Kalori Arkadaşım

Ya o kadar sinirim bozulduki unutmuşum ve yanlış yazmışım

Çarşamba 72.2 çıkmıştım bu gün 72.5 çıktım
Geçen hafta 72.7 fark -200 gr

Kusura bakmayın birde grip oldum fenayım

Ya o kadar sinirim bozulduki unutmuşum ve yanlış yazmışım

Çarşamba 72.2 çıkmıştım bu gün 72.5 çıktım
Geçen hafta 72.7 fark -200 gr

Kusura bakmayın birde grip oldum fenayım

bugünlerde herkes depresif canım sakin ol didoş dolunaydan dedi gelip geçici bunlar ben öyle olmaya çalışıyorum ama içime afakanlar basıyor çığlık atasım var

bugünlerde herkes depresif canım sakin ol didoş dolunaydan dedi gelip geçici bunlar ben öyle olmaya çalışıyorum ama içime afakanlar basıyor çığlık atasım var

Aynen odurumdayım bağırıp kavga edesim var.Bİrine çatsam rahatlıcam

Ayy kizlar bikdrm yapamadım cunku bilg. Bozuldu zaten kilo vermis degilm en azından almadm da aydaikikilogo cum dolayısıyla bu haftanin birincisi benim cicim adet olamamnin yuzundn bole oldu yoksa iyi ezicektm seni hırs yapmistm ama hadi yine iyisn kurtardn kendni

Gunaydin kizlar
kahvaltida ne yesek beni dolunay ahanda boyle etkiliyor

Merhaba kızlar
Hastalık mahvetti iştah sıfıra indi buna seviniyorum sadece ,zorla yemek yiyorum

günaydın kızlarr nasıl geçti hafta sonunuz ???

kızlar tartılmayla ilgili bi sıkıntı yaşıyorum şöyle anlatayım tartı yatak odamda duruyor hep aynı yerde ama temizlik yaparken falan yerinden milim oynasa farklı tartıyor bide odanın parkelerinden kaynaklı her yerde dengede durmuyor sinir ediyor beni

Günaydın tatlım benm haftasonum çok çabuk geçti hiçbirşey anlamadım
Tartını banyoya koysana

Günaydın kızlar.
Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim, kısmetse bugün iş yerinde dinleneceğim
Cumartesi günü regl oldum bide, dolunayla birlikte onun da şişliği varmış üstümde.

Günaydın kızlar.
Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim, kısmetse bugün iş yerinde dinleneceğim
Cumartesi günü regl oldum bide, dolunayla birlikte onun da şişliği varmış üstümde.

iş yerinde dinlenmek haftasonu neler yaptın ki

Günaydın tatlım benm haftasonum çok çabuk geçti hiçbirşey anlamadım
Tartını banyoya koysana

tartıyı banyoda koymayı bende düşündüm banyoya koymayı ama sabah işe gitmek için yatak odasında üstümü değişirken tartılıyorum banyoda olursa tartılmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…