ayyy ne bilim sen kendine mukayyet ol canım erkek milleti işte güven olmaz. Çakallık derken fazla hızlı gidiyor sanki daha 2 aydır konuşuyorsunuz sevgili bile olmadınız arkadaşlıkla sevgililik arasında bir yerdesiniz. onun İstanbul da iş bulma durumu noldu??
Ona göre biz sevgiliyiz, bana göre flört ediyoruz.aynen
ayy tatlı şekerparen sana kurban olsun
gitme gitme çok önemli konu
hmm
Kabul ettin mi tatlım?
Cevabını vermeden önce ben düşüncemi belirteyim. Tabiki bu benim düşüncem sen neye karar verirsen de biz daima senin yanındayız
Daha yeni tanıştınız, farklı şehirlerde olduğunuz içinde ayrı bir özlem içerisindesiniz muhakkak. Bu teklif ilişkinizin adını koyduğunuzda ve aradan biraz daha zaman geçtiğinde olsaydı çok daha güzel ve anlamlı olurdu. Bence kabul etmesen ve biraz daha zaman geçsin birbirimizi biraz daha tanıyalım diyerek nazikçe teklifini geri çevirsen ve eklesen özlediğini belirterek kendisini İst. seni görmeye 2 günlüğüne davet etsen gelse o otelde kalsa dolu dolu 2 gün geçirseniz özlem giderseniz biraz daha tanışıp kaynaşırsınız bence daha güzel olur.
Hem ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın. Bu evli olduğunda da bekar olduğunda da bence böyle![]()
Biraz hızlı gibi görünebilir ama gün içinde sürekli haberleşiyoruz, sevgili gibiyiz yani.
Ayrıca ona hissettiklerim var yani hiçbir şey hissetmeden bir şey yapmıyorum.
Ya gitmek istiyorum, kendimi frenlememin gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum, taktikler olmadan yaşamak istiyorum, sadece onunla birlikte anı yaşamak