Kalori Arkadaşım

YASEMİM TEBRİK EDERİM 1. OLDUN:KK9:

ben yine herzamanki gibi ilk 3 e girdim ve 2. oldum :KK70::rolleyes::KK9:

ay kız tabloya eski ismini yazmışım ayol pardon haftaya güle çeviririm canım kusura bakma . sende bisiklet sayesinde 3. oldun tebrik ederim :KK9::KK9:

sinoki yine herzaman ki gibi bu haftayı listenin sonlarından bi sırada kapattı :KK70::KK70::KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::KK53:

34bta da iyi kilo vermiş evlilik yıldönümleri olmasına rağmen bu hafta :KK9:

zeynep de geçen haftanın 1. liğinin tadını çıkarıyor hala sanırım bu hafta yerinde saymış:KK37::rolleyes:

ama toplamda 4 kilo vermişiz süper bi başarı arkadaşlar hepinizi tebrik eder gözlerinizden öperim.:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Canım bende geçen hafta regl şişkinliği vardı, o sebeple çok gitmiş gibi görünüyor. Aslında yerimde sayıyorum yani.

"Gerçekten" kilo verenleri tebrik ederim. :KK9:

Herkesi tebrik edrim bu hafta maşallah iyiyiz benim regl şişliğin var haftaya gider 500 gr falan yasemin senide çok tebrik edrim güzel kilo vermissin

Hii harikasın ya maşallah sana :KK9::KK9::nazar::nazar:

doğuma giderken kaç kiloydun, hiç korkmuyor muydun ? Doktor mu normal olabilir dedi yoksa sen illa normal mi istedin ?
Birde nasıl bir doktorun hemşirenin eline düşeceğin belli olmuyor bir çok kötü anılı doğum sahnesi dinledim ben onlar beynime bir gelince ödüm patlıyor zaten korkağım iyice mahfoluyorum :mad::mad::mad:
Özelde mi yaptın doğum devlette mi
Ayy ne çok soru sordum:KK17::KK17::KK17:

canım ben ilk doğumumda 11 kilo ikinci doğumumda 7 kilo aldım çocuklar ilki 2660 ikincisi 3000 gr doğdu
herşey normaldi zaten her çocuk normal doğabilir bazı sağlık problemleri dışında,ilk doğumumda sezeryana yönlendirmek istesede dr ben ısrar ettim hatta suni sancıyla doğum yaptım normal sancıya göre daha ağrılı
ben hamileliklerimde ilk doğuma girecekmisiniz diye sorarım dr a yok derse zaten tercih etmem,ikisinide özelde doğum yaptım,çokta memnunum
hiç kimsenin doğum hikayesini dinleme benim ikinci doğumumu dinle:rolleyes:
akşamda hafif kasılmam vardı sabah dr gittim 3 cm açıklık:KK73:biraz bekledim hoop epidural yaptırdım sancısız 10 cmm bekledim 5 dk doğurdum:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah böyle doğumlarda var ertesi gün ne göbek nede bir gr fazlam vardı inşallah seninkide böyle olur

canım ben ilk doğumumda 11 kilo ikinci doğumumda 7 kilo aldım çocuklar ilki 2660 ikincisi 3000 gr doğdu
herşey normaldi zaten her çocuk normal doğabilir bazı sağlık problemleri dışında,ilk doğumumda sezeryana yönlendirmek istesede dr ben ısrar ettim hatta suni sancıyla doğum yaptım normal sancıya göre daha ağrılı
ben hamileliklerimde ilk doğuma girecekmisiniz diye sorarım dr a yok derse zaten tercih etmem,ikisinide özelde doğum yaptım,çokta memnunum
akşamda hafif kasılmam vardı sabah dr gittim 3 cm açıklık:KK73:biraz bekledim hoop epidural yaptırdım sancısız 10 cmm bekledim 5 dk doğurdum:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah böyle doğumlarda var ertesi gün ne göbek nede bir gr fazlam vardı inşallah seninkide böyle olur
maşallah :nazar::KK66::KK66:

öncelikle maşallah diyorum :nazar::nazar::nazar:
doktorun doğuma girmesi gerçekten çok önemli sonuçta 9 ay o insanla muhattap oluyorsun ve herşeyini biliyor kafa olarak rahat eder insan bunu kulağıma küpe yaptım:KK60:
epidural nasıl luyor duydum ama detaylarını bilmiyorum.
1. neden epidural olmadı hani anlattığından çok kolay olduğunu hissettim ondan soruyorum tatlım. Ayrıca bilgilendirdiğin için çok tşk ederim. Çevremdeki insanlara sormaya çekiniyorum sorduklarımda dehşet içerisinde anlattıkları için sormaktan vazgeçiyorum. Burda gerçekten sizlerin sayesinde bazı şeyleri öğrenmek bana çok faydalı oluyor daima söylüyorum iyiki varsınız :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hepinize benden öpücük:oops::oops::oops::oops:

ayda2kilo sende anlatıversene kız:KK11:

öncelikle maşallah diyorum :nazar::nazar::nazar:
doktorun doğuma girmesi gerçekten çok önemli sonuçta 9 ay o insanla muhattap oluyorsun ve herşeyini biliyor kafa olarak rahat eder insan bunu kulağıma küpe yaptım:KK60:
epidural nasıl luyor duydum ama detaylarını bilmiyorum.
1. neden epidural olmadı hani anlattığından çok kolay olduğunu hissettim ondan soruyorum tatlım. Ayrıca bilgilendirdiğin için çok tşk ederim. Çevremdeki insanlara sormaya çekiniyorum sorduklarımda dehşet içerisinde anlattıkları için sormaktan vazgeçiyorum. Burda gerçekten sizlerin sayesinde bazı şeyleri öğrenmek bana çok faydalı oluyor daima söylüyorum iyiki varsınız :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hepinize benden öpücük:oops::oops::oops::oops:

ayda2kilo sende anlatıversene kız:KK11:

belinden narkoz canım ama ayaklarını filan hissediyorsun uyuşuyorsunresmen bende bel fıtığı var sorun olur diye ilk doğumumda cesaret edemedim çok pişmanım,ikinide dr çok ısrar etti sağolsun çok rahat doğumum oldu ilkin 5 saat suni sancı çektim ama inan doğumdan sonra hiçbirşeyin kalmıyor
bide ben kendimden çok çocuklarımı düşündüm normal doğumun bebek için faydaları çok mecbur kkalırsan bişey diyemem tabi

mrb kizlar iyi hafta sonlari ben dun yazmayi unutmusum kilomu..yapamiyorm ama sayamiyorm kalori:( bi kilo veriom bi kilo aliyorm durummum o sekilde..86kg lardayim

Günaydın lar iyi pazarlar çok feci nezleyim sizlere de bulaşmasın diye foruma fazla yaklaşmıyorum bu iyiligimi unutmayın :KK15::KK70::KK30::KK62::KK53::KK52:

Günaydın
Geçmiş olsun canım ya ben de geçen haftalar Öyleydim geçti gibi biraz Boğaz ağrısı var o kadar

Günaydın kızlar.
Haftasonum bol yemeli geçti kilo aldım geldim :KK42::KK42:
hastalara geçmiş olsun :KK60:

belinden narkoz canım ama ayaklarını filan hissediyorsun uyuşuyorsunresmen bende bel fıtığı var sorun olur diye ilk doğumumda cesaret edemedim çok pişmanım,ikinide dr çok ısrar etti sağolsun çok rahat doğumum oldu ilkin 5 saat suni sancı çektim ama inan doğumdan sonra hiçbirşeyin kalmıyor
bide ben kendimden çok çocuklarımı düşündüm normal doğumun bebek için faydaları çok mecbur kkalırsan bişey diyemem tabi

cnm belden uyuşunca bebeğin gelip gelmediğini hissedebiliyor musun? Mesela ayaklarımızın üzerine oturduğumuzda uyuşur ve o an ayağına okkalı bir tekme atsanda hissetmezsin odun gibi olur bu belden uyuşmalıda bu olmuyor mu?

Back
X