Kalori Arkadaşım

O zaman bende bakımlarımdan bahsedeyim.
Benim kıl tüy sorunum yok, koltuk altı ve bikini bölgesi için lazere gidiyorum o da iki ayda bir nerdeyse. Bacaklarımı da ayda 1 kere ağda yapıyorum ya da canım sıkıldıkça jilet yapıyorum. Kaş için yine 3 haftada bir kuaföre gidiyorum, bıyık için de öyle (benim kaşlarım da öyle hemen çıkmaz). Yüzüme iki haftada bir çamur maskesi yapıyorum, maskeyi yaptığım günler siyah nokta bantları kullanıyorum, yine aynı gün göz altlarıma maske yapıyorum.
Bir gün duş alırım bir gün almam, duşta da duş jeli kullanırım, kese yapacaksam beyaz sabun kullanırım ama üstüne yine muhakkak duş jeli geçerim. Duşu bitirmeden de nivea nın ıslak cilde uygulanan nemlendiricisinden kullanırım.
Yüzümü her gün yatmadan önce muhakkak yıkarım bitkisel sabunlarla, bu bitkisel sabun sürekli değişir, eğer yüzümde çok makyaj varsa dalinle yıkarım. Çok makyaj dediğim de rimelin dışında eyeliner ve bb kremdir.
İki haftada bir tırnaklarımı keser törpülerim. Oje her zaman sürmem ama sürünce de güzel sürerim, elime sürüyorsam ayaklarıma da aynı rengi sürerim muhakkak.

Benim bakım şeyi de böyle, özel yaptığım bir şey yok.

Günaydınlar bakımlı bayanlarrrr
Benim bakımım klasik yüzüme Bakım Yaparım bende beyaz sabun kullananlardanım
Dişlerimi sabah akşam muhakkak fırçalarım bazen kalem yemeğinden hemen sonra dişleri fırçalarım ki yemek yemeyin diye o kadar...

Kendimi bakımsız hissediverdim

kız göz altlarına ne maskesi yapıyon merak ettim

diyet arkadaşıma giriş yapıyordum bi bakıyım dedim bizim kızlar napmış ayy hiç güleceğim yoktu sinoki kız 1 çay kaşığı çokokrem yazmışın parantes içindede yeme bunu yemeeee diye uyarısı da var bu arada didoş yine giriş yapmayı bırakmışın gözümden kaçmadı sanma

Günaydın kızlar

Benim iş yerinde bilgisayar lar şifre ile açılıyor şifre lere personel işleri bakıyor neyse dün girmeye çalıştım giremedim bilgisayar bölümüne sordum bilgisayar iniz bozulmuş gönderin yapalım dedi. Dün yolladım bugün geldi ama hala aynı giremiyorum bu sefer bilgisayar bölümünün şube müdürü nü aradım tamam bakalım dedi. Sonra adam aradı ne dese inanırsinız . Ankara da ki genel müdürlük beni emekli personel listesine almış sifremi falan kapatmış emekliymisim gibi. 7. Dereceden emekli oldum 2gündür hayrına calisiyormusum meğer emekli olmuşum şimdi ankara beni tekrar iş basinda gostermek için uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…