Kalori Arkadaşım

tek çocuk yapmam 2 çocuğum olsun istiyorum benle abim arasında 9 yaş var ve abim hep öğlenciydi sabah kalkardık kahvaltı yapardık o okula giderdi akşam gelirdi haftasonu futbol antremanları vardı sonra lisede yatılı okudu askerlik falan evlendi biz hiç kardeş kardeş oyunlar oynayamadık o evin büyükleri kategorisine giriyordu bense evin tek çocuğu gibiydim

en az 2 çocuk bencede şart büyüdüklerinde birbirlerine destek olmaları lazım :KK73:

ne kadar genç yaşta doğurursan o kadar fit kalıyorsun yaş ilerledikçe kilolar yapışıyor bi arkadaşımın kardeşi vardı kız 90 lı ve geçen sene doğum yaptı 40 ı çıkmadan eski vücuduna geri döndü mini etek şort giyinmeye başladı

harika ya ama erken değil mi çocuk için 90 lı yani :KK57: :KK17::KK17:

Kızlar yaşlandık kabul edin @34bta26 Hamburger Hamburger
Hele siz yine benden bir adım öndesiniz, ben sizin yerinizde hiç beklemeden doğururum.
Çocukla aranızda dünya kadar yaş farkı mı olsun?

Sendeki cesaret bende olsaydı keşke be didoş :KK33::KK33:

güveneceğim biri olsa cesaret ederim ama kimsem yok burada şu an hasta olsam bi çorba yapanım yok sağolsun eşim yemek hiç bilmiyor 3 senede anca menemen yapmayı öğrenebildi ama bu yazıda serbest relaks geçiriyim sonbahar olsun istiyorum tabi bu işler sen istediğinde olmuyor onuda biliyorum :KK70: artık seneye beni bulursunuz soğan kürü topiklerinde
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:denk getirip birlikte hamile kalaydık eiydi yardımcı olurduk birbirimize :KK70::KK70::KK70::KK70:

Evvelallah sen hemen büyülü bahçe olursun, biz de hemen teyzecikler oluruz :anneadayı::KK46::nazar::KK60:

:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

yaa doğum olayı beni korkutuyor kesip biçiyorlar malum yeri falan:oops: :KK17::KK17::KK17:

Altı üstü bir çizik atıyorlar, gelecek güzellik değmez mi sence? :p
Çizik mi o kadarcık mı sen öyle zannet :KK57::KK57::KK57:

ayrıntısını bilmiyorum ama kesildiğini ve doğumdan sonra dikildiğini biliyorum ve ürkütüyor ama sezeryan daha da ürkünç

Bence sezeryan daha iyi hissetmiyorsun :63::63::63:

Canım sen bebeği doğurmaya çalışırken kesik atıldığının farkında bile olmazsın.
O kadar kadın nasıl doğurduysa sen de öyle doğuracaksın.
Eskiden köylerde kadınlar kendi kendilerine doğuruyorlarmış.
Bazen düşünürümde insan kendi kendine nasıl doğuruyor çok değişik geliyor bana :KK57::KK57:

tüm bunları bende biliyorum ama insan korkularına gem vuramıyor tabi bu korkular evlat sahibi olmamı engelleyecek boyutta değil :) 2005 yılında bi akciğer ameliyatı geçirdim benimle aynı ameliyatı geçiren bi teyze vardı odada kadın 7 çocuk doğurmuş ve ameliyat ağrılarından bahsederken 7 çocuk doğurdum hepsini toplasam bunun kadar ağrım olmamıştır diyip duruyordu
Geçmiş olsun tatlım :KK60:

Ayda2kilo cnm sen bizi bu doğum konusunda aydınlatsan bilgilendirsen keşke birebir yaşamış birisinin deneyimleri bence çok önemli :KK60::KK60:

Kızlar çok uzun alıntıladığımı biliyorum ama çok şey konuşmuşsunuz ne yapayım hemde önemli bir konuydu :63::63:

Evet yasemim bana mesaj atacaktin neyse haftaya tam olarak öğrenirsin artık :KK45::KK70:geçen hafta da eksik ve yanlış yazmıştı n

Kızlar benim matematik im kötü o yüzden lütfen bildirimlerinize
Geçen hafta
Bu hafta
Fark +- şu kadar diye yazın :KK66:

günaydınlar,
geçen hafta ben mi birinci olmuştum liste olmayınca arada kaynadı tüh bi daha zor birinci olurum:KK61::KK61:

arkadaşlar ben iki doğumumuda normal yaptım çokta memnunum ,hemen bebişinle ilgilenebiliyorsun,evet dikişin oluyor ama bir haftaya herşey düzeliyor

günaydınlar,
geçen hafta ben mi birinci olmuştum liste olmayınca arada kaynadı tüh bi daha zor birinci olurum:KK61::KK61:

arkadaşlar ben iki doğumumuda normal yaptım çokta memnunum ,hemen bebişinle ilgilenebiliyorsun,evet dikişin oluyor ama bir haftaya herşey düzeliyor

Hii harikasın ya maşallah sana :KK9::KK9::nazar::nazar:

doğuma giderken kaç kiloydun, hiç korkmuyor muydun ? Doktor mu normal olabilir dedi yoksa sen illa normal mi istedin ?
Birde nasıl bir doktorun hemşirenin eline düşeceğin belli olmuyor bir çok kötü anılı doğum sahnesi dinledim ben onlar beynime bir gelince ödüm patlıyor zaten korkağım iyice mahfoluyorum :mad::mad::mad:
Özelde mi yaptın doğum devlette mi
Ayy ne çok soru sordum:KK17::KK17::KK17:

Evet yasemim bana mesaj atacaktin neyse haftaya tam olarak öğrenirsin artık :KK45::KK70:geçen hafta da eksik ve yanlış yazmıştı n
Yaaaa sanki artık direk buraya yazalım falan diye bir konuşma Hatırlıyorum
Eğer öyle değilse kusura bakmayın dalgınlığıma geldi

Meray az önce Online di sayfada görünüyordu ama bildirim yapmadı demekki yapmayacak ben birazdan tabloyu açıklarım

Yaaaa sanki artık direk buraya yazalım falan diye bir konuşma Hatırlıyorum
Eğer öyle değilse kusura bakmayın dalgınlığıma geldi

önemli değil tatlım olur böyle şeyler :KK60:

Canım hastalık bana kilo vermem konusunda yardımcı oldu bu hafta:KK66:
aman cnm dikkat et vucudun da su kaybı olmasında o_O bende hastalanınca iştahım kesilir ve kilo veririm bütün pofidiklerde bu böyle mi acaba :KK70::KK70::KK70::KK70:

Meray az önce Online di sayfada görünüyordu ama bildirim yapmadı demekki yapmayacak ben birazdan tabloyu açıklarım

açıkla açıkla :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

14.11.14.webp

YASEMİM TEBRİK EDERİM 1. OLDUN:KK9:

ben yine herzamanki gibi ilk 3 e girdim ve 2. oldum :KK70::rolleyes::KK9:

ay kız tabloya eski ismini yazmışım ayol pardon haftaya güle çeviririm canım kusura bakma . sende bisiklet sayesinde 3. oldun tebrik ederim :KK9::KK9:

sinoki yine herzaman ki gibi bu haftayı listenin sonlarından bi sırada kapattı :KK70::KK70::KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::KK53:

34bta da iyi kilo vermiş evlilik yıldönümleri olmasına rağmen bu hafta :KK9:

zeynep de geçen haftanın 1. liğinin tadını çıkarıyor hala sanırım bu hafta yerinde saymış:KK37::rolleyes:

ama toplamda 4 kilo vermişiz süper bi başarı arkadaşlar hepinizi tebrik eder gözlerinizden öperim.:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back
X