Kalori Arkadaşım

Günaydınn kızzlarrr

tüm yazdıklarınızı tek tek okudum ama alıntı yapamadım buradan yazayım

herkesi tebrik ediyorum herkes kilo vermişş

ayda2kilogo haklısın bu hafta evlilik yıldönümümdü ve çarşamba akşamı yemeğe çıktık yedim
cuma ben eşime evde yemek hazırladım yedim pazar günü aşure yaptım yedim 1-2 gün içinde regl olcam ve bu sabah tartıda :KK57::KK57: gözlerim böyle açıldı

bu arada hasta arkadaşlara çook geçmiş olsun

Zeynep walla benide rahatlattın 2. doğumun çok güzelmiş:nazar:

Günaydınn kızzlarrr

tüm yazdıklarınızı tek tek okudum ama alıntı yapamadım buradan yazayım

herkesi tebrik ediyorum herkes kilo vermişş

ayda2kilogo haklısın bu hafta evlilik yıldönümümdü ve çarşamba akşamı yemeğe çıktık yedim
cuma ben eşime evde yemek hazırladım yedim pazar günü aşure yaptım yedim 1-2 gün içinde regl olcam ve bu sabah tartıda :KK57::KK57: gözlerim böyle açıldı

bu arada hasta arkadaşlara çook geçmiş olsun

Zeynep walla benide rahatlattın 2. doğumun çok güzelmiş:nazar:

Günaydın cnm
Doktor ne dedi?

Zeynep sağ olsun doğum konusunda bizi baya aydınlattı :KK60:
ayda2kilo da ser verip sır vermedi doğumla ilgili :KK11:

Günaydın cnm
Doktor ne dedi?

Zeynep sağ olsun doğum konusunda bizi baya aydınlattı :KK60:
ayda2kilo da ser verip sır vermedi doğumla ilgili :KK11:

tahlil sonuçlarım iyi çıktı kan değerlerim , hormon değerlerim, şekerim, karaciğerim sağlıklıymış hepatit tahlilimin sonucunda vücudumun hastalığa bağışıklığı yokmuş aşı olmamı tavsiye etti ama aşı 3 doz oluyormuş ve 6 ayda uygulanıyormuş son doz aşıdan 3 ay sonra gebelik planlamalıymışım

tahlil sonuçlarım iyi çıktı kan değerlerim , hormon değerlerim, şekerim, karaciğerim sağlıklıymış hepatit tahlilimin sonucunda vücudumun hastalığa bağışıklığı yokmuş aşı olmamı tavsiye etti ama aşı 3 doz oluyormuş ve 6 ayda uygulanıyormuş son doz aşıdan 3 ay sonra gebelik planlamalıymışım

çok geçmiş olsun değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim :KK76:aşıyı yaptıracak mısın ?

çok geçmiş olsun değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim :KK76:aşıyı yaptıracak mısın ?

kararsız kaldım 9 ay gebelik olmamalıymış buda sonbahara denk geliyor bende zaten o zamana planlıyordum kafam karıştı dr gebelikten önce aşılanmamı tavsiye etti böylece yeni doğan bebeklerde ki sarılık riskini azaltırmış

kararsız kaldım 9 ay gebelik olmamalıymış buda sonbahara denk geliyor bende zaten o zamana planlıyordum kafam karıştı dr gebelikten önce aşılanmamı tavsiye etti böylece yeni doğan bebeklerde ki sarılık riskini azaltırmış

hmmss ee madem 9 ay zaten gebelik düşünmüyorsun vurdur :KK60:

Günaydın kızlar.

Sizlerle bir mutluluğumu paylaşayım :KK23:

Mühendis arkadaş yani flörtüm olan :KK23: bana ev ayakkabısı göndermiş, sabah işe gelince aldım, içindeki notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin?" yazıyor :KK23:

Günaydın kızlar.

Sizlerle bir mutluluğumu paylaşayım :KK23:

Mühendis arkadaş yani flörtüm olan :KK23: bana ev ayakkabısı göndermiş, sabah işe gelince aldım, içindeki notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin?" yazıyor :KK23:

Yaa oha yaa adama bak etkileme sanatlarını fıstık gibi biliyor. Aşık olup kendini ona kaptırman için al bir neden daha sevme de ne yap şimdi :KK60::KK60::KK60::KK60:

not daki sıcaklığa bakar mısın mikemmel :oops::oops::oops:

Yaa oha yaa adama bak etkileme sanatlarını fıstık gibi biliyor. Aşık olup kendini ona kaptırman için al bir neden daha sevme de ne yap şimdi :KK60::KK60::KK60::KK60:

not daki sıcaklığa bakar mısın mikemmel :oops::oops::oops:
Gönderdiği şey pek tarzım olmamakla birlikte notu ve bunu düşünmüş olması beni acaip etkiledi :KK23:

Gönderdiği şey pek tarzım olmamakla birlikte notu ve bunu düşünmüş olması beni acaip etkiledi :KK23:

wayyy adama bak sennn hem ince düşünmüş hem de notla düşüncesinde zirve yapmış gerçekten güzel jest fazla havaya sokma bunu düşünen daha neler yapar

nasıl bişi yollamış ki?? merak ettim

wayyy adama bak sennn hem ince düşünmüş hem de notla düşüncesinde zirve yapmış gerçekten güzel jest fazla havaya sokma bunu düşünen daha neler yapar

Valla not 10 numara 5 yıldız zaten de inşallah fazla havaya sokmam, nasıl yapacağım onu bilmiyorum.
Burada bi konu mu açsam acaba, önerileri alırım.

Valla not 10 numara 5 yıldız zaten de inşallah fazla havaya sokmam, nasıl yapacağım onu bilmiyorum.
Burada bi konu mu açsam acaba, önerileri alırım.

olabilir kk de acayip fikirler çıkabiliyor bazen bdv bakınıyorum konulara yorumlara hayret ediyorum

:KK60: insan etkilenmez mi çok romantik :KK60:

Bende merak ettim ne göndermiş resmi nette falan yok mu :KK17:

:KK60: insan etkilenmez mi çok romantik :KK60:
Bende merak ettim ne göndermiş resmi nette falan yok mu :KK17:
Bu benim bacağım değil bu arada :KK53:
Bunun arkası ponponlusu.

twigy_ev_coraplari~30154.jpg

Bu benim bacağım değil bu arada :KK53:
Bunun arkası ponponlusu.

twigy_ev_coraplari~30154.jpg
Ayy bu tam benim tarızm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Didoş sende benim ayağımı ısıtmak ister misin :KK48::KK48::KK48::KK48::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben çok severim bunları leoparı sevmesemde bu tip ev ayakkabılarını çok severim hele pompişliiiiii kocişimde benm ayaklarımı ıstsın :-):-):-)

Ayy bu tam benim tarızm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Didoş sende benim ayağımı ısıtmak ister misin :KK48::KK48::KK48::KK48::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben çok severim bunları leoparı sevmesemde bu tip ev ayakkabılarını çok severim hele pompişliiiiii kocişimde benm ayaklarımı ıstsın :-):-):-)

pofuduğunun gözüne sok yılbaşı hediyesi olarak alsın sana :KK70:

Ev çorabı diye geçiyormuş bu. Leoparlı ilk şeyim bu oldu :KK53:

adam leopar seviyor demek ki belki senden de biraz seksilik dişilik bekliyordur :KK70::KK70:

ayy aklıma eski komşumuz geldi kadın aşçı Ümit usta gibi kiloluydu ve bol maksi leoparlı elbiseler giyerdi bıngıl bıngıl dolanırdı

Back
X