Kalori Arkadaşım

yaa nereye kayboldunuz ????? kızlar yaa eşimin evlilik yıldönümümüz için düşündüğü tüm süprizlerini mahvettim şöyle oldu dün yeğenini otogara bıraktı ve eve geri döndü sonra bi film açtık filmi izlerken acıktım dedi bende filmi dondurdum yemekleri ısıttım falan mutfaktaydım oda arka odada bişiler karıştırıyordu ben masayı hazırlayıp hadi yemek hazır demeye gittim ve onu odada bi poşetle ve kutuyla yakaladım onlar ne dedim hiç bişi dedi ne var içinde dedim bizim değil dedi ben başladım sormaya bizim değilse kimin ne var orda ne saklıyorsun falan oda bi kere yakalandı ve açtı al al bunlar var dedi zehir hafiye her yere girmesen herşeyi merak etmesen olmaz dedi bi yandandan mahcup 2 tane şamdan almış 2 tane mum almış 2 tanede şarap kadehi almış ayın 12 sinde öğleden sonra izin alıp sana sürpriz masa hazırlıcaktım dedi şimdi ben her şeyi gördüm sizce napmalıyım ???

bu arada benim henüz ona napıcağım belli bile değil (

E yazıklar olsun sana.

E yazıklar olsun sana.
yaa ne bilim ben elinde öylece eşyalarla yakaladım ve hiç aklıma gelmeden o diye soruverdim sonrası geldi zaten o da yakalandı ve mecbur açıkladı akıl ver bana napmalıyım ???

Neler aldım neler her şey yarı fiyatına düşmüştü.

neler aldın ???

yaa ben aylaynır almayı düşünüyorum hep kalemle yapmaya çalışıyorum pek beceremiyorum fırçayla hafif dağıtıyorum acaba aylaynır alsam becebilir miyim diye düşünüyorum ama çok çeşidi var fırça gibi olanı var jeli var sıvısı var kalemlisi var insan hangisinin daha doğal ve rahat olduğuna karar veremiyor

yaa ne bilim ben elinde öylece eşyalarla yakaladım ve hiç aklıma gelmeden o diye soruverdim sonrası geldi zaten o da yakalandı ve mecbur açıkladı akıl ver bana napmalıyım ???
O zaman izini alıp sen eve gideceksin ve o sofrayı sen hazırlayacaksın fakat öyle böyle bir sofra değil.
Ya da mesela bi otelde yer filan ayırtabilirsin, ooooo pek romantik olur. Şöyle güzel cicili bicili gecelikler filan

Ben Alix Avien, Loreal ve Deborah'ınkileri beğeniyorum.

Şampuan, deodorant, diş macunu, duş jeli, makyaj temizleme mendili, günlük ped bunların stoğunu yaptım. Rimel, ruj, kapatıcı, bb krem, dudak koruyucu vs vs.
Hepsi biraz pahalıya patladı.

otel işi olmaz da sofra işi aklıma geliyor off nasıl bişi yapsam ne yemek yapsam kafan karman çorman oldu

oda bu sürpriz işlerini hiç beceremiyor yaa geçen sene doğum günümde de servisten indik ben üstümü değişip mutfağa girdim oda sigaram bitmiş diyip çıktı yarım saat sonra geldi ve elinde küçük bi pasta ama pastadan 1 dilim kesilip alınmış yaa özür dilerim 2 pastaneye girdim bi tek bunu bulabildim dedi bende zamanla öğrenirsin canım sürpriz yapmayı dedim

hangi modellerini kullanıyorsun jel mi kalem mi sıvılı fırçalı mı????

wuhuuu bildiğin çeyiz düzmüşün :) kaça patladı indirim hala devam ediyor mu? şampuan ne kullanıyorsun?

kız ne meraklı şeysin sen öyle diyeceğim ama aynısını bende yapardım
Neyse olan oldu şimdi tek yapacağın şey öğlenden sonra ikinizde izin alın masayı birlikte romantik romantik hazırlayın hediyeleriniz sürpriz olsun hem ikinizden 1 i tek yorulup stres yaşamamış olur hem de ikinizde bir masa hazırlama aşkıyla tutuşuyorsunuz itişe kakışa hazırlarsınız işte ne güzel fırsat doğmuş

o daha hediye almaz tüm masrafı masa için yapmış bende suya düşürdüm ühüüüüü hem ben ne hediye alacağımı bilem bilmiyorum tek bildiğim romantik olmalı

kol düğmesi al baş harfleriniz olsun

kız klasik giyinmez ki düğünlerde bile yakın akraba değilse spordur

aslında papağan alsam gerçekten sürpriz olur off oda büyük sorumluluk en son 2011 de bi hayvanım vardı su kaplumbağası öldüğünde ne kadar üzüldüğümü anlatamam yeğenimle (6 yaşında) sarılıp ağlamıştık

180 tl ya patladı Şampuanım Otacı -10 bitkili canladırıcı-

krem kullanıyor musun bende defne garlı nın 2. kutusundayım yanında saç bakım maskesini de aldım krem niyetine kullanıyorum ama dökülmelerimi kesmedi

krem kullanıyor musun bende defne garlı nın 2. kutusundayım yanında saç bakım maskesini de aldım krem niyetine kullanıyorum ama dökülmelerimi kesmedi
Krem kullanmıyorum canım. Benim saçımda boya yok, o sebeple ihtiyaç duymuyorum fakat son bi kaç aydır bende de dökülme çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…