Günaydın cnm nasılsın ?Günaydınlar kızlar.
Nasıl olayım kuşum ya, işte en azından bugün perşembe diye seviniyorum.Günaydın cnm nasılsın ?
Nasıl olayım kuşum ya, işte en azından bugün perşembe diye seviniyorum.
Sen nasılsın?
O zaman bende bakımlarımdan bahsedeyim.
Benim kıl tüy sorunum yok, koltuk altı ve bikini bölgesi için lazere gidiyorum o da iki ayda bir nerdeyse. Bacaklarımı da ayda 1 kere ağda yapıyorum ya da canım sıkıldıkça jilet yapıyorum. Kaş için yine 3 haftada bir kuaföre gidiyorum, bıyık için de öyle (benim kaşlarım da öyle hemen çıkmaz). Yüzüme iki haftada bir çamur maskesi yapıyorum, maskeyi yaptığım günler siyah nokta bantları kullanıyorum, yine aynı gün göz altlarıma maske yapıyorum.
Bir gün duş alırım bir gün almam, duşta da duş jeli kullanırım, kese yapacaksam beyaz sabun kullanırım ama üstüne yine muhakkak duş jeli geçerim. Duşu bitirmeden de nivea nın ıslak cilde uygulanan nemlendiricisinden kullanırım.
Yüzümü her gün yatmadan önce muhakkak yıkarım bitkisel sabunlarla, bu bitkisel sabun sürekli değişir, eğer yüzümde çok makyaj varsa dalinle yıkarım. Çok makyaj dediğim de rimelin dışında eyeliner ve bb kremdir.
İki haftada bir tırnaklarımı keser törpülerim. Oje her zaman sürmem ama sürünce de güzel sürerim, elime sürüyorsam ayaklarıma da aynı rengi sürerim muhakkak.
Benim bakım şeyi de böyle, özel yaptığım bir şey yok.
Günaydınlar bakımlı bayanlarrrr
Benim bakımım klasik yüzüme Bakım Yaparım bende beyaz sabun kullananlardanım
Dişlerimi sabah akşam muhakkak fırçalarım bazen kalem yemeğinden hemen sonra dişleri fırçalarım ki yemek yemeyin diye o kadar...
O zaman bende bakımlarımdan bahsedeyim.
Benim kıl tüy sorunum yok, koltuk altı ve bikini bölgesi için lazere gidiyorum o da iki ayda bir nerdeyse. Bacaklarımı da ayda 1 kere ağda yapıyorum ya da canım sıkıldıkça jilet yapıyorum. Kaş için yine 3 haftada bir kuaföre gidiyorum, bıyık için de öyle (benim kaşlarım da öyle hemen çıkmaz). Yüzüme iki haftada bir çamur maskesi yapıyorum, maskeyi yaptığım günler siyah nokta bantları kullanıyorum, yine aynı gün göz altlarıma maske yapıyorum.
Bir gün duş alırım bir gün almam, duşta da duş jeli kullanırım, kese yapacaksam beyaz sabun kullanırım ama üstüne yine muhakkak duş jeli geçerim. Duşu bitirmeden de nivea nın ıslak cilde uygulanan nemlendiricisinden kullanırım.
Yüzümü her gün yatmadan önce muhakkak yıkarım bitkisel sabunlarla, bu bitkisel sabun sürekli değişir, eğer yüzümde çok makyaj varsa dalinle yıkarım. Çok makyaj dediğim de rimelin dışında eyeliner ve bb kremdir.
İki haftada bir tırnaklarımı keser törpülerim. Oje her zaman sürmem ama sürünce de güzel sürerim, elime sürüyorsam ayaklarıma da aynı rengi sürerim muhakkak.
Benim bakım şeyi de böyle, özel yaptığım bir şey yok.
Kendimi bakımsız hissediverdim
bende birbirimizden tiyoo alalım diye sordum çalıştığım yerde pek bayan yok olanlarda başka departmandalar erkeklerin arasında kala kala iyice salıyorum kendimi
Gratis'ten aldığım bi maske canım, böyle bant gibi, yapıştırıyorsun göz altlarına, bekletiyorsun.kız göz altlarına ne maskesi yapıyon merak ettim
Öğlen sipariş ver canım.
cnnm çok ton balıklı salata çekti
cnnm çok ton balıklı salata çekti
Öğlen sipariş ver canım.
hmmm güzel olur bende severim :)
veremem kızlar bu ara çok sıkışığız
Tatillerde yaptın tabii deli gibi alışveriş şimdi sıkışıksın.veremem kızlar bu ara çok sıkışığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?