Canım dolunay var ya bu ara ondan olabilir.bunaldım yaaa offf mars mı geriliyor noluyor ben niye darlanıyorum yaaa
Bende geçen haftaya göre 400 gram artıdayım canım. Ve ben de regl olacağım, yani bu şekilde avutuyorum kendimi.kizlar ben fena artidaym yarm kilo daha almisim..kalori saymadm regl de olamadm
Ohhh ohhh tek ben değilmişim artıda olan.Kızlar bilgisayarım a giremiyorum malum hala emekliyim ondan bu rezil haftanın sonuçlarını böyle açıklıyorum
34bta26 +0.5 kg 52.9
Yasemin 62.5 olmuş geçen haftayı yazmamış artı mi eksi mi bilmiyorum
Hejira +0.4 kg 53
Ben +0.5 kg 71
Sinoki +0.1kg 67.3
Zeynep -1 kg 62.5
Meray bildirim yapmadı
amerika dan bildirim yapmadı
birincimiz zeynep olmuş tebrik ederim
Kızlar bilgisayarım a giremiyorum malum hala emekliyim ondan bu rezil haftanın sonuçlarını böyle açıklıyorum
34bta26 +0.5 kg 52.9
Hejira +0.4 kg 53
Ben +0.5 kg 71
Sinoki +0.1kg 67.3
Zeynep -1 kg 62.5
Meray bildirim yapmadı
Ama ben regl olacağımsonuçlara bak yaaherkes + da didoş aramızda 100 gr var
Ama ben regl olacağım
Dolunayın çok etkisi var kızlar, gördüğünüz gibi ay büyürken hepimiz artıda oluyoruz.
Ay küçülmeye başlayınca işte.. Detoks mu yapsak acaba bizde önümüzdeki hafta..böyle bişey bende duymuştum yabancı ünlüler ayın bazı dönemlerinde detoks yapıyormuş ve normalde vermesi gerekenin 2 katı kilo veriyorlarmış
Ay küçülmeye başlayınca işte.. Detoks mu yapsak acaba bizde önümüzdeki hafta..
Tek yönlü beslenme gibi değil de, mesela sıvı alımına çok dikkat ederiz, hamur işinden şekerden falan tamamen uzak dururuz, bol bol ayran süt meyve sebze şeklinde.. Ee spor da yaparsak baya faydası olur sanırım.ben öyle tek yönlü beslenemiyorum ama daha çok dikkat edip spora ağırlık verebiliriz ne dersin? dayanışalım mı? senin bisiklette haftaya faal oluyor :)
Sinoki de seni çok fena solladı canım bu aradaKızlar bilgisayarım a giremiyorum malum hala emekliyim ondan bu rezil haftanın sonuçlarını böyle açıklıyorum
34bta26 +0.5 kg 52.9
Hejira +0.4 kg 53
Ben +0.5 kg 71
Sinoki +0.1kg 67.3
Zeynep -1 kg 62.5
Meray bildirim yapmadı
Sinoki de seni çok fena solladı canım bu arada
Eskiden senden fazlaydı kilosu.
Sinoki de seni çok fena solladı canım bu arada
Eskiden senden fazlaydı kilosu.
Emeklilik süper biseymis insan hemen alisiveriyor
Emeklilik süper biseymis insan hemen alisiveriyor
Bu kız bu sene hiç çalışmadı ki zaten, paso tatil yaptı anasını satayım.kız yanlışlık yüzünden evde mi oturuyorsun ?? ayy ne güzelmiş yaaa sonra yıllık izninden falan kesmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?