Kalori Arkadaşım

ben genellikle ilk defa yaptığım yemekleri önce azcık yapıyorum öküz beğenir de yerse bi dahakine bol bol yapıyorum :) özellikle yöresel yemekleri :)

kız adama öküz deme çok kaba oluyor içim gidiyor benm gibi pofuduk de yumuşat de

Senide kızdırmayı başarmışssa de o zaman kuzum

aynen canım gayet başarılı oldu sudan bi sebep yüzünden kırdı beni öküz nolcak ve kendi kendine küstü ayyyy en nefret ettiğim erkektir küsen erkekler

Günaydın kızlar.
Bugün sonuçlar için hiç meraklı değilim kendim sondan 1. yim kesin

Bu arada karnıbahar pane yaptım akşam sarmısaklı yoğurtla afiyetle yedik biz çok beğendik tavsiye ederim

Günaydın kızlar.
Bugün sonuçlar için hiç meraklı değilim kendim sondan 1. yim kesin

Bu arada karnıbahar pane yaptım akşam sarmısaklı yoğurtla afiyetle yedik biz çok beğendik tavsiye ederim

hmm yaz tarifini o zaman

sondan 1. benim canım çünkü + dayım bu hafta düzen müzen kalmadı

Günaydınlar kızlar.
Ben tam bir ileri iki geri modundayım. Artıdayım.
Gerçi regl olacağım, onun da etkisi olabilir.

Çok mutlu oldun bakıyorum bu habere, mutluluktan havalara uçtun.

bu hafta herkes + da anlaşılan ben + dayım sinoki de durumlar iyi değilmiş sende bizımlesın walla sabah tartıdaki rakamı görünce sinir oldum zaten 2 gündür agresifim kalktım bi dilim ekmeğe güzelce nutella sürdüm ve sütle yedim ohhh mis

Yemin ederim ağzımda çay vardı, zor tuttum püskürtmemek için
Ben de bi itirafta bulunayım o zaman, dün akşam burger king yedim hem de saat 21.30 da.

sizi pis börtü böcekler sizi bende akşam kızartma yedim nolmuş

ben çok + da değilim çok şükür siz sanırım iyice + dasınız ne bu ümitsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…