Kalori Arkadaşım

Dünden çorba var bugün de sac kavurma filan yapayım. Diyorum

ben dünden yaptım yemeklerimi bugün eşimin ünv. öğrencisi yeğeni gelecek pazara kadar kalacak öğrenci evinde kalıyor o sebepten türlü yaptım sebze girsin çocuğun kursağına kemik suyuna çorba ve domatesli makarnamda var yoğurt salata falan tamamdır

Az içtiğim için pis kokmuyorum

Yok canım estetik değil ama yaptırmayı düşünüyorum.

Sigara içeceğim zaman dışarı çıkıyorum

kız deli neden yaptırmayı düşünüyorsun ki gayet güzel

Kız öğrenci doyurmak sevaptır
kız deli neden yaptırmayı düşünüyorsun ki gayet güzel
Eğrilik var burnumda maylesef, sağ taraf tıkalı eğrilikten dolayı, bir de hafif bir kemik var.

Kız öğrenci doyurmak sevaptır

Eğrilik var burnumda maylesef, sağ taraf tıkalı eğrilikten dolayı, bir de hafif bir kemik var.

:) dün akşam aradım yarın geliyor musun diye evet dedi istediğin bir şey var mı ne yemek yapıyım diye sordum fark etmez ev yemeği olsunda dedi ama sebze yemeği olursa iyi olur vücut vitamin görsün dedi

erkek çocuklarının ezilmesi gerektiğini düşünüyorum anneleri pohpohlayıp her şeylerine yetişmeye çalışıyorlar sonra evlenince eşlerinden de aynı şeyleri bekliyorlar karşılarında çalışan bi kadın olduğunu unutuyorlar

Ayy yazık ya, biz de öğrenci olduk valla çok iyi anlıyorum çocuğu.
Kıçımız koltuk görmüyordu afedersin, eve gelince paso koltuklara seriliyordum

Ayy yazık ya, biz de öğrenci olduk valla çok iyi anlıyorum çocuğu.
Kıçımız koltuk görmüyordu afedersin, eve gelince paso koltuklara seriliyordum

yurtta mı kaldın evde mi?

yok yaa buna rahat battı özel yurtta kalıyordu arkadaşıyla eve çıktı şimdi sürünüyorlar neymiş efenim kızlar gelir temizlik yapar yemek yapar diyorlardı yaa bu devirde öyle enayi kız nerede

Yurtta kaldım ben, eve çıkmayı hiç düşünmedim çünkü sorumluluk daha fazla oluyor.
Yurtta temizliğin yapılıyor, her şey hazır, ye iç yat.

Ooo kızlar ne kadar kaynatmışsınız. Saç kavurma türlü bende bu akşam misafirlikteyim mmm inş. güzel birşeyler olurda aç karnımı doyururum
Şimdiden hepinize musmutlu az kalorili bol sporlu haftasonları

oooo afiyet olsun kesin güzel yemekler vardır

Bu günümü 950 kalori ile günü kapattım
Yeşil çayımı içtim inşallah birincilik koltuğuna bu hafta tekrar Dan oturacağım
Bu koltuk sevdası ne olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…