Kalori Arkadaşım

Bu günümü 950 kalori ile günü kapattım
Yeşil çayımı içtim inşallah birincilik koltuğuna bu hafta tekrar Dan oturacağım
Bu koltuk sevdası ne olacaksa

Tabi canım birincilik koltuğu seni bekliyor bizim elimizde armut topluyordu. Bu hafta birincilik benim olacak cicim.

Günaydın şeker kızlar
nasılsınız? Aşüre günümüz mübarek olsun bu vesile ile hepinize selamünaleyküm
Aranızda aşüre yapan olacak mı bakim
Haftasonum bana göre az tartıya göre çok kalorili geçmiş bunu tartıdaki + yı görünce fark ettim ödemdir o diyerekten kafama takmıyorum Cumaya kadar geçecek inş.
Malumunuz senduromlu pazartesi işler güçler buz gibi havalar kabanlar lahana gibi kat kat giyinmelerle güzel bir gün daha bizi bekliyor
Haftasonu evden dışarıya çıkamadım paso yattım

Kızlar günaydın.
Cumartesi günü kendimi Gratis'in %50 indirimli alışverişine adadım, o kadar rahatladım ki anlatamam
Dün de sabahtan akşama kadar evde pinekledim, tabii ki deli gibi yedim.
Bugün o sebeple biraz protein ağırlıklı besleneceğim.

SGünaydın cnmmm enin gelecek olan bisikletin var onunla işi halledersin

Hafta sonları benimde kötü geçiyor dün niyetliydim fazlada kaçırmadım ama sabah + kiloda uyandım bakalım bu hafta nasıl geçicek

SGünaydın cnmmm enin gelecek olan bisikletin var onunla işi halledersin
Bakalım bugün inşallah gelir canım. Tek umudum o zaten, o yüzden bu kadar rahat davranıyorum.
Hafta sonları benimde kötü geçiyor dün niyetliydim fazlada kaçırmadım ama sabah + kiloda uyandım bakalım bu hafta nasıl geçicek
Allah kabul etsin canım. Susuz kaldığın için vücudun ödem yapmıştır. Takma kafanı.

cnm ödemdir bencede hiç merak etme geçer. Bugün iftara yakın tartılda bak çok fark edecek ve mutlu olacaksın

Bakalım bugün inşallah gelir canım. Tek umudum o zaten, o yüzden bu kadar rahat davranıyorum.

Allah kabul etsin canım. Susuz kaldığın için vücudun ödem yapmıştır. Takma kafanı.

Bende akşam kocişimle baktım biraz alttan alttan işlemeye çalışıyom adama

Bu arada 34bta26 nerdesin kuzu sen hep erken gelirdin

Ben de az önce Bahar'ı düşünüyordum, hakket nerde bu kız, normalde hepimizden önce gelirdi.

bende çıkmadım bi pazara gittim 1 saatliğine o kadar evde işler vardı yeme içme falan işte

ben aşure yapıcam evlendiğimden beri yapıyorum annemde bildim bileli hep yapar bi sözü vardır malzemen olmasa bile sen buğdayını kaynat Allah bereketini katar mutlaka içine katacağın bişiler çıkar hiç bişey çıkmasa bile az bi buğday kaynat kuşlara ver der bu arada aşuremde beğenilir :)

ayyy bende kozmetikçiye gitmek istedim sonra pazar günü dışarısı çok soğuktu üşendim şu maybelline nin yeni kalemini istiyorum bide saç bakım yağı bide kırmızı ruj bide bide bide aaaaaaa kozmetikçiye girince çıldırıyor insan

Ben de az önce Bahar'ı düşünüyordum, hakket nerde bu kız, normalde hepimizden önce gelirdi.

iş arkadaşım sürpriz izin yapmış p.tesi p.tesi tüm işleri üstüme kaldı onlarla uğraşıyordum sabah slm verip kaçtım :)

sen neler aldın nasıl gerçekten fiyatlar düşmüş mü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…