Kalori Arkadaşım

Bende artiyim 3gündür artiydim sinir oldum dün akşam çok koca bi kase asure yedim akşam 10 da

Bende artiyim 3gündür artiydim sinir oldum dün akşam çok koca bi kase asure yedim akşam 10 da

bende yetiştirebilirsem bu hafta yapıcam canım çok çekti :) resmen kuru fasulyeli nohutlu tatlı yapıp bayıla bayıla yiyoruz yaaa

bende yetiştirebilirsem bu hafta yapıcam canım çok çekti :) resmen kuru fasulyeli nohutlu tatlı yapıp bayıla bayıla yiyoruz yaaa
Annem dün bugün için babamların iş yerine yaptı, koca bir kazanvari tencere. Müthiş güzel görünüyordu ama yemedim daha.
Yarın da eve yapacağız, ve ev çok kalabalık olacak. Bizde bayram gibi geçer aşure günleri.

aynen annemlerin evinde de bayram gibi geçer her kes gelir aşureler börekler yapılır yenilir dağıtılır kocaman bi kazanla yapılır bense normal çorba tenceresinde yapıyorum üst katımdaki koşuma veriyorum biz yiyoruz başka kimseyi tanımıyorum burada :)

off çok sinir bozucu
Biran önce gelsede başlasan sürmeye bende alsam memnun kalırsan seni bekliyom o sırada elimizi birazda toparlarız
Öyle kurduğumuz kadarıyla bekliyor garibim şimdi. Gelse de parçalar başlasam diye ben de heyecanlıyım.

Kızlar akşam Sıla konseri varmış, halk konseri yani, oraya gideceğim belki. Çok heyecanlandım, ben çok severim kendisini.

hadi bakalım kaldı haftayaya

Sılanın şarkılarını bende severim

Konserde ağzın boş dursun

bunaldım yaaa offf mars mı geriliyor noluyor ben niye darlanıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…