Valla yapıyoruz canım, bizim mutfak tam teçhizatlı.
Yumurta haşlıyoruz, ekmek kızartıyoruz, domates, salatalık, peynir, zeytin...
yuhValla yapıyoruz canım, bizim mutfak tam teçhizatlı.
Yumurta haşlıyoruz, ekmek kızartıyoruz, domates, salatalık, peynir, zeytin...
yuhhala kahvaltımı yapıyorsunuz. sizin mesai 10 da başlıyor demekki ohh gel keyfim git keyfim yine gel keyfim kahve yap abla fal bak abla
34 bta ben yapıyorum işte ondan dedim ya geçen gün 15 tane yedim duramadım diye
burada ekim gibi zeytin satılmaya başlar pazar da yeşil daldan toplanmış zeytin. kilosu 3-4 tl den alıyoruz onu istersen kenarlarını çizerek yapıyorsun istersen taş da kırıyorsun taşda kırmanın adı çıtlatma zeytin.
yaa işkence gibi bende sabahları bi gözüm açık bi gözüm kapalı zorla peynir tıkıştırıyorum ağzıma
bu arada bu hafta her hafta zeytin aldığımız zeytinci bize bi yeşil zeytin tavsiye etti ev usulü az tuzlu ve taş kırmasıymış rengi yeşilden siyaha döncekmiş gibi falan bizde denemek için azcık aldık çok güzelmiş yaaa şimdilerde yeni favorim bu
ya septembergülüne laf atana bak 365 günün sadece 65 günü çalışıyor
Evet asıl konumuza gelelim canımayda2kilogo
Cuma sabahı büyük bir heyecanla yola çıktım, ben gittiğimde onun otobüsü daha gelmemişti, biraz beklemek zorunda kaldım, beklerken dergi okudum, sonra sağıma soluma bakarken karşımda gördümçok heyecanlandım...
Birbirimize sarıldık, öptük, bi süre kaldık öyle ne yapacağımızı bilemedik, 10 dk falan otogarda oturduk salak salak
Sonra otobüse bindik şehir merkezine gittik, yemek yedik, sohbet ettik... Şarabımızı aldık, yanına bir kaç yiyecek birşeyler derken çıktık dağlaragerçekten de dağlara çıktık... Gittiğimizde şok olduk çünkü kar vardı, bizim haberimiz yoktu kardan, güneşli havadan karlı havaya dikey geçiş yaptık resmen.
Sonra zaten akşam oldu, yemek yedik, beyefendi yorgunda baya vardiyadan çıkıp gelmişti çünkü, televizyon izledik biraz birlikte sonra uyuduk. Sabah kalktık kahvaltıya gittik, güldük eğlendik, masaj-sauna-buhar odası cumartesi günü gündüz böyle geçti, akşam da otelde canlı müzik vardı, dans ettik şarkı söyledik...
Pazar günü de döndük zaten...
Şarabı içemedik, aldım eve getirdimşarabı ne zaman içtiniz
Evet asıl konumuza gelelim canımayda2kilogo
Cuma sabahı büyük bir heyecanla yola çıktım, ben gittiğimde onun otobüsü daha gelmemişti, biraz beklemek zorunda kaldım, beklerken dergi okudum, sonra sağıma soluma bakarken karşımda gördümçok heyecanlandım...
Birbirimize sarıldık, öptük, bi süre kaldık öyle ne yapacağımızı bilemedik, 10 dk falan otogarda oturduk salak salak
Sonra otobüse bindik şehir merkezine gittik, yemek yedik, sohbet ettik... Şarabımızı aldık, yanına bir kaç yiyecek birşeyler derken çıktık dağlaragerçekten de dağlara çıktık... Gittiğimizde şok olduk çünkü kar vardı, bizim haberimiz yoktu kardan, güneşli havadan karlı havaya dikey geçiş yaptık resmen.
Sonra zaten akşam oldu, yemek yedik, beyefendi yorgunda baya vardiyadan çıkıp gelmişti çünkü, televizyon izledik biraz birlikte sonra uyuduk. Sabah kalktık kahvaltıya gittik, güldük eğlendik, masaj-sauna-buhar odası cumartesi günü gündüz böyle geçti, akşam da otelde canlı müzik vardı, dans ettik şarkı söyledik...
Pazar günü de döndük zaten...
kız aslında benim bu sene 20 gün iznim vardı. tayin olunca 15 gün taşınma izni verdiler. bi de idari izin hakkımız oluyor 10 gün. benim şimdi yıllık iznimden 10 gün kaldı. idari izinim de 4 kaldı. idari izin hakkımdan kalan 4 gün yılbaşında sıfırlanacak kullanmadığım yanacak. yıllık izinden kalan 10 günüm seneye aktarabiliyorum o zaman seneye 30 gün iznim 10 da idari iznim kalıyor.
Şarabı içemedik, aldım eve getirdim
benimde senede 21 gün izin 5 gün idari iznim var be idari iznimin 2 günü duruyor ve yaa saat olarak kullanılabiliyor yada sadece 1 gün olarak ne bahane bulsam da kullansam diye düşünüyorum
burada ekim gibi zeytin satılmaya başlar pazar da yeşil daldan toplanmış zeytin. kilosu 3-4 tl den alıyoruz onu istersen kenarlarını çizerek yapıyorsun istersen taş da kırıyorsun taşda kırmanın adı çıtlatma zeytin.
kız nasıl yapıyorsun anlat bakalım ne çeşit zeytinle oluyor ?? içine hangi ölçülerde ne katıyorsun ?? ne kadar süre nasıl ortamda bekletiyorsun ?? bizim zeytinci bunu bodrumlu köylüler yapar kendileri yemek için o yüzden az var ve en fazla 1 ay sonra biter dedi
YAA TARİF BEKLİYORUMMMM NE KADAR ZEYTİNE HANGİ MALZEMEDEN NE KADAR İLAVE EDİLİYOR VE NE KADAR SÜRE BEKLETİLİYOR
kız zeytin bulamazsın ki bitti burda da zeytin al aldığında tarif ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?