- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Bana da estetik gibi gelmişti ama sonra baktım kardeşinin ki de aynı haaa bu genetik demekki maşallah dedim içimden
Bana da estetik gibi gelmişti ama sonra baktım kardeşinin ki de aynı haaa bu genetik demekki maşallah dedim içimden
Az içtiğim için pis kokmuyorumSigara içersen pis kokarsın
Yok canım estetik değil ama yaptırmayı düşünüyorum.eevet + dişlerin sararır + cildin yaşlanır
cilt demişken canım senin burnun estetik mi?
Sigara içeceğim zaman dışarı çıkıyorumkapalı ortamlarda oturamazsın
Ayyyyy canım benim teşekkür ederimBana da estetik gibi gelmişti ama sonra baktım kardeşinin ki de aynı haaa bu genetik demekki maşallah dedim içimden
sen buralardamıydın tatlım akşama ne yemek yaptın bakim
Dünden çorba var bugün de sac kavurma filan yapayım. Diyorum
Oooo kurbandan kalan etleri değerlendireyim diyorsun.Dünden çorba var bugün de sac kavurma filan yapayım. Diyorum
Az içtiğim için pis kokmuyorum
Yok canım estetik değil ama yaptırmayı düşünüyorum.
Sigara içeceğim zaman dışarı çıkıyorum
Hayırlı olsun booool bol kalori yak inşallahHayırlı uğurlu olsun, siparişi verdim.
Kız öğrenci doyurmak sevaptırben dünden yaptım yemeklerimi bugün eşimin ünv. öğrencisi yeğeni gelecek pazara kadar kalacak öğrenci evinde kalıyor o sebepten türlü yaptım sebze girsin çocuğun kursağınakemik suyuna çorba ve domatesli makarnamda var yoğurt salata falan tamamdır
Eğrilik var burnumda maylesef, sağ taraf tıkalı eğrilikten dolayı, bir de hafif bir kemik var.kız deli neden yaptırmayı düşünüyorsun ki gayet güzel
İnşallah canım, artık korkun bendenHayırlı olsun booool bol kalori yak inşallah
Kız öğrenci doyurmak sevaptır
Eğrilik var burnumda maylesef, sağ taraf tıkalı eğrilikten dolayı, bir de hafif bir kemik var.
Ayy yazık ya, biz de öğrenci olduk valla çok iyi anlıyorum çocuğu.:) dün akşam aradım yarın geliyor musun diye evet dedi istediğin bir şey var mı ne yemek yapıyım diye sordum fark etmez ev yemeği olsunda dedi ama sebze yemeği olursa iyi olur vücut vitamin görsün dedi
erkek çocuklarının ezilmesi gerektiğini düşünüyorum anneleri pohpohlayıp her şeylerine yetişmeye çalışıyorlar sonra evlenince eşlerinden de aynı şeyleri bekliyorlar karşılarında çalışan bi kadın olduğunu unutuyorlar
Ayy yazık ya, biz de öğrenci olduk valla çok iyi anlıyorum çocuğu.
Kıçımız koltuk görmüyordu afedersin, eve gelince paso koltuklara seriliyordum
Yurtta kaldım ben, eve çıkmayı hiç düşünmedim çünkü sorumluluk daha fazla oluyor.yurtta mı kaldın evde mi?
yok yaa buna rahat battı özel yurtta kalıyordu arkadaşıyla eve çıktı şimdi sürünüyorlar neymiş efenim kızlar gelir temizlik yapar yemek yapar diyorlardı yaa bu devirde öyle enayi kız nerede
Ooo kızlar ne kadar kaynatmışsınız. Saç kavurma türlü bende bu akşam misafirlikteyim mmm inş. güzel birşeyler olurda aç karnımı doyururum
Şimdiden hepinize musmutlu az kalorili bol sporlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?