hiç arar mı aaa.. onlar sevinçten havalara uçuyorlardır şimdi. kimse oğulları konuştuğu görüştüğü çıktığı sevgili olduğu kızla evlensin istemez. herkes kendi bulduğu kızla evlensin ister. benim kaynanam bi gün öyle bi laf dediki ben hala onun yüzüne bakıyorsam kocamın hatrına bakıyorum. çarşıya çıkmıştık hamileyim ben de. neyse mağaza da eski komşusu ile karşılaştı. kadın sizin memleketten mi dedi benden için kaynanama. kaynanam da evet dedi aynı memleketten. kadın kaynanama sen mi buldun dedi. kaynanam da yok hayır biz bişey diyemedik oğlan okuldan bulmuş dedi. bu laf denir mi allah aşkına gelinin yanında hamile hemde . nasıl sinirlendim çekip gidecektim ordan. ama bizde misafirlerdi o zaman bişey diyemedim ama hala aklımda yeri geldiğinde çok güzel yerleştireceğim o lafını ona.

Kız bunlar sözde beni çok seviyorlardı, anası herkese "gelinim" diye tanıtıyordu.
Açıkçası bekledim bir kez aramalarını.
Şimdi herkes bi tarafına kına yaksın. Zaten işi yokuşa sürüyorlardı, benim en çok zoruma giden de buydu.