kızlar tabloya diyete başlangıç kilomuzu da eklemek istiyorum. bu hafta bildirim yaparken diyete başlamadan önce kaç kiloyduk onu da yazıverinmotivasyon olur
cuma günü öğlene kadar
geçen haftaki kilo :
bu haftaki kilo:
fark : +- .... kg diye bana özel mesajla bildirim yapıyorsunuz. bende öğleden sonra tabloyu yayınlıyorum.
başlangıç kilonuzu da yazmayın unutmayın bu hafta
yaa ben 0 pozitifim peynir ve yumurtaya bayılıyorum
bende 0 rh+ im. ete bayılırım oh ona sevindim de. ben süt yumurta yoğurt çok severim zeytin yağı yeme demiş çok lezzetli ama nasıl yemeyeyim. hamur işinden uzak dur demiş imkansız.
ama dikkkat edeceğim bakalım faydası olacak mı
Ben A grubuyum, sütlü besinler diyor, benim en sevdiğim şey peynir ya, nasıl dayanırım peynirsizliğe.
evet aynıyız bende hiç su içemiyorum. günde 1 bardak bile içmediğim zamanlar oluyor. buna nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum.biz aynıyız senle bende et severim , yumurta peynir yoğurt severim, tatlı severim , hamur işi severim , pek meyveyle aram yok onu da kışın greyfurt portakal nar limon sıkıp karıştırıp içiyorum yazında idare ediyorum
Biz de hepsi mevcut arkadaşım, rahat ol, sadece bizden bişey saklama, övgüyü de alırsın yergiyi deSelamlarrr,
Kan grubu yazısını okudum da, yazıda A grubu yenmeyecekler : domates diyo,lahana diyo,biber diyo.. Suan içtigim lahana çorbasında da bu sebzeler var , artı bi de soğan sadece
Neyse su çorba faslı bitsin de benim,deneriz bakalım.. Arkadaşa faydası olmuş sonuçta.
Bu arada öyle muhabbet edip gitmek değil de, baya işte gruba katılıp kilo bildirimi yapmak, ipin ucunu kaçırıp itiraf ettiğimde tatlı tatlı azarlanmak falan istiyorum ben
Biz de hepsi mevcut arkadaşım, rahat ol, sadece bizden bişey saklama, övgüyü de alırsın yergiyi de
Biz de hepsi mevcut arkadaşım, rahat ol, sadece bizden bişey saklama, övgüyü de alırsın yergiyi de
Canım şu kahvaltı olayını bi halledeyim anlatacağım her şeyigünaydınlar günaydınlarrr...
haftayı ortaladık.
yeni üyelik yapan arkadaşlar, cuma günü bana özel mesaj atarak bildirim yapmak istiyorsanız özel mesaj atmak için belli bi sınır da foruma cevap yazmanız gerekiyor diye biliyorum onu tamamlamaya bakın cumaya kadar
@septembergülü anlat bakalım cumadan başla anlatmaya nerde buluştunuz nasıl karşıladı neler yaptınız falan filan işte tüm ayrıntıları bekliyorum
kız iş yerinde kahvaltı mı yapılır aaaaCanım şu kahvaltı olayını bi halledeyim anlatacağım her şeyi
Valla yapıyoruz canım, bizim mutfak tam teçhizatlı.kız iş yerinde kahvaltı mı yapılır aaaakızarmış ekmek falan nasıl yapıyorsunuz kokar işyeri. evden mi getiriyorsun
evet aynıyız bende hiç su içemiyorum. günde 1 bardak bile içmediğim zamanlar oluyor. buna nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?