- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Bu günümü 950 kalori ile günü kapattım
Yeşil çayımı içtim inşallah birincilik koltuğuna bu hafta tekrar Dan oturacağım
Bu koltuk sevdası ne olacaksa
Kızlar günaydın.
Cumartesi günü kendimi Gratis'in %50 indirimli alışverişine adadım, o kadar rahatladım ki anlatamam
Dün de sabahtan akşama kadar evde pinekledim, tabii ki deli gibi yedim.
Bugün o sebeple biraz protein ağırlıklı besleneceğim.
Bakalım bugün inşallah gelir canım. Tek umudum o zaten, o yüzden bu kadar rahat davranıyorum.SGünaydın cnmmmenin gelecek olan bisikletin var onunla işi halledersin
Allah kabul etsin canım. Susuz kaldığın için vücudun ödem yapmıştır. Takma kafanı.Hafta sonları benimde kötü geçiyor dün niyetliydim fazlada kaçırmadım ama sabah + kiloda uyandım bakalım bu hafta nasıl geçicek
Hafta sonları benimde kötü geçiyor dün niyetliydim fazlada kaçırmadım ama sabah + kiloda uyandım bakalım bu hafta nasıl geçicek
Bakalım bugün inşallah gelir canım. Tek umudum o zaten, o yüzden bu kadar rahat davranıyorum.
Allah kabul etsin canım. Susuz kaldığın için vücudun ödem yapmıştır. Takma kafanı.
Ben de az önce Bahar'ı düşünüyordum, hakket nerde bu kız, normalde hepimizden önce gelirdi.cnm ödemdir bencede hiç merak etme geçer. Bugün iftara yakın tartılda bak çok fark edecek ve mutlu olacaksın
Bende akşam kocişimle baktım biraz alttan alttan işlemeye çalışıyom adama
Bu arada 34bta26 nerdesin kuzu sen hep erken gelirdin
Günaydın şeker kızlar
nasılsınız? Aşüre günümüz mübarek olsun bu vesile ile hepinize selamünaleyküm
Aranızda aşüre yapan olacak mı bakim
Haftasonum bana göre az tartıya göre çok kalorili geçmiş bunu tartıdaki + yı görünce fark ettim ödemdir o diyerekten kafama takmıyorum Cumaya kadar geçecek inş.
Malumunuz senduromlu pazartesi işler güçler buz gibi havalar kabanlar lahana gibi kat kat giyinmelerle güzel bir gün daha bizi bekliyor
Haftasonu evden dışarıya çıkamadım paso yattım
Kızlar günaydın.
Cumartesi günü kendimi Gratis'in %50 indirimli alışverişine adadım, o kadar rahatladım ki anlatamam
cnm ödemdir bencede hiç merak etme geçer. Bugün iftara yakın tartılda bak çok fark edecek ve mutlu olacaksın
Bende akşam kocişimle baktım biraz alttan alttan işlemeye çalışıyom adama
Bu arada 34bta26 nerdesin kuzu sen hep erken gelirdin
Ben de az önce Bahar'ı düşünüyordum, hakket nerde bu kız, normalde hepimizden önce gelirdi.
Kızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?